2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

insallah canim.yarin hber ver bizede ins bol kaliteli folikullerin olusmustr
Bol oldugu keain de canim kalitesi korkutuyor beni. İlk tedavimde 5.gune 2.kalite 4 tane embriyo kalmisti 1 tane koydular malesef tutmadi bunda nasil olcak cok merak ediyorum

Bol oldugu keain de canim kalitesi korkutuyor beni. İlk tedavimde 5.gune 2.kalite 4 tane embriyo kalmisti 1 tane koydular malesef tutmadi bunda nasil olcak cok merak ediyorum
Canim neden 1 tane koyuyolar 2 tane iste bu sefer sansin artar insallah.o kafar ugrasiyoruz emek veriyoruz Rabbim bu sefer karsiligini verir insallah canim

Kızlar birbirlerimızı tanımasak da ne guzel destek oluyoruz hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz hep olumlu bakıyoruz ne güzel insanlarsınız iyi ki girmişim bu siteye hepimizin hakkında en hayırlısı olsun sırayla inşallah hepimiz hamis haberlerini alırız o gebelik testinde tek görmekten sıkıldık bundan sonra çift görüp görmeyenlerin de gözüme. Sokupbol bol sevinelim

daha ne canim benim 3.gune bile gtmiyo.nasip ilkinde 2.gun 4 hucreli tek embriyi vardi tuttu.sonradan kaybettim.bu tedavimdede yine 2.gun transferi oldum

aynen canim burda zaman geciriyoruz birbirimize destek oluyoruz yoksa hic gecmez zaman.insallah sirasiyla pozitifi goruruz.senin 5.gun embriyosu carsambaydi dimi.beta hcg salgilanmaya basladi.sende test yap belli olmustur.ben cok sabirsizim herkesi test yapmaya zorluyorum :))

Benim ilk transferim 1. Kalite 3. Gun embriyosuydu.Tutmadi.Ayni donemde bir arkadasimin kardesine ayni merkezde transfer yapildi.Transferi yaparken soyle dediler onlara. cok umitlenmeyin.Ve tek sanslariydi.Çünkü esinde topu topu 5 tane sperm vardi.Onu da ameliyatla alip kullanip embriyo olusturmuslardi.bu yuzden merkez de umitsizdi.Ne oldu biliyor musunuz benim negatif onun ise Allah bagislasin 1 yasinda bir kizi var simdi.Bu isler nasip.Rabbimin taktiri.Doktorlar ilaclar birer vesile.O yuzden kalitelere takilmayin.Size bana buradaki arkadaslara yazilmissa bir evlat er gec kucaklarimizi dolduracak.

Canım transfer günü sayılmıyor dediniz o zaman bugün 4. Gun yarın yada salı günü yapmayı düşünüyorum kendimi zor tutuyorum ama negatif göreceğim diye korkuyorum

aynen canim nasibimizde varsa olacaktir.ben 2.gun transferi tek embriyo diye uzuluyirdum hic beklemiyordum.5.gun transferi olup 2 embriyo konulan arkadslarlarin tutmadi benim tutmustu.tabi onemli olan tutmasindan ziyade devaminin olmasi Allahim once tutmasini sonra saglikli bir sekilde ilerleyip kucagimiza almayi nasip etsin

Ben anlatsam bir size.Polistik overliyom zaten.Ilk tedavimden sonra igne ve ovitrella kullanip olmayinca rahim filmi dediler.Cektirdik. Rahimde perde ameliyat dediler.Arastirdik bir doktor ameliyati oldum.Ameliyat sonrasi hic tedaviue gerek yok bekleyin kendiliginden olacak dedi doktorum.Bekledik olmadi.Tekrar baslayalim tedaviye dedik gittik doktora.Bu sefer cikolata kisti.Ameliyat sart dediler.Ondan da ameliyat oldum.Tekrar baslayalim dedik .Asilama yaptırdık.Sonuc negatif.Zaten asilama da bile ohss oldum.Sonra tup bebek.Tup bebekte yine ohss.Dondurduk embriyolari.Dondurulmuslarla iki sefer transfer oldum.6 ay arayla ikisi de negatif.Gectigimiz sonbaharda yeni bir merkezde yine basladik.Embriyolar guzel .Ama ben yine ohss oldu. Gecen ay yapilacakti transferim ama hormonlar cok yuksek cikti.Simdi ilac kullaniyorum adet olunca basliycaz insallah.Tam yedi yil oldu kizlar.Vazgecmedim.Cok zorlu psikolojik olarak cok yipratici.Ama insallah ben Rabbime guveniyorum.Ona sigindim Nasipse olur ilmazsa da vardir bir bildigi diyorum.Kaliteler sayilar hepsi ayrinti inanin.Nasipse geliyor size.Arkadasimin kardesindeki gibi.ahepimiz icin hayirlisi olsun

Canım o zaman daha beta hcg bnede salgilanmaya başlamadı Burda ki duruma göre 6. Gün mü salgilanacak
Evet canim sen 6.gunun ne zamanda o zaman bak eger bendeki gordugumuz cizgi dogruysa tobloda 8.gun salgilaniyo yaziyor benim icin bende testi 8.gun yaprim hayalet cizgiyi gordum sende 6. Gun yap canim goreceksin insallah

Evet canim sen 6.gunun ne zamanda o zaman bak eger bendeki gordugumuz cizgi dogruysa tobloda 8.gun salgilaniyo yaziyor benim icin bende testi 8.gun yaprim hayalet cizgiyi gordum sende 6. Gun yap canim goreceksin insallah
hayir ya salgilandi onun carsamba transfer oldu persembe 1.gunu kabul yirtiliyor cuma c.tesi salgilanmaya basliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…