insallah canim heyacan sardi acayip hakkimizda hayirlisi olsun insallahİnşallah canım hayırlı haberler ver![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canim heyacan sardi acayip hakkimizda hayirlisi olsun insallahİnşallah canım hayırlı haberler ver![]()
mervecimm neyaptin gttin mi gorustunmuS Shahidaasyahayat ben doktorumu aradım hemşiresiyle konuştum bi kulak burun boğaz doktoruna git durumunu anlat bakalım belki ilaç verir dedi sonra bugün transferimin 7. Günü acaba bi test yapsammı dedim oda bana hayır bazen ilaçlardan yanıltıcı sonuçlar oluyo yapma dedi ama ben kbb için gidince gebe kalırsam devam edeceğim doktoruma bi gidip danışıcam bakalım ne diyecek
Şu anda hastanedeyim kbb ye muayene oldum geniz ve burunda büyük bi sıkıntı görmedi ama gögüs uzmanına gitmemi söyledi şimdide kadın doğum doktorunun o taraftayım doktor bey daha gelemedimervecimm neyaptin gttin mi gorustunmu
iyi bari caim.simdi o ne diyecek acaba merak ediyorumŞu anda hastanedeyim kbb ye muayene oldum geniz ve burunda büyük bi sıkıntı görmedi ama gögüs uzmanına gitmemi söyledi şimdide kadın doğum doktorunun o taraftayım doktor bey daha gelemedi
5.gün embriyosu oldugu soyle ama yinedeSekreteri 7. Günde test yapmaz dedi
ben direk ozel hastane vezneden beta hcg baktrmak.istyorum diyorlar hic doktora grmeden gonderiuorlar kan alma ya.ama srm bseyler danisacagim demistinSekreteri 7. Günde test yapmaz dedi
tabi canim doktor ne derse oyle yap kafana takilanlsrida sorTest günü bende öyle yapmayı düşünmüştüm ama bu doktor iyi bi doktor çıkmaz diyosa zorlamanında bi anlamı yok diye düşünüyorum
Canimmmm eger kan vermiceksen eve giderken mutlaka idrar testi al yatin sabah bakar kutlamamizi yaparizTest günü bende öyle yapmayı düşünmüştüm ama bu doktor iyi bi doktor çıkmaz diyosa zorlamanında bi anlamı yok diye düşünüyorum
Canimm sendende guzel haber alcaz merak etme bisi kalmadi bitti gittitabi canim doktor ne derse oyle yap kafana takilanlsrida sor
Asya sen bitanesin bende öyle düşünüyorum yarın sabah bitane yaparım diye inşallah kutlama olur kızlarCanimmmm eger kan vermiceksen eve giderken mutlaka idrar testi al yatin sabah bakar kutlamamizi yapariz![]()
resmen pskolojik baski yapiyoruz kiza :)Canimmmm eger kan vermiceksen eve giderken mutlaka idrar testi al yatin sabah bakar kutlamamizi yapariz![]()
Ciddimisinnn kızzzz yaaa bana yaptırmıyolar inatla bende isticem şimdi bakalımmrv_krdnz canim L Leyladenizzzzz bizimle ayni gundu oda bugun kan vermis 46 cikmis degeri ben gece yarisida olsa bugun vericem neolcaksa olsun artik :)
yok canim yapma diolarsa bekle.evet bizden hizli cikti leyla deniz :)Ciddimisinnn kızzzz yaaa bana yaptırmıyolar inatla bende isticem şimdi bakalım
Oda artik su kani versin ben catladim burdaresmen pskolojik baski yapiyoruz kiza :)
Canim senin doktora sormana gerek yok sen gidip girise ben gebelik testi icin kan vercem dicen parasiyla degilmiCiddimisinnn kızzzz yaaa bana yaptırmıyolar inatla bende isticem şimdi bakalım
yok canim hayir 1.5 kati artsa yetiyor uzulup kendine sorun etme canim bife senin bastan yuksek gttiya ona say moral bozmak yokkızlar bana bişey söyleyin yorum yapın allah aşkına 10 gün değerim 107 12.günüm değerim 272 14.gün değerim yani bugün 394 bugün sanki az katlama olmuş .üzüldüm yaaa