2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

ben onceki tedavimde menapur 225 kulanmistim simdi banada gonal f verdi 300 dozu yuksek basladi
seninle 1 hafta arayla bebeğimizi kaybettik. aynı zamanda tekrar başladık. rabbim inş. bu sefer acı yaşatmaz

iyi olmama sevindim canim. ins bu sefer herşey yolunda gider ve kucağına alırsın yavrunu. korkularını çok iyi anlıyorum ins bu sefer olmayolmayacak canim. peki geçen olumsuzlukların için doktorun bir yorum yaptı mi?

Merhaba ben 150 ile başladım gonal f 300 le başlamışsın çok deil mi?
ultrasonda ilk muaynedeki antral folikule gore doz ayarliyorlar.benim sebepsiz fakat ilk denememde 11 yumurta 1 tanesi isleme alindi dgerleri kalitesiz yada bos olgunlasmamis cikti.oyuzden biraz daha yuksek dozla baslayalim dedi.daha fazla yumurta elde etmek adina.normalde 225 le basliyorlarmis senin pko mu var oyuzden dusuk doz baslamis olabilr

canim yasamayan bilemez bende yeniden basladim ama tutarmi tutarsa yine kaybedermiyim hep bu dusunce beynimi kemiriyor

anneden yada babadan kaynaklanan bir sıkıntı yok dedi. genitk testler ve bütün testler temiz çıktı. patalojide temiz çıktı. sebeb yok. nasipte yokmuş

canim yasamayan bilemez bende yeniden basladim ama tutarmi tutarsa yine kaybedermiyim hep bu dusunce beynimi kemiriyor
aynı durumdayım. benim 1 şubatta transferim var

anneden yada babadan kaynaklanan bir sıkıntı yok dedi. genitk testler ve bütün testler temiz çıktı. patalojide temiz çıktı. sebeb yok. nasipte yokmuş

canim benm kafam karisti senin bi kaybin vardi zaten bide benden sonra oldu oylemi yanlismi anladim

hepsi bahane kizlar 3muzde ayni seyi yasadik yakin zamanlarda nasibimizde yokmus demekki rabbim birdaha yasatmasin insallah

canim enazindan tedavi stresine girmiyorsun takipti yumurta buyudumu toplamaydi bircok asamayi gecmis olacaksin benim bide o stresler var.uyuyamiyorum resmen beynimden cikmiyo

Herkese merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Allah isteyen herkese hayırlısı ile anne olmayı nasip etsin inşallah Gerçekten çok heyacanlı bir bekleyiş. Bende 6 şubatta kontrole gideceğim transfer gününe karar verilecek .Şu anda bant kullnyorum

canim benm kafam karisti senin bi kaybin vardi zaten bide benden sonra oldu oylemi yanlismi anladim
evet canım ben 2 bebeğimi kaybettim. korkularım o yüzden. 3 tüp bebekde 1 negatif 2 poizitifi gördüm. bu 4. deneme. dondurulmuşlar koyulcak. sıfırdan başlama sıkıntım yok. ama ne heyecan ne umut. hislerim berbat. transfere yanlız gidiyorum eşim izin alacak durumda değil. korkuyorum yaşayacaklarımdan. beni neler bekliyor bilmiyorum. iyisini düşünmek için resmen kendimi zorluyorum. alıma geldikçe ağlıyorum. rabbim aynı acıları yaşatmasz inşallah.

hepsi bahane kizlar 3muzde ayni seyi yasadik yakin zamanlarda nasibimizde yokmus demekki rabbim birdaha yasatmasin insallah
3 cumuzde nisan anneleri grubundaydik arkaya arkaya çıktık ordan. ins bu sefer ciktiginiz bu yolda yüzünüz güler arkadaşlarım. bulup ta kaybetmek çok zor küçüğü büyüğü yok evlat sonucta

bi arkadasim falan varsa onu al bari yanına transfer günü kimseye ihtiyacim olmuyor ama en azından yanluz olmadığını bilir morol olur sana

Canım ümidini asla kaybetme zor bi durum en azından tüp bebek de olsa çocuğunun olma şansı var hiç bir şekilde çocuğu olmayanlarda var canim halimize yine şükredelim bence insallah bu ay hep birlikte birbirimize mutlu haberler vereceğiz

bi arkadasim falan varsa onu al bari yanına transfer günü kimseye ihtiyacim olmuyor ama en azından yanluz olmadığını bilir morol olur sana
bu sefer kimseye söylemedim. eğer hamile kalırsam aya kadarda söylemeyi düşünmüyorum. bir samimi bir dostum var ona söyledim geçen seferde o yanımdaydı bu seferde aksilik olmazsa o gelecek.

inşallah canım

canim ben bilmiyodum benden sonra kaybettin ozman ins bu sefer olur iyi dusunmeye calisalim yapacak brsey yok

kizlar gonal f kullanlar flakonmu yani toz unumu kullaniyosunuz yoksa hazir kalem olanimi

canim ben bilmiyodum benden sonra kaybettin ozman ins bu sefer olur iyi dusunmeye calisalim yapacak brsey yok
birini senden önce kaybettim birinide senle aynı zamanda

kizlar gonal f kullanlar flakonmu yani toz unumu kullaniyosunuz yoksa hazir kalem olanimi
ben hazır kalem olandan kullanmıştım. ama yanında bir tane daha vermiştir menapor mu neydi o tozdu

Kızlar ben bal tarçın çörek otu karışımına başladım ve incir yiyorum eşimede keçi boynuzu pekmezi ve keçiboynuzu aldık işe yarar mı bilmem ama zararı da yok sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…