bide canim soyle bsey var verdigin saatlerde onemli hep ayni saatlerdemi verdin.doktoruma mesaj attım ama üzüldüm inşallah bi sorun yoktur.
tok ac farketmiyor diye biliyorum saatler arasinda fark coksa ondan olabili diyecejtim.ama ben inanaiyorum bi sorun yok canimbugün bir saat erken verdim kanı birde tok karna verdim .
iyi bari canim enazindan test gunune kadar kafan rahat olurKızlar kadın doğum uzmanım beni tepeden tırnağa muayene etti ölsürük hapşırık bişey yapmaz dedi kan istedim çıkmaz dedi yapmadı sırtımı dinledi karından ultrason yaptı bi sıkıntı yok herhangi bişey yok dedi rahim kalınlığın iyi olması gerektiği gibi dedi 11 mm falan bişey dedi ama tam anlamadım öyle işte bakalım hayırlısı en azından yüreğime su serpti ve çıkarken bana kendine güven dedi
Bende çok heyecanlıyım birbirimize haber ederim sonucumuzu tabi ben öncesi dayanabilirmiyim test yapmadanTransferimiz ayni gün yapılmış bugün daha 4.gün gerçekten evde durmak çok sıkıcı oluyor inş bizde pozitifi görürüz heyecanla bekliyorum
Transferimiz ayni gün yapılmış bugün daha 4.gün gerçekten evde durmak çok sıkıcı oluyor inş bizde pozitifi görürüz heyecanla bekliyorumPerşembe günü transferim oldu arkadaşlar siz de oluyor mu uzanır vaziyette kasıklarım ağrıyor ve sanki aşağı doğru çekiyorlar gibi. Migren için de karanlık ve sessiz bir odaya geçtim ve uyudum sabaha birşeyim yoktu. Ayrıca günlük hayatta arabayla sokaktayım hafif yürüyüşler herkes kızıyor ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum evde duramıyorum
Ben pazar günü yapacağım 10.gün oluyor acile gidip kan veririm ilkinde idrarla yapıp çıkmayınca çok üzülmüştüm ama sonuç pozitif cikmistiBende çok heyecanlıyım birbirimize haber ederim sonucumuzu tabi ben öncesi dayanabilirmiyim test yapmadan
Senin için çok zor bir durum ana iyi ki doktora gitmiş sin birazda olsa için rahatlar Rabbim hayirlisiyla sonuçlandırır sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin daha kac günün varKızlar kadın doğum uzmanım beni tepeden tırnağa muayene etti ölsürük hapşırık bişey yapmaz dedi kan istedim çıkmaz dedi yapmadı sırtımı dinledi karından ultrason yaptı bi sıkıntı yok herhangi bişey yok dedi rahim kalınlığın iyi olması gerektiği gibi dedi 11 mm falan bişey dedi ama tam anlamadım öyle işte bakalım hayırlısı en azından yüreğime su serpti ve çıkarken bana kendine güven dedi
Ciddimisin kız bu saatte gidiyosun hemde hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum gecede olsa cevap at bana dualarım seninlekizlae kan vermeye gidiyorum ins guzel sonuclar alirim yazarim size sonucu
neden bu saati bekledinsagolun kani verdim kizlar eve geldim 12.30 gbi cikar sanirim
Hayirli güzel haberler verirsiniz inşallah.siz de biz de seviniriz.sagolun kani verdim kizlar eve geldim 12.30 gbi cikar sanirim
Canimmmmm insallah hamilesin dualarim seninle RabbiM yuzunu guldursun insallahsagolun kani verdim kizlar eve geldim 12.30 gbi cikar sanirim
Canim sende idrar testi alsaydin sabahta senden guzel haber alirdik insallahCiddimisin kız bu saatte gidiyosun hemde hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum gecede olsa cevap at bana dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?