Hazır kalem kullanıyorum canim sen flakon mu kullanıyorsunkizlar gonal f kullanlar flakonmu yani toz unumu kullaniyosunuz yoksa hazir kalem olanimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hazır kalem kullanıyorum canim sen flakon mu kullanıyorsunkizlar gonal f kullanlar flakonmu yani toz unumu kullaniyosunuz yoksa hazir kalem olanimi
bir zararı yok. ama kürlerin 2-3 aylık kürler. 2-3 gün yendiği zaman bir faydasınında olacağını sanmıyorumKızlar ben bal tarçın çörek otu karışımına başladım ve incir yiyorum eşimede keçi boynuzu pekmezi ve keçiboynuzu aldık işe yarar mı bilmem ama zararı da yok sanırım:)
İnsallaj canim sen iğneleri ne zaman başladın tozu kac
Canım ne yaptın doktor ne dediCanim ben cumartesi basladim bugun ignemin 6.gunu yarin son ignem bitiyor.hergun 300 unite vurdum canim bugunde orgulatron diye bi igne vurdum ayni zamanda.yarin ignelerim bitiyor cumartesi oglen kontrol var bakalim nasipte ne var.sen ne asamadasin?
Canim sanirim yumurtalarin boyutunu yeterli bulmadi 5 tane gibi dedi bugunde igne al vurul dedi.pazar gunu yani bugun aksam 23:30 da catlatmayi vur sali gunu sabah 10:30 da gel dedi.ama acikcasi az yumurtam olmus ben 5.gun transferi cok istiyordum ama bu kadar az yumurtayla 5.gunu beklerlermi bilmiyorum Allahtan hayirlisi neyse o olsun taktir Allahin artik.sen ne durumdasinCanım ne yaptın doktor ne dedi
Amin canım az olsada kaliteli olur inşallah benimde bugün kontrolüm var gelişimı iyi dedi dr hafta sonu belki toplayabiliriz dedi bugün belli olur bakalım ne olacağı benim de salı günü ignelerim bitiyorCanim sanirim yumurtalarin boyutunu yeterli bulmadi 5 tane gibi dedi bugunde igne al vurul dedi.pazar gunu yani bugun aksam 23:30 da catlatmayi vur sali gunu sabah 10:30 da gel dedi.ama acikcasi az yumurtam olmus ben 5.gun transferi cok istiyordum ama bu kadar az yumurtayla 5.gunu beklerlermi bilmiyorum Allahtan hayirlisi neyse o olsun taktir Allahin artik.sen ne durumdasin
tamam canim 1 kişi yeter zaten. önemli olan yanında birinin olduğunu bilmen. sen başka şehirden gidiyorsun galiba antalya ya yanlış hatırlamıyorsam. transfer sonrasi donuyormusun yoksa antalya da kalıyor misin?bu sefer kimseye söylemedim. eğer hamile kalırsam aya kadarda söylemeyi düşünmüyorum. bir samimi bir dostum var ona söyledim geçen seferde o yanımdaydı bu seferde aksilik olmazsa o gelecek.
inşallah canım
evet benimki flakon canim.gonal f 450 yazar ama 600 ml dir o dedi 300 300 kullanacksin dedi de dun 300 vurdum bugun dibinde kalan 250 var yok arasi bsey di benmi doktum acaba onu soracaktimHazır kalem kullanıyorum canim sen flakon mu kullanıyorsun
tedavi asmaasinda mi yiyorsunuzbir zararı yok. ama kürlerin 2-3 aylık kürler. 2-3 gün yendiği zaman bir faydasınında olacağını sanmıyorum
olsun canim sayiya takilma sen benim 2.gun 4 hucreli tuttuCanim sanirim yumurtalarin boyutunu yeterli bulmadi 5 tane gibi dedi bugunde igne al vurul dedi.pazar gunu yani bugun aksam 23:30 da catlatmayi vur sali gunu sabah 10:30 da gel dedi.ama acikcasi az yumurtam olmus ben 5.gun transferi cok istiyordum ama bu kadar az yumurtayla 5.gunu beklerlermi bilmiyorum Allahtan hayirlisi neyse o olsun taktir Allahin artik.sen ne durumdasin
5.gun olup tutmayanda oluyor.ins kaliteli olurolsun canim sayiya takilma sen benim 2.gun 4 hucreli tuttu
evet canım Denizlide yaşıyorum. Antalyaya gidiyorum. Transfer sonrası hemen dönmüyorum orada annemlerin evi var. 2 kardeşim var. kalabileceğim 3 var yani. bugün yola çıkıyorum. salı günü transfer. allah izin verirse haftaya pazarda dönerim.tamam canim 1 kişi yeter zaten. önemli olan yanında birinin olduğunu bilmen. sen başka şehirden gidiyorsun galiba antalya ya yanlış hatırlamıyorsam. transfer sonrasi donuyormusun yoksa antalya da kalıyor misin?
ben hiçbirşey yemedim canım. bazı şeyler ilaçlarlar karışınca terst tepki yapabiliyormu. doktorum yeme dedi. yemen gereken birşey olsa biz neden söylemeyelim dedi.tedavi asmaasinda mi yiyorsunuz
Yok canım dokulmemiştir ama tam 600 çıkmıyor 550 gibi çıkıyor o da hastalar yanlış yapar diye fazladan koyuluyor mus diğer ilaçtan üstüne tamamla istersenevet benimki flakon canim.gonal f 450 yazar ama 600 ml dir o dedi 300 300 kullanacksin dedi de dun 300 vurdum bugun dibinde kalan 250 var yok arasi bsey di benmi doktum acaba onu soracaktim
ooo süper mis ailenin orda olması. rahat rahat kalirsin. şimdiden sana hayırlı yolculuk allahım izniyle herşey yolunda gider umarım. kac e mbiyon var ve kac tane transfer olucakevet canım Denizlide yaşıyorum. Antalyaya gidiyorum. Transfer sonrası hemen dönmüyorum orada annemlerin evi var. 2 kardeşim var. kalabileceğim 3 var yani. bugün yola çıkıyorum. salı günü transfer. allah izin verirse haftaya pazarda dönerim.
ben hiçbirşey yemedim canım. bazı şeyler ilaçlarlar karışınca terst tepki yapabiliyormu. doktorum yeme dedi. yemen gereken birşey olsa biz neden söylemeyelim dedi.
ins bu sefer olur canimSubat 4 gibi sanrm transferim olacak. Dondurulmuş 1 embriyom var. Transfer günü bekliyorum. 3 taneydi hepsi 1.kalite ve 5.gun ama olmayinca olmuyor ilki basarsz oldu tutmadi. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Sabırla ve inatla denemek zorundayız eğer istiyorsak..
canim yarin kacta transferin kalbini ferah tut stres yapma olacak allahin izniyleooo süper mis ailenin orda olması. rahat rahat kalirsin. şimdiden sana hayırlı yolculuk allahım izniyle herşey yolunda gider umarım. kac e mbiyon var ve kac tane transfer olucak