2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

merhaba.
benim de kasımın başında aldığım bir negatifim var.
ikinciyi dondurulmuşlarımla deneyeceğim ocak başı gibi.
umarım herkes annelik duygusunu tadar.
Rabbim eksikliğini göstermesin.

var canim. 14 aralık dondurulmus transfer günüm korku heyecan hepsi bir arada. allah tekrar nasip eder ins
Merhaba transfer yaptırdınızmı, bende dün yaptırdım bir kasık ağrılarım var çok kötü bişey bıçaklar saplanıyor be olduğunu anlamadım ilk defa tüp bebek yaptırdım toplama perşembe günü yapılmıştı transfer dün yapıldı bugun de çok pis başım ağrıyor

Merhaba transfer yaptırdınızmı, bende dün yaptırdım bir kasık ağrılarım var çok kötü bişey bıçaklar saplanıyor be olduğunu anlamadım ilk defa tüp bebek yaptırdım toplama perşembe günü yapılmıştı transfer dün yapıldı bugun de çok pis başım ağrıyor
transferim oldu canim bugün 4 günün. beklemedeyim ins hayırlı sonuçlanır. senunkide hayırlı olsun ins seninki de olumlu olur kaçıncı denenen kac embiyo konuldu

transferim oldu canim bugün 4 günün. beklemedeyim ins hayırlı sonuçlanır. senunkide hayırlı olsun ins seninki de olumlu olur kaçıncı denenen kac embiyo konuldu
Benim ilk denemem bir embriyo konuldu hiç 5toplandı dört çıktı dediler sonra bir haber 1 tane olsun dedik yaptırdık,peki Şen'de ağrı varmı benim toplamadan sonra çok ağrım kaldı sonra üstüne transver yaptılar,özel bir doktorun var o da işlem gördü tabi ağrıyacak diyor çocukla ilgili değil dedi

Benim ilk denemem bir embriyo konuldu hiç 5toplandı dört çıktı dediler sonra bir haber 1 tane olsun dedik yaptırdık,peki Şen'de ağrı varmı benim toplamadan sonra çok ağrım kaldı sonra üstüne transver yaptılar,özel bir doktorun var o da işlem gördü tabi ağrıyacak diyor çocukla ilgili değil dedi
ben pko olduğum için taze transferim olmuyor zaten hep donduruluyir malesef. rahim dinlenmiş olduğu için opu dan kalan ağrım yok transferden sonra hafif bel agrin var ama cok fazla değil bide arada kaşık ta ağrı gibi de değil bir his oluyo tuhaf bisey yani

Selam Kızlar. Bizdede erkek infertilitesi var. İlk denemem negatifle sonuçlandı hic tutunma olmadı. 4 ay sonra toparladım kendimi ve 1 hafta önce uzun protokole başladım. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Transfer zor oluyor mu , bazıları narkoz ile yaptırmayı tercih etmiş . Ben de adet olucam 1 hafta sonra , dondurulmuş ile deneyeceğim.

Transfer zor oluyor mu , bazıları narkoz ile yaptırmayı tercih etmiş . Ben de adet olucam 1 hafta sonra , dondurulmuş ile deneyeceğim.
yok canim transferde hic bir skinti yasmaadim gerek yok.yumurta toplamada uyandigimda cok sancim olmustu ama

Back
X