2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Canim sabah yaptim bisi yok aslinda zorlayinca sanki hayalet gibi bisi var gibi gelmisti ama kocam olacak adam kesinlikle yok diyo :KK43: pazartesi gene denicem canim insallah erken diye cikmamistir:KK66:
Tatlım benimde idrar tahlilim 8. Gün o kadar silikti ki benden başka herkes negatif dedi çok zorlayınca görülüyordu hemen kan verdim 45çıktı

IMG_9403.webp
Bak benim böyleyken 45ti

Testi yapip gonderen arkadasimiz tebrik ederim.Bence hamilesiniz.Tup bebekler bir haftada kanda da cikiyor.Bir arkadasim transferin 7. Gununde kanda ogrenmisti.Ama bence gonderdiginiz idrar testinde bile belli oluyor.Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah.Darisi bekleyip umut eden diger arkadaslarima ve bana insallah.Çok mutlu oldum sizin adiniza.Tanisam da tanimasam da bu yolda emek harcayan herkes icin guzel haberlerde sebvuniyor kotu haberlerde uzuluyorum.Tam 7 yildir bir umit bekliyorum.Sizin icin cok sevindim.

Çok teşekkürler tatlm ya tanımıyorum sizleri ama yüreğime ferahlık verdiniz rabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla versin hepimize
amin canim.rabbim insallah tamamina erdirsin busefer.dusuk yasamaissin cok zor bende yasadim.onemli olan saglikli bir sekikde ilerlemesi.ben cuma transfer oldumya o 1.gun mu sayiliyor yoksa bugunmu 1.gunum sayiliyor.bide sormusmuydum emin degilim kacinci transferiydi kac hucreliydi canim

Tatlım seninde çok belirgin benimkinden belirgin olanlar umutsuz yok diyo ben çok çok silik görünce havalara uçmuştum :)))

amin canim.rabbim insallah tamamina erdirsin busefer.dusuk yasamaissin cok zor bende yasadim.onemli olan saglikli bir sekikde ilerlemesi.ben cuma transfer oldumya o 1.gun mu sayiliyor yoksa bugunmu 1.gunum sayiliyor.bide sormusmuydum emin degilim kacinci transferiydi kac hucreliydi canim
Bugün 1 cnm tramsfer günü satılmıyor benim 3.gün iki tane 8hücreli embriyo transfer edildi bu ikinci deneme ilkinde tek transferdi tuttu düştü

Bugün 1 cnm tramsfer günü satılmıyor benim 3.gün iki tane 8hücreli embriyo transfer edildi bu ikinci deneme ilkinde tek transferdi tuttu düştü
kalitesi nasildi canim.benimde ilki kalp atisindan sonraki muaynede durmustu.2.denemem hem 2.gun hem 2.kalite embriyilarim oyuzden soruyorum bi umut bekliyorum

Cnm kaliteleri güzel dendi onu ayrıntılı bilmiyorum ama biri daha kaliteli diğerine göre sanırım senin dondurulmuş tramsfer miydi

Cnm kaliteleri güzel dendi onu ayrıntılı bilmiyorum ama biri daha kaliteli diğerine göre sanırım senin dondurulmuş tramsfer miydi
yok canim benim oncekinden dondurulmus yoktu bende sayi nomral oluyo ama yumurtala olgun cikmiyo ilkinde 11 de 1 yumurta isleme alindi 2.gun hemen transfer edildi tuttu 4.hucreliydi.busefer de 2 yumurta isleme alinip dollendi biri 4 hucreli biri daha kotu 2 hucreli :) ikiside transfer edildi 2.gun.benim is mucizelere kaliyo yani

yok canim benim oncekinden dondurulmus yoktu bende sayi nomral oluyo ama yumurtala olgun cikmiyo ilkinde 11 de 1 yumurta isleme alindi 2.gun hemen transfer edildi tuttu 4.hucreliydi.busefer de 2 yumurta isleme alinip dollendi biri 4 hucreli biri daha kotu 2 hucreli :) ikiside transfer edildi 2.gun.benim is mucizelere kaliyo yani
Cnm 2hücreli tek transfer tuttu bi arkadaşımın hiç mucize deme hücre sayısı direk kalite demek değil zaten iyi düşün tatlım inşallah seninde iyi haberlerini alıcam burdan inş

Back
X