canim benimde oyle oldu riske atnak istemiyolar.sayi az sa en iyi yer dogal ortaminda ilerlemesi diyolar.2.gun transferi ben de cok uzulmustum ama tuttuOffff kizlar ya simdi aradilar yarin transfer yapalim diyorlar cok acele degilmi ya valla 2.gun transfer edilecek kadar kotuyse neden acele ediyoruz.bende bende yarinda beklemek istiyorum dedim.arayip haber vercekler
kotu diye dusunme sayi az oldugu icin yarindan sonraya ya kalmazsa gozuyle bakiyolar.bilemezsin belki disards olsa 5.gune gdecek.bolunmuşmu kac hucreli sordnmu moralini bozmaOffff kizlar ya simdi aradilar yarin transfer yapalim diyorlar cok acele degilmi ya valla 2.gun transfer edilecek kadar kotuyse neden acele ediyoruz.bende bende yarinda beklemek istiyorum dedim.arayip haber vercekler
canim uzun protokol uygulanacak demekki.farkini bende bilmiyorumArkadaşlar merhaba, bazılarınız adetiniz başladıktan bir gün sonra vurulmaya başlamışsınız , ben ise adetim başladıktan 21 gün sonra. bunun farkı ne acaba? bende bir sorun mu görüldüde farklı bir tedavi uyguluyor acaba doktorum?
sen ara gorus bi ayrintili 3 u dollendi ama bolunmeleri nasil belki arada bolunmeyen varsa oyuzden acele ediyolar.dollendikten sonra ilk gun 2 hucreli 2.gun 4 hucreli oluyor ya.2.gun 4 hucreli transfer edilmisti bana.ve 5.gun transferi olup tutmayanda vardiOffff kizlar ya simdi aradilar yarin transfer yapalim diyorlar cok acele degilmi ya valla 2.gun transfer edilecek kadar kotuyse neden acele ediyoruz.bende bende yarinda beklemek istiyorum dedim.arayip haber vercekler
Canim yarin da cok onemli bir randevum vardi.neyse doktor beyede sormuslar 3.gun istiyorsa asya 3.gun olsun demis sagolsun.gecen transferide 3.gundu negatif oldu bu sebepten 2.gun olsun demis.ama sonrada bana birakti yarin aricaklar gene cuma gunu kacta gelmem gerektigini soylicekler insallahkotu diye dusunme sayi az oldugu icin yarindan sonraya ya kalmazsa gozuyle bakiyolar.bilemezsin belki disards olsa 5.gune gdecek.bolunmuşmu kac hucreli sordnmu moralini bozma
iyi bari canim icine sinsinde yoksa kafana takilacakti hepCanim yarin da cok onemli bir randevum vardi.neyse doktor beyede sormuslar 3.gun istiyorsa asya 3.gun olsun demis sagolsun.gecen transferide 3.gundu negatif oldu bu sebepten 2.gun olsun demis.ama sonrada bana birakti yarin aricaklar gene cuma gunu kacta gelmem gerektigini soylicekler insallah
senin 1.denemenden cocugun vardi dimi canim.2 ile farki neydi 1in yada aynimi.2.tutmadi ondan soruyorumCanim yarin da cok onemli bir randevum vardi.neyse doktor beyede sormuslar 3.gun istiyorsa asya 3.gun olsun demis sagolsun.gecen transferide 3.gundu negatif oldu bu sebepten 2.gun olsun demis.ama sonrada bana birakti yarin aricaklar gene cuma gunu kacta gelmem gerektigini soylicekler insallah
birde 3.denemeb bu istersen cift embriuo koyuyolar dimiOffff kizlar ya simdi aradilar yarin transfer yapalim diyorlar cok acele degilmi ya valla 2.gun transfer edilecek kadar kotuyse neden acele ediyoruz.bende bende yarinda beklemek istiyorum dedim.arayip haber vercekler
Canim benim ilk denemem baska bir merkezde oldu 3. Gun 2 embriyo transfer ettiler ikiside tuttu sonra keselerden biri kuculdu digeri buyudu cok sukur bir evladim var.kardes icin baska bir merkeze gitti gecen sene ondada 3.gun 2 tane transfer ettiler tutmadi bu sene gene ayni merkezde 3.denememi oluyorum gene 3.gun transferi olacak Allah izin verirse kalirsa gene 2 tane transfer etcekler insallahbirde 3.denemeb bu istersen cift embriuo koyuyolar dimi
anladom canim insallah ikiz olsun ozman .ilk denemede bile 2 embriyo koyabiliyolar yani.bana niye yasal degil dendi yarin bende konusacagim gttigimdeCanim benim ilk denemem baska bir merkezde oldu 3. Gun 2 embriyo transfer ettiler ikiside tuttu sonra keselerden biri kuculdu digeri buyudu cok sukur bir evladim var.kardes icin baska bir merkeze gitti gecen sene ondada 3.gun 2 tane transfer ettiler tutmadi bu sene gene ayni merkezde 3.denememi oluyorum gene 3.gun transferi olacak Allah izin verirse kalirsa gene 2 tane transfer etcekler insallah
bide bisey daha soracagim herseferinde yumurta sayin boylemi cikti degistimiCanim benim ilk denemem baska bir merkezde oldu 3. Gun 2 embriyo transfer ettiler ikiside tuttu sonra keselerden biri kuculdu digeri buyudu cok sukur bir evladim var.kardes icin baska bir merkeze gitti gecen sene ondada 3.gun 2 tane transfer ettiler tutmadi bu sene gene ayni merkezde 3.denememi oluyorum gene 3.gun transferi olacak Allah izin verirse kalirsa gene 2 tane transfer etcekler insallah
Canim ilk bebegimde 7 taneydi 4 u dollendi 2.tedavimde 5 taneydi 3 u dollendi 3.tedavimde 5 taneydi gene 3 u dollendi :) sanirim benim fazla yumurtam olup dollenmiyo cinku ilkinde 75 unite igne vurdum son tedaviMde 300 unite yumurta sayisi degismedi yas ilerledi dogrusu ilkinde 30 simdi 33.5 oldum :)bide bisey daha soracagim herseferinde yumurta sayin boylemi cikti degistimi
neyseki ilki tutmus canim.allah bagislasin.ins buda tutarsa kafan rahat olur sonrasi icin.benimde ilkinde 11 di 1 dollendi :) ( ama digerleri bos kalitesiz vs.bir tanesini dollemisler zaten oda dollenmis)bunda 6 ya hic dollenmezseCanim ilk bebegimde 7 taneydi 4 u dollendi 2.tedavimde 5 taneydi 3 u dollendi 3.tedavimde 5 taneydi gene 3 u dollendi :) sanirim benim fazla yumurtam olup dollenmiyo cinku ilkinde 75 unite igne vurdum son tedaviMde 300 unite yumurta sayisi degismedi yas ilerledi dogrusu ilkinde 30 simdi 33.5 oldum :)
ilaclari kestimi peki catlatma ignesi verdimu.nasil sayi buyuklik degisiklik varmi.canim embriyoyu topluyolar ilk gun yeterli buyuklukte olnlari boş vs olmayanlari dolleme islemine aliyolar.bir gun sonra bolunup bolunmeyecegine bakiyolar ilk gun 2 hucreli olan bir sonraki gun bolunurse 4 hucreli oluyo 3.gune geldiginde 8 hucreli oluyo.ama 2.gunden 3.gune gecemeyenler oluyor.busekilde elene elene en klitelisi seciliyor.eger 3.gundé sayi fazlaysa 5.gune kadar bekletiyolar embriyoyu 5.gun embriyosu en kaliteli olan olmus oluyorKızlar bende bugün gittim cuma günü toplayalım dedi doktorum korkmaya başladım
Anladım canım. Çok sagol bugün saat 8 de gonal f ve cetroide oldum 8 30 da çatlatma ignemi oldum canım sonrası içinde bir.poşet ilaçlar var onları kullanacağım cuma sabah 8 de toplanacakmisilaclari kestimi peki catlatma ignesi verdimu.nasil sayi buyuklik degisiklik varmi.canim embriyoyu topluyolar ilk gun yeterli buyuklukte olnlari boş vs olmayanlari dolleme islemine aliyolar.bir gun sonra bolunup bolunmeyecegine bakiyolar ilk gun 2 hucreli olan bir sonraki gun bolunurse 4 hucreli oluyo 3.gune geldiginde 8 hucreli oluyo.ama 2.gunden 3.gune gecemeyenler oluyor.busekilde elene elene en klitelisi seciliyor.eger 3.gundé sayi fazlaysa 5.gune kadar bekletiyolar embriyoyu 5.gun embriyosu en kaliteli olan olmus oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?