2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

S Shahida asyahayat asyahayat ben doktorumu aradım hemşiresiyle konuştum bi kulak burun boğaz doktoruna git durumunu anlat bakalım belki ilaç verir dedi sonra bugün transferimin 7. Günü acaba bi test yapsammı dedim oda bana hayır bazen ilaçlardan yanıltıcı sonuçlar oluyo yapma dedi ama ben kbb için gidince gebe kalırsam devam edeceğim doktoruma bi gidip danışıcam bakalım ne diyecek
mervecimm neyaptin gttin mi gorustunmu

Şu anda hastanedeyim kbb ye muayene oldum geniz ve burunda büyük bi sıkıntı görmedi ama gögüs uzmanına gitmemi söyledi şimdide kadın doğum doktorunun o taraftayım doktor bey daha gelemedi
iyi bari caim.simdi o ne diyecek acaba merak ediyorum

Test günü bende öyle yapmayı düşünmüştüm ama bu doktor iyi bi doktor çıkmaz diyosa zorlamanında bi anlamı yok diye düşünüyorum

kızlar bana bişey söyleyin yorum yapın allah aşkına 10 gün değerim 107 12.günüm değerim 272 14.gün değerim yani bugün 394 bugün sanki az katlama olmuş .üzüldüm yaaa

kızlar bana bişey söyleyin yorum yapın allah aşkına 10 gün değerim 107 12.günüm değerim 272 14.gün değerim yani bugün 394 bugün sanki az katlama olmuş .üzüldüm yaaa
yok canim hayir 1.5 kati artsa yetiyor uzulup kendine sorun etme canim bife senin bastan yuksek gttiya ona say moral bozmak yok

Back
X