2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Kızlar kadın doğum uzmanım beni tepeden tırnağa muayene etti ölsürük hapşırık bişey yapmaz dedi kan istedim çıkmaz dedi yapmadı sırtımı dinledi karından ultrason yaptı bi sıkıntı yok herhangi bişey yok dedi rahim kalınlığın iyi olması gerektiği gibi dedi 11 mm falan bişey dedi ama tam anlamadım öyle işte bakalım hayırlısı en azından yüreğime su serpti ve çıkarken bana kendine güven dedi

iyi bari canim enazindan test gunune kadar kafan rahat olur

Transferimiz ayni gün yapılmış bugün daha 4.gün gerçekten evde durmak çok sıkıcı oluyor inş bizde pozitifi görürüz heyecanla bekliyorum
Bende çok heyecanlıyım birbirimize haber ederim sonucumuzu tabi ben öncesi dayanabilirmiyim test yapmadan
Ben pazar günü yapacağım 10.gün oluyor acile gidip kan veririm ilkinde idrarla yapıp çıkmayınca çok üzülmüştüm ama sonuç pozitif cikmisti

Senin için çok zor bir durum ana iyi ki doktora gitmiş sin birazda olsa için rahatlar Rabbim hayirlisiyla sonuçlandırır sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin daha kac günün var

Selam kızlar bı kaç gündü yoktum.negatifi gördükten sonra çok üzüldüm üstüne bide grip falan oldum çok şükür bugün geçti atlattım. Hayırlısı herşey geçiyor güzel yorumlarda bulunan arkadaşlar çok teşekkür ederim iyiki varsınız S Shahida canım mutlu haberler ver buradan inşallah pozitifi görürsünn.aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…