2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

bende istenenler 2 aşılama,kadın doğum bir kağıt verdi. genel cerrahiye gittim muayene etti epikriz verdi, kardiyolojiye gittim muayene etti epikriz verdi. dahiliye gittim. bütün hemogram değerlerine bakıldı epikiriz verdi. bunların dışında eşimin hizmet dökümü, kimlik fotokopileri,evlilik cüzdanı fotokopisi, 4 resim,nüfus kayıt örneklerimiz bunlar istendi

2 aşılama demek 2 ay demek canım. bende smear kültür istemediler. onu neden yaptırıyorsun
hsg var.bu ay tupbebek yaptimya spermioramida kabul ettiler yeni diye.hormonlara bakildi ultrasonla bakildi.adet bitiminden 1 hafta sonra smear ve servikal kultur istedi.onuda yapinca dosya tamamlanacakmis.istedikleri belgeler arasinda var o oyuzden yaptrcam canim.iste o skinti sonucu gec cikiyomus.iyi bari 2 3 ay bisey degil beklerim.yoksa ozlede yaptrsam yine negatif alirsam tekrar silbastan maddi yonden cok zor olur.ilaclarda 3 bine yakin tuttu.raporlu fiyat yari yariya iniyomuş neredeyse.alip ozelde kullanirim artik

canım bende rapor çıkarttım hemde 3 kez bende smear ve servikal kultur istenmedi.

ilk once asilama raporu alacakmisim asilamalar da negatif alirsam sonra sanirim bu asamalara gecilecek.tup bebek icin ekstra seyler istiyoruz dedi muhtemelen senin bu dediklerini isterler.

Gerekli Evraklar Nelerdir?
  • Bebek sahibi olmak isteyen kadına ait 2 adet fotoğraf,
  • 2 adet nüfus cüzdanı fotokopisi,
  • Tedavide verilen ilaç reçetesi,
  • 3 adet farklı tarihlerde erkek için düzenlenmiş sperm sayısını gösteren rapor,
  • 2 adet evlilik cüzdanı fotokopisi,
  • Erkek ve kadın için nüfus kayıt örneği,
  • Adres ve telefon bilgilerı,
  • Sigortalı çalışmayı gösteren hizmet süresini gösterir belge, (SSK ve Bağ- Kur’lular internetten, Emekli Sandığı çalışanları için çalıştıkları kurumlardan alınır) hizmet süresi belgeleri istenir.
Ayrıca, erkek faktöründen rapor düzenlenmişse mutlaka erkeğin ürolog tarafından muayene edildiğini gösteren muayene rapor belgesi de istenmektedir. Bu evrakları hazırlayarak kuruma teslim eden ailelerin iki denemeye kadar tüp bebek masraflarının belli kısmı karşılanmaktadır

ilk once asilama raporu alacakmisim asilamalar da negatif alirsam sonra sanirim bu asamalara gecilecek.tup bebek icin ekstra seyler istiyoruz dedi muhtemelen senin bu dediklerini isterler.
canım aşılama negatif çıkınca
1- eşin ve kendin için nüfus kayıt örneği
2. nüfus cüzdan fotokopisi
3- evlilik cüzdan fotokopisi
4. eşinin sgk hizmet dökümü
5. 4 er tane resim
6. aşılanın negatif olduğuna dair doktorundan epikriz alacaksın
7. hsg
8. eşinin farklı tarihlerde yapılmış 3 adet sperm testi
bunları istiyorlar

demekki hastane istiyor ben pamukkalede ünv. hastanesinden çıkardım ve özelden aşılama yaptırdım ikiside istemedi

demekki hastane istiyor ben pamukkalede ünv. hastanesinden çıkardım ve özelden aşılama yaptırdım ikiside istemedi
ay bendede istemeselerdi keske ya stres oldum disardan kabul ederlerse yaptrir gotururum daha cabuk cikar sonic enazindan.sagol canim

amim canim.neden umutlanir azaliyor ilk denemen ve pozitifi gormussun defalarca deneyip birkere bile pozitif gormeyenlar var.iyi dusun iyi olsun. insallah
Allah nasip etmeyeceğini hayal ettirmezmiss ya bnm ki öyle oldu hep korkuyordum 1 ay olmadan düştü

Allah nasip etmeyeceğini hayal ettirmezmiss ya bnm ki öyle oldu hep korkuyordum 1 ay olmadan düştü
Bir de şöyle düşünün.sagliksiz bebekler düşüyor genelde.Allah korusun ya sagliksiz olsaydi.her iste vardir bir hayir.şer bildiklerinizde hayır hayır bildiklerinizde şer vardir diyen Rabbim boyle takdir etmiş.Üzülmeyin.

allah yüzünü yuzunu guldursun canim. gittin mi kese yada kalp atisina
keseyi gördüm. 1 hafta sonra 1 dk kadar kısa kahve bir lekelenmem oldu. dayanamadım ertesi gün tekrar gittim. bu sefer kese ve yolk sacını gördüm. ben görmesemde doktor kalp atışını gördü. c.tesi kalp atışına gidicem tekrar.

herkese günaydınnnnnn. Yaşadığınız tüm süreçlerde Allah yar ve yardımcınız olsun. İnşallah hepimiz hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız

emily07 canım kaç haftalıksın.ben 5 hafta 3 günlük dedi dün doktor keseyi gördü. Kalp atışları için haftaya çağırdı. Buarada bulantın oluyo mu başladı mı. Bizim ailede herkesin erkenden bulantıları başlardı bende hiç bişey yok. Lekelenme falanda hiç olmadı. İnş. normaldir tüm bunlar.

canım herkesde aynı belirtiler yok. bende bulantı yok kasık ve bel ağrım oluyor arada,uyku hali yorgunluk başka birşey yok. ben 6+6 oldum bugün. c.tesi kalp atışı için gidicem. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

teşekkür ederim canım. tedavinin en başından kucağımıza alana kadar tedirginliklerimiz devam İnş. hepimiz hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.

teşekkür ederim canım. tedavinin en başından kucağımıza alana kadar tedirginliklerimiz devam İnş. hepimiz hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.
amin inşallah canım. zor bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…