- 26 Eylül 2012
- 173
- 72
- 98
Tatlım benimde idrar tahlilim 8. Gün o kadar silikti ki benden başka herkes negatif dedi çok zorlayınca görülüyordu hemen kan verdim 45çıktıCanim sabah yaptim bisi yok aslinda zorlayinca sanki hayalet gibi bisi var gibi gelmisti ama kocam olacak adam kesinlikle yok diyopazartesi gene denicem canim insallah erken diye cikmamistir
Kesin pozitif :))
Bak benim böyleyken 45ti
kontrast yapayim testine :) bende goruyorumm
ay canim xok sukur gzunaydin dikkat et kendine yinedesonuç aldım cnm bthcg120 progesteron 40dan büyük değer çıkmış çok şükür
evet onuda goruyorum :)))Eki Görüntüle 1952414
Bak benim böyleyken 45ti
Çok teşekkürler tatlm ya tanımıyorum sizleri ama yüreğime ferahlık verdiniz rabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla versin hepimizeay canim xok sukur gzunaydin dikkat et kendine yinede
amin canim.rabbim insallah tamamina erdirsin busefer.dusuk yasamaissin cok zor bende yasadim.onemli olan saglikli bir sekikde ilerlemesi.ben cuma transfer oldumya o 1.gun mu sayiliyor yoksa bugunmu 1.gunum sayiliyor.bide sormusmuydum emin degilim kacinci transferiydi kac hucreliydi canimÇok teşekkürler tatlm ya tanımıyorum sizleri ama yüreğime ferahlık verdiniz rabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla versin hepimize
Gözünüz aydın. Çok sevindim sizin icin de.Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Çok teşekkürler tatlm ya tanımıyorum sizleri ama yüreğime ferahlık verdiniz rabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla versin hepimize
Bugün 1 cnm tramsfer günü satılmıyor benim 3.gün iki tane 8hücreli embriyo transfer edildi bu ikinci deneme ilkinde tek transferdi tuttu düştüamin canim.rabbim insallah tamamina erdirsin busefer.dusuk yasamaissin cok zor bende yasadim.onemli olan saglikli bir sekikde ilerlemesi.ben cuma transfer oldumya o 1.gun mu sayiliyor yoksa bugunmu 1.gunum sayiliyor.bide sormusmuydum emin degilim kacinci transferiydi kac hucreliydi canim
Çok teşekkürler tatlım ya allah razı olsunGözünüz aydın. Çok sevindim sizin icin de.Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
kalitesi nasildi canim.benimde ilki kalp atisindan sonraki muaynede durmustu.2.denemem hem 2.gun hem 2.kalite embriyilarim oyuzden soruyorum bi umut bekliyorumBugün 1 cnm tramsfer günü satılmıyor benim 3.gün iki tane 8hücreli embriyo transfer edildi bu ikinci deneme ilkinde tek transferdi tuttu düştü
yok canim benim oncekinden dondurulmus yoktu bende sayi nomral oluyo ama yumurtala olgun cikmiyo ilkinde 11 de 1 yumurta isleme alindi 2.gun hemen transfer edildi tuttu 4.hucreliydi.busefer de 2 yumurta isleme alinip dollendi biri 4 hucreli biri daha kotu 2 hucreli :) ikiside transfer edildi 2.gun.benim is mucizelere kaliyo yaniCnm kaliteleri güzel dendi onu ayrıntılı bilmiyorum ama biri daha kaliteli diğerine göre sanırım senin dondurulmuş tramsfer miydi
Cnm 2hücreli tek transfer tuttu bi arkadaşımın hiç mucize deme hücre sayısı direk kalite demek değil zaten iyi düşün tatlım inşallah seninde iyi haberlerini alıcam burdan inşyok canim benim oncekinden dondurulmus yoktu bende sayi nomral oluyo ama yumurtala olgun cikmiyo ilkinde 11 de 1 yumurta isleme alindi 2.gun hemen transfer edildi tuttu 4.hucreliydi.busefer de 2 yumurta isleme alinip dollendi biri 4 hucreli biri daha kotu 2 hucreli :) ikiside transfer edildi 2.gun.benim is mucizelere kaliyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?