2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

BEN İKİNCİ TÜP BEBEĞİMİ YAPTIRACAĞIM ŞUBATTA ADET OLMAYI BEKLİYORUM BAKALIM KİMLER NE DURUMDA
ilki tutmadimi canim benimde 2.denemem olcak sebepsiz infertilite.ilki tuttu 3.ayda kalp atislari durdu malesef.yarin 2.ye baslayacagim allah nasip ederse

İğneleri başladım canım yarın kontrole gidecegim bakalım yumurtalar ne alemde inanılmaz tedirginim düşünmek istemiyorum ama sürekli aklımda
hangi igneyi verdi canim.rahat olmaya calis dicemde elinde olmuyo insanin ben daha baslamadan stresi sardi 2 gundur uyuyamiyorum yarin 10 da randevum var baaklim igne ne verecek

Bende bursa acibademdeyim canim doktor pazartesi buyuk bir ihtimalle opu olcak dedi.cumartesi kontrole gidince kesinlescek insallah.bu durumda belki seninde carsamba opu olabilir burdan takip ederim ben seni:)
hadi bakalim saglikli yumurtalar olmustur insallah.kac tane gorunuyordu gelismelerden haberdar et bizi ilk sen basladin sanirim

Canim sagda 2 tane solda daha fazlasi var dedi ama toplam kactane soylemedi bende sormadim.cumartesi tekrar cagirdi buyuk bir ihtimalle cumartesi catlatma igneni vurucaz pazartesi opu olcak dedi.esimede pazartesiye 4 gunluk perhizle gel dedi.cumartesi gunu yumurtalarin durumunu ogreniriz insallah kaliteli yumurtalarimiz olur
insallah kaliteli olsunlar onemli olan o ben sayiya takilmistim.opu da 11 topladilar ama bos ve kalitesiz oldugu icin 1 tane isleme almislardi.

Merhaba arkadaşlar bende yarın başlıyorum ilaçlara ilk denemem sebepsiz infertilite hayırlısı inşallah :)

hangi igneyi verdi canim.rahat olmaya calis dicemde elinde olmuyo insanin ben daha baslamadan stresi sardi 2 gundur uyuyamiyorum yarin 10 da randevum var baaklim igne ne verecek
Gonal f 225 ünite kullanıyorum canım büyük ihtimal.bugün diğer iğneyi de başlayacağım

Bende bursa acibademdeyim canim doktor pazartesi buyuk bir ihtimalle opu olcak dedi.cumartesi kontrole gidince kesinlescek insallah.bu durumda belki seninde carsamba opu olabilir burdan takip ederim ben seni:)
Bakalım canım bugün tahmini günü söyler belki dr benim.ilk muayene sağda 4 solda 3 yumurta var demişti insallah onlarda sağlıklı ve kalitelidir.

merhaba istanbul eurofertilde yaptiracagim bende yarin ins basliyorum.hemen hemen ayni gder tedavimiz.hangi ilaclari verdi kontrolden sonra yaz bize olurmu
merhaba
tabiki herşeyi paylaşalım ki birbirimize yardımcı olalım. Çarşamba ilk iğnemi oldum gonalf iğneyi. Cumartesi kontrolüm var .Sanırım Şubatın 10 nunda herşey bitmiş olacak. Çok stresliyim.Olmamaya çalışıyorum ama engelde olamıyorum.İlk tüp bebek denememiz.Bizimki erkek faktörlü sebeplerden olmadı .Bende de myom vardı doktorum ameliyatla aldı. Hormonlarım hepsi normal.Allah hepimizin kucaklarınını doldursun inşallah

merhaba
tabiki herşeyi paylaşalım ki birbirimize yardımcı olalım. Çarşamba ilk iğnemi oldum gonalf iğneyi. Cumartesi kontrolüm var .Sanırım Şubatın 10 nunda herşey bitmiş olacak. Çok stresliyim.Olmamaya çalışıyorum ama engelde olamıyorum.İlk tüp bebek denememiz.Bizimki erkek faktörlü sebeplerden olmadı .Bende de myom vardı doktorum ameliyatla aldı. Hormonlarım hepsi normal.Allah hepimizin kucaklarınını doldursun inşallah
stres kacinilmaz oluyor malesef.amin canim insallah.banada gonal f verdi 300 luk senin kac la basladi.benim sebepsiz infertilite diyorlardi bzamana kadar son tahlilde fsh yuksek cikti

selam canim. iyiyim sagol sen nasılsın. ben bekleme asamasindayim mart yada nisan gibi düşünüyorum dondurulmus transferi. sen naptin basladin mi?
sağol canım iyiyim. anca kendime geldim. dondurulmuşu transfer yaptırcam. ilaçlara başladım 1 şubatta transfer var. bakalım bu sefer beni neler bekliyor. korku içinde günlerin geçmesini bekliyorum. pzar günü antalyaya gideceğim. salı işlem olacak. yaşadıklarım çok ağır hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor. ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum.

Back
X