2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasıp etsin inşallah. derdi çeken derdi çekenin halinden anlarmış.bu ay laparoskopi oldum hidrosalpenks yüzünden nerden geldi buldu beni diye içimden geçirmiyorum desem yalan olur. Ama Allahtan diyorum susuyorum içime atıyorum sabır diyorum.şimdi 2 ay bekleme dönemi sora ocak şubat ayında dondurulmuşlarla transer gerçekleşecek Allah nasip ederse.en güzel dua karşılıksız yapılan duadır birbirimize dua edelim hep.

amin canim.vardir ondada bir hayir.bak dondurulmusun var enazindan

şükür tabi hepsi Allahtan bud bizim sınavımız diyorum ben sabırla bekliyorum anne olmayı ama şu bi gerçek insan sadece kendısı için dua edemiyo bu dertle ugraşırken ben bir başlıyorum tüm dünyaya dua ederken buluyorum kendimi:)

henüz denemedim:) inşallah ocak yada şubat da olacak. laparoski oldum tüpler yüzünden biri bağlandı digeri alındı sıvı birikimi hidrosalpenks yüzünden. şimdi 2 ay dinlenme sürecindeyim insallah ocak şubat transfer gerçekleşecek

anladim canim.hayirlisi olsun hakkinda

ben de varım
eşim azosperm olduğu için tek şansımız tüp bebek Ocak ayında yaptıracağız nasipse.

ben de varım
eşim azosperm olduğu için tek şansımız tüp bebek Ocak ayında yaptıracağız nasipse.

benim esimin de sperm sayisi tam sinirda, tedaviniz basladi mi? benim dogum kontrol hapiyla basladi , dun de baskilayici igne olan suprefact basladim, adetle kontrole gidecem, sonra da uyarici igne olacak..

benim esimin de sperm sayisi tam sinirda, tedaviniz basladi mi? benim dogum kontrol hapiyla basladi , dun de baskilayici igne olan suprefact basladim, adetle kontrole gidecem, sonra da uyarici igne olacak..
bizim bu ay sonu 25i gibi adetimin 2. ya da 3. günü gidicem normal tüp bebek prosedürleri olacak. yani yumurtlama iğneler sonra da çatlatma. eşimde zaten sebepsiz azo olduğu için herhangi bir ilaç tedavisi yok direk micro Tese olacak mecburen sperm bulunursa yumurta toplama ve transfer

sende herhangi bir sorun var mıydı peki yoksa sadece eşinden dolayı mı tüp bebek yapılıyor

sende herhangi bir sorun var mıydı peki yoksa sadece eşinden dolayı mı tüp bebek yapılıyor
Allah yardimiciniz olsun insallah hersey yolunda gider =) benim bir sorunum bulunamadi , kac dr. a gittiysem bisey yok dediler, rahim filmi de cektik , tupler acik, esimin de tam sinirlarda cikiyor sayi, belki bundandir dedi dr.lar..dogal yolla hic olmadi maalesef..

neyse ki sperminiz var bizim 0

bizim var da ne fark etti =) olmadi maalesef bir turlu, esim sigara cok iciyor belki ondandir diyorum, kes diyorum kesemiyor..kesmeyi istiyor yapamiyor..benim de adetim 23-24 gibi bekleniyor, ben de o tarihlerde yumurta uyaricilara baslayacagim kismet olursa, insallah hersey yolunda gider, yasim 35, umarim tuttururuz..

benim eşim de içiyor ama günde 3-4 fazla değil bizimkinin nedeni o değil yani bariz daha önce denediniz mi peki ?

benim eşim de içiyor ama günde 3-4 fazla değil bizimkinin nedeni o değil yani bariz daha önce denediniz mi peki ?
ewt biz 2013de ilk defa denedik, o zmn kizimiza kavustuk cok sukur, sonra ordan donmus tek bir tane embryo kalmisti, onu da bu sene temmuzda denedik, maalesef bos gebelik olusdu, dogal dusuk yaptirdi dr.,aylarca cok kanamam oldu, adetlerim gariplesdi cok kanli gecer oldu, neyseki azalmaya basladi artik ve ben tekrar deneyelim istedim, son bir kez olsun belki bir kardes yapabiliriz diye bizim kiza..

ne güzel bir kızınız olmuş,zamanı gelmemiş demek ama inşallah yine olur yemene içmene dikkat etmen yeterli olcaktır bence

mrb bende temmuz ayinda ilk denememle hamile kaldim fakat eylul ayinda kurtaj oldum malesef.hormonlarinizda degisim oldumu

mrb bende temmuz ayinda ilk denememle hamile kaldim fakat eylul ayinda kurtaj oldum malesef.hormonlarinizda degisim oldumu
Kanamalar sonucu ilk adet gelince dr. Kontrole cagirdi, temizlenmis sayilir ama iki adet daha ol da gene bakalim dedi, bakinca artik temiz dedi, hormonlara bakilmadi,adetim gayet düzenli diye gerek duymadi heralde, size de gecmis olsun, bu sefer saglikla kucagniza alirsiniz insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…