Oo seninki en heycanli kismii insallah guzel gider hersey rabbim korusunnhayirli haberler alorsin ins canim.benim cuma gunu transferim oldu bekliyorum
insallah canim.yarin hber ver bizede ins bol kaliteli folikullerin olusmustrOo seninki en heycanli kismii insallah guzel gider hersey rabbim korusunn
Bol oldugu keain de canim kalitesi korkutuyor beni. İlk tedavimde 5.gune 2.kalite 4 tane embriyo kalmisti 1 tane koydular malesef tutmadi bunda nasil olcak cok merak ediyoruminsallah canim.yarin hber ver bizede ins bol kaliteli folikullerin olusmustr
asyahayat baktim gelisime sali carşmba yerlesmeye baslacakmis daha simdi napiyi acaba ortalikta mi geziyor :)))
Canım yarın yada salı günü yapacağım bugün yaparsam varsa eşime süpriz yapamam
Canim neden 1 tane koyuyolar 2 tane iste bu sefer sansin artar insallah.o kafar ugrasiyoruz emek veriyoruz Rabbim bu sefer karsiligini verir insallah canimBol oldugu keain de canim kalitesi korkutuyor beni. İlk tedavimde 5.gune 2.kalite 4 tane embriyo kalmisti 1 tane koydular malesef tutmadi bunda nasil olcak cok merak ediyorum
daha ne canim benim 3.gune bile gtmiyo.nasip ilkinde 2.gun 4 hucreli tek embriyi vardi tuttu.sonradan kaybettim.bu tedavimdede yine 2.gun transferi oldumBol oldugu keain de canim kalitesi korkutuyor beni. İlk tedavimde 5.gune 2.kalite 4 tane embriyo kalmisti 1 tane koydular malesef tutmadi bunda nasil olcak cok merak ediyorum
aynen canim burda zaman geciriyoruz birbirimize destek oluyoruz yoksa hic gecmez zaman.insallah sirasiyla pozitifi goruruz.senin 5.gun embriyosu carsambaydi dimi.beta hcg salgilanmaya basladi.sende test yap belli olmustur.ben cok sabirsizim herkesi test yapmaya zorluyorum :))Kızlar birbirlerimızı tanımasak da ne guzel destek oluyoruz hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz hep olumlu bakıyoruz ne güzel insanlarsınız iyi ki girmişim bu siteye hepimizin hakkında en hayırlısı olsun sırayla inşallah hepimiz hamis haberlerini alırız o gebelik testinde tek görmekten sıkıldık bundan sonra çift görüp görmeyenlerin de gözüme. Sokupbol bol sevinelim
yazmissin yeni gordum bunu tamam canm hadi iyi haberlerini bekliyoruz insallahCanım yarın yada salı günü yapacağım bugün yaparsam varsa eşime süpriz yapamam
aaaa o sigarami sigara mi iciyorsun yoksa :)Keyifle bolunmeye devam ediyo demekki malum 9 ay boyunca uzun bir yolculuk bekliyor azicik gezsinler
Kizlar sizde transferden s sonra bakin http://www.cocukistiyorum.com/tup-bebek-tedavisinde-transfer-sonrasi-rahimde-gelismeler.html
Benim ilk transferim 1. Kalite 3. Gun embriyosuydu.Tutmadi.Ayni donemde bir arkadasimin kardesine ayni merkezde transfer yapildi.Transferi yaparken soyle dediler onlara. cok umitlenmeyin.Ve tek sanslariydi.Çünkü esinde topu topu 5 tane sperm vardi.Onu da ameliyatla alip kullanip embriyo olusturmuslardi.bu yuzden merkez de umitsizdi.Ne oldu biliyor musunuz benim negatif onun ise Allah bagislasin 1 yasinda bir kizi var simdi.Bu isler nasip.Rabbimin taktiri.Doktorlar ilaclar birer vesile.O yuzden kalitelere takilmayin.Size bana buradaki arkadaslara yazilmissa bir evlat er gec kucaklarimizi dolduracak.Bol oldugu keain de canim kalitesi korkutuyor beni. İlk tedavimde 5.gune 2.kalite 4 tane embriyo kalmisti 1 tane koydular malesef tutmadi bunda nasil olcak cok merak ediyorum
Canım transfer günü sayılmıyor dediniz o zaman bugün 4. Gun yarın yada salı günü yapmayı düşünüyorum kendimi zor tutuyorum ama negatif göreceğim diye korkuyorumaynen canim burda zaman geciriyoruz birbirimize destek oluyoruz yoksa hic gecmez zaman.insallah sirasiyla pozitifi goruruz.senin 5.gun embriyosu carsambaydi dimi.beta hcg salgilanmaya basladi.sende test yap belli olmustur.ben cok sabirsizim herkesi test yapmaya zorluyorum :))
aynen canim nasibimizde varsa olacaktir.ben 2.gun transferi tek embriyo diye uzuluyirdum hic beklemiyordum.5.gun transferi olup 2 embriyo konulan arkadslarlarin tutmadi benim tutmustu.tabi onemli olan tutmasindan ziyade devaminin olmasi Allahim once tutmasini sonra saglikli bir sekilde ilerleyip kucagimiza almayi nasip etsinBenim ilk transferim 1. Kalite 3. Gun embriyosuydu.Tutmadi.Ayni donemde bir arkadasimin kardesine ayni merkezde transfer yapildi.Transferi yaparken soyle dediler onlara. cok umitlenmeyin.Ve tek sanslariydi.Çünkü esinde topu topu 5 tane sperm vardi.Onu da ameliyatla alip kullanip embriyo olusturmuslardi.bu yuzden merkez de umitsizdi.Ne oldu biliyor musunuz benim negatif onun ise Allah bagislasin 1 yasinda bir kizi var simdi.Bu isler nasip.Rabbimin taktiri.Doktorlar ilaclar birer vesile.O yuzden kalitelere takilmayin.Size bana buradaki arkadaslara yazilmissa bir evlat er gec kucaklarimizi dolduracak.
Canım o zaman daha beta hcg bnede salgilanmaya başlamadı Burda ki duruma göre 6. Gün mü salgilanacakaaaa o sigarami sigara mi iciyorsun yoksa :)
Yok kiz agzima surmedim cok sukur icenleride allah o mikroptan kurtarsin insallah.aaaa o sigarami sigara mi iciyorsun yoksa :)
Evet canim sen 6.gunun ne zamanda o zaman bak eger bendeki gordugumuz cizgi dogruysa tobloda 8.gun salgilaniyo yaziyor benim icin bende testi 8.gun yaprim hayalet cizgiyi gordum sende 6. Gun yap canim goreceksin insallahCanım o zaman daha beta hcg bnede salgilanmaya başlamadı Burda ki duruma göre 6. Gün mü salgilanacak
hayir ya salgilandi onun carsamba transfer oldu persembe 1.gunu kabul yirtiliyor cuma c.tesi salgilanmaya basliyorEvet canim sen 6.gunun ne zamanda o zaman bak eger bendeki gordugumuz cizgi dogruysa tobloda 8.gun salgilaniyo yaziyor benim icin bende testi 8.gun yaprim hayalet cizgiyi gordum sende 6. Gun yap canim goreceksin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?