- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
Seninki kacinci gun emnriyosuydu canim?iki gün sonra tekrar tahlil iki katına çıkması gerekiyormuş. 12. gün için 174 iyi mi sizce, daha mı yüksek olması gerekiyordu yoksa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninki kacinci gun emnriyosuydu canim?iki gün sonra tekrar tahlil iki katına çıkması gerekiyormuş. 12. gün için 174 iyi mi sizce, daha mı yüksek olması gerekiyordu yoksa.
Evet canım ikisi de olmadı ama doktoruma haber verdim test günün bekle dedi olma ihtimali var mı acaba O yüzden mi dedi kiHakkinda hayirlisi olsun canim dondurulmusum varmiydi?birde 5.gun 2 tane transfer etmislerdi dimi canim?
Canim test gunun ne zaman acikcasi seni uzmek istemem ama soyle 8 falan bi deger gorseydim tama gec dollenme derdim ama tabi cokta umitlenmeden biz doktoru dinleyelim test gununu bekleyelim hakkinda hayirlisi olsun canimEvet canım ikisi de olmadı ama doktoruma haber verdim test günün bekle dedi olma ihtimali var mı acaba O yüzden mi dedi ki
benimde 3. gün embriyosu inş artar değerlerimizCanim benimde 3.gun embriyosu 12.gun 85 degerim bugun 14.gun tekrar vericem deger artmis olmasi sanirim onemli olan.
3. gün embriyosu tek embriyoSeninki kacinci gun emnriyosuydu canim?
İnsallah canim insallah3. gün embriyosu tek embriyo
hayırlısıyla değerlerimizin artması dileğiyleİnsallah canim insallahbakalim benim degerim 2 kat artmismi sanirim benimki seninkine gore biraz daha gec tutunmus
![]()
Asya ben 5. Gün tek embriyo pazartesi transfer oldum doktorum ayın 23 dedi test tarihi daha önceden yapmak için çok sabırsızlanıyorum sence ne zaman yapsammİnsallah canim insallahbakalim benim degerim 2 kat artmismi sanirim benimki seninkine gore biraz daha gec tutunmus
![]()
demekki canim ins bi mucize olurEvet canım ikisi de olmadı ama doktoruma haber verdim test günün bekle dedi olma ihtimali var mı acaba O yüzden mi dedi ki
tebrik ederim canim insallah saglikli bir sekilde ilerlerkızlar 12. gün test günü değer 174
Canim 5.gun embriyosunun rahime tutunmasi cabuk oluyor senin bugun daha 4.gunun pazartesi 7.gunun en erken o zaman idrarda bakabilirsin cift cizgiyi gorursenki ben gorecegine inaniyorum 8.gun tekrar idrarda bakarsin eger dayanamam bir an once ogreneyim dersen 8.gun kanda cikar canimAsya ben 5. Gün tek embriyo pazartesi transfer oldum doktorum ayın 23 dedi test tarihi daha önceden yapmak için çok sabırsızlanıyorum sence ne zaman yapsamm
bence c.tesi cikar :))Canim 5.gun embriyosunun rahime tutunmasi cabuk oluyor senin bugun daha 4.gunun pazartesi 7.gunun en erken o zaman idrarda bakabilirsin cift cizgiyi gorursenki ben gorecegine inaniyorum 8.gun tekrar idrarda bakarsin eger dayanamam bir an once ogreneyim dersen 8.gun kanda cikar canim
seninki birden yukselecek insallahİnsallah canim insallahbakalim benim degerim 2 kat artmismi sanirim benimki seninkine gore biraz daha gec tutunmus
![]()
Canim yoldayim yeni gidiyorumasyahayat kan nezmn cikacak
Sabirsiz arkadasim sen sabredemiyon bari idrar testlerinin prensesibence c.tesi cikar :))
Yemin ederim doktora gerek yok tecrübe konuşuyor ağzın hayır olsun inşallah asyacım ben 8. Gün bi idrar yaparım üstünede bi kan vereyim o zamanCanim 5.gun embriyosunun rahime tutunmasi cabuk oluyor senin bugun daha 4.gunun pazartesi 7.gunun en erken o zaman idrarda bakabilirsin cift cizgiyi gorursenki ben gorecegine inaniyorum 8.gun tekrar idrarda bakarsin eger dayanamam bir an once ogreneyim dersen 8.gun kanda cikar canim
Sabirsiz arkadasim sen sabredemiyon bari idrar testlerinin prensesibirak baskalari sabretsin kanina girme kizin
![]()
Canımmm benim ilk deneyemim çok korkuyorummmmmbence c.tesi cikar :))