2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

canlar gunaydin dun kani verip eve geldikya guya numara verdiler arip ogrenirsiniz diye acili ara ara telefonu acmadilar.bilgisayar actim artik nezman sonuc duscek diye bekle bekle.esim iste ugrayacak.hastaneye ogleden once gecicem dedi.insano strese sokuyolar ya.keske bugun gdip versem daha iyidi ne sacma bseydi anlamadim

İyi hadi bekliyoruz güzel haberlerini canım

Kızlar benim dün 7. Günümdü ve ben kadın doğuma gittim başka nedenlerle o ara doktor muayene etti rahim kalınlığı 11 mm dedi. Bende sordum herşey yolundamı dedim doktorda evet bi sorun yok dedi. Sizce 11 mm gebelik belirtisi olabilirmi bi bilgisi olan varmı??

Alttan mi muayene etti rahim kalınlığına da bakıp herşey yolunda dediyse bence sonuç olumlu bir şeyleri görmüştür

Yok karın ultrason yaptı ohss falan yok dedi zaten aslında banada demedi sekreter kıZa söylüyodu bende o zaman dıydum endometrium 11 mm dedi ben o zaman sordum hocam görünen bişey varmı dedim yok dedi kan yapalım dedim erken dedi rahim kalınlığım herşey yolunda görünüyor stres yapma dedi.bu gittiğim benim giresunun en iyi doktorkarından özel muayenesi olan bi doktor ama 11 mm iyiyemi işaret bilemedim

Kizlarrrrrrrr inananamiyorum hamilesin dedi hemsireeeee bana deger dusuk geldi ama o gayet iyi bir deger dedi 12.gun 85 mis kizlar ya ben hamilemiyim
Kizzzz shahida senin o cizgi goren gozlerini veren kurban olayim kiz oldu galiba
Canım çok sevindim hayırlı olsun darısı bize inşallah

kizlar negatif hemde 0.01 cikti neyse hayirlisini istemistik zaten uzulmek yok yola devam.mervecim insallah senden iyi haber aliriz

kizlar negatif hemde 0.01 cikti neyse hayirlisini istemistik zaten uzulmek yok yola devam.mervecim insallah senden iyi haber aliriz
Hayirlisi olsun inşallah.vardir her iste bi hayir.dediğiniz gibi yola devam.Rabbim insallah en kisa zamanda nasip eder.

Aynen yola devam tatlım insan ne diyecegini bilemiyor inşallah kendiliğinden kalırsın Allah büyük ol der olur canım

amin kizlar sagolun insallah hamile olanlariniz saglikli bir sekilde kucagina alir.sonuc bekleyenler pozitifi gorur.

Canim cok uzuldum yaaa cok umutluydum ben lutfen sen kendili cok hirpalama ve bulundugun yerde yada gelmek istersen bursada ben seni misafir ederim acibademe gideriz orayla gorusursun canim Rabbim nasip edecek insallah saglikla sihhatle

Canim cok uzuldum yaaa cok umutluydum ben lutfen sen kendili cok hirpalama ve bulundugun yerde yada gelmek istersen bursada ben seni misafir ederim acibademe gideriz orayla gorusursun canim Rabbim nasip edecek insallah saglikla sihhatle
canim benim sagolasin Allah razi olsun asyacim.uzulsekte sonuc degissmiyor hayirlisini istedim hayirlisi buymus demekki.sizlerin insallah saglikli bir sekilde ilerlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…