2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Evet canım ikisi de olmadı ama doktoruma haber verdim test günün bekle dedi olma ihtimali var mı acaba O yüzden mi dedi ki
Canim test gunun ne zaman acikcasi seni uzmek istemem ama soyle 8 falan bi deger gorseydim tama gec dollenme derdim ama tabi cokta umitlenmeden biz doktoru dinleyelim test gununu bekleyelim hakkinda hayirlisi olsun canim

çok okudum bu siteyi bir umut ışığı aradım hep. Zaman zaman umut oldunuz yazdıklarınızla bana, zaman zaman da ne olursa olsun umudunu kaybetmemeyi öğrettiniz. Hepinize teşekkür ederim. İnş negatif sonuç alanlar, sonucu olumlu çıkıpta ilerisi için endişe edenler, hepimiz için güzel , hayırlı sağlıklı evlatlı günler nasip olsun inş.

İnsallah canim insallah :dua::KK200:bakalim benim degerim 2 kat artmismi sanirim benimki seninkine gore biraz daha gec tutunmus:KK46::KK46:
Asya ben 5. Gün tek embriyo pazartesi transfer oldum doktorum ayın 23 dedi test tarihi daha önceden yapmak için çok sabırsızlanıyorum sence ne zaman yapsamm

Asya ben 5. Gün tek embriyo pazartesi transfer oldum doktorum ayın 23 dedi test tarihi daha önceden yapmak için çok sabırsızlanıyorum sence ne zaman yapsamm
Canim 5.gun embriyosunun rahime tutunmasi cabuk oluyor senin bugun daha 4.gunun pazartesi 7.gunun en erken o zaman idrarda bakabilirsin cift cizgiyi gorursenki ben gorecegine inaniyorum 8.gun tekrar idrarda bakarsin eger dayanamam bir an once ogreneyim dersen 8.gun kanda cikar canim

Canim 5.gun embriyosunun rahime tutunmasi cabuk oluyor senin bugun daha 4.gunun pazartesi 7.gunun en erken o zaman idrarda bakabilirsin cift cizgiyi gorursenki ben gorecegine inaniyorum 8.gun tekrar idrarda bakarsin eger dayanamam bir an once ogreneyim dersen 8.gun kanda cikar canim
bence c.tesi cikar :))

Yemin ederim doktora gerek yok tecrübe konuşuyor ağzın hayır olsun inşallah asyacım ben 8. Gün bi idrar yaparım üstünede bi kan vereyim o zaman

Back
X