hemsireye sordum sen yapmamissindir sedi :)Yok canım dokulmemiştir ama tam 600 çıkmıyor 550 gibi çıkıyor o da hastalar yanlış yapar diye fazladan koyuluyor mus diğer ilaçtan üstüne tamamla istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemsireye sordum sen yapmamissindir sedi :)Yok canım dokulmemiştir ama tam 600 çıkmıyor 550 gibi çıkıyor o da hastalar yanlış yapar diye fazladan koyuluyor mus diğer ilaçtan üstüne tamamla istersen
Benimde 5 tane yumurtam vardi dun adetin 10.gunuydu catlatma ignesini 23:30 da vurdum yarin sabah 10:30 dada oopu icin cagirdilar.yumurtalarin sayisi banada az gelmisti ama hep hayirlisini sagliklisini istedim Rabbim nasip eder insallah sanada banadaslm kizlar doktordan geldim.adetin 5.gunu ilk kontrolumdu bugun.5 yumurta olusmuş en buyugu 13.5 12 11 ml buyuklukleri.hizli buyumus dedi.ilk denemede gec olgunlasiyor demislerdi adetin 11.gunu bu buyuklukteydiler. bi gariplik var bende :)sayi az ama busefer sayiya takilmayacagim.ilk denememde 11 taneydi ama kalitesizdi 10u.umaraim kaliteli olurlar busefer.siz neyaptiniz
maşallah hızlı büyümüşler ilacın dozunu düşürdümu. az olsun kaliteli olsun önemli olan o canim.slm kizlar doktordan geldim.adetin 5.gunu ilk kontrolumdu bugun.5 yumurta olusmuş en buyugu 13.5 12 11 ml buyuklukleri.hizli buyumus dedi.ilk denemede gec olgunlasiyor demislerdi adetin 11.gunu bu buyuklukteydiler. bi gariplik var bende :)sayi az ama busefer sayiya takilmayacagim.ilk denememde 11 taneydi ama kalitesizdi 10u.umaraim kaliteli olurlar busefer.siz neyaptiniz
canim benim transferim yok ben beklemedeyim. 1 şubattacanim yarin kacta transferin kalbini ferah tut stres yapma olacak allahin izniyle
hayirlisi olsun hakkimizda.sanirim benimde adetin 10.gun topalrlar.en son kac ml di canim.sayiya dedgim gbi takilmiyorim artik.ben ilkinde o telefoni actiklaronda 1 yumurta var oda bolunmezse iptal dediklerini unutamiyorum hic.1 tane transfer edilecek yumurta olsun raziyimBenimde 5 tane yumurtam vardi dun adetin 10.gunuydu catlatma ignesini 23:30 da vurdum yarin sabah 10:30 dada oopu icin cagirdilar.yumurtalarin sayisi banada az gelmisti ama hep hayirlisini sagliklisini istedim Rabbim nasip eder insallah sanada banada
canim pardon emily e atacaktim antalyaya gecmisti sana atmisimcanim benim transferim yok ben beklemedeyim. 1 şubattaemily07 transferi var
lacin dozunu dusurmedi yarin cetrodite baslicam 2 gun gonal f ile birlikte olup persembe kontrolmaşallah hızlı büyümüşler ilacın dozunu düşürdümu. az olsun kaliteli olsun önemli olan o canim.
Benimde 5 tane yumurtam vardi dun adetin 10.gunuydu catlatma ignesini 23:30 da vurdum yarin sabah 10:30 dada oopu icin cagirdilar.yumurtalarin sayisi banada az gelmisti ama hep hayirlisini sagliklisini istedim Rabbim nasip eder insallah sanada banada
mrb hayirlisi olsun hakkinda insallah.uzun protokolmu olacak lucrini bana yumurta topladikta sonra vermisti 3 gun.Merhabalar, bende 2 şubatta lucrine başlayacağım . Açıkcası biraz paniğim . Allahım hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.. Buarada tüp bebeği ankara anatoliada yaptıran var mı aranızda?
rabbim yardimcin olsun canim haber verirsin bizede son kontrolde kac ml di yumurtalarBenimde 5 tane yumurtam vardi dun adetin 10.gunuydu catlatma ignesini 23:30 da vurdum yarin sabah 10:30 dada oopu icin cagirdilar.yumurtalarin sayisi banada az gelmisti ama hep hayirlisini sagliklisini istedim Rabbim nasip eder insallah sanada banada
hadi bakalım güzel haberlerle gel insi
lacin dozunu dusurmedi yarin cetrodite baslicam 2 gun gonal f ile birlikte olup persembe kontrol
ins bu sefer olur canim
Benim adetimin başladığı günü sayarak 21. günü lucrine başlayacağız,sonra adet olduğumda 3. ve ya 5. gününde gidip lucrin artı başka iğneye başlayacağız.mrb hayirlisi olsun hakkinda insallah.uzun protokolmu olacak lucrini bana yumurta topladikta sonra vermisti 3 gun.
canim degisebiliyor benim ilk tedavimde adetin 3.gunu baslamistim adetin 16.gunu opu oldu 11 gun igne kullandim.suan nasil boyutlariKızlar ne yaptiniz nasıl durumlar benim 6 7 tane yumurtam gelişimleri iyi dedi dr ama sanki tedavi süreci biraz uzun gibi geldi iğneleri başlayalı 1 hafta oldu bu normal mi ve cumaya kadar igneyi devam edeceğim
uzun protokol yapiyor oyleyse.insallah canm.aminBenim adetimin başladığı günü sayarak 21. günü lucrine başlayacağız,sonra adet olduğumda 3. ve ya 5. gününde gidip lucrin artı başka iğneye başlayacağız.
Allahım hayırlısıyla kucağımıza versin. İnşallah güzel haberlerimizi veririz.
insallah canimhadi bakalım güzel haberlerle gel ins
Canım dün dr dedi ki 15 16 14 bu boyutlardaymis yarın tekrar gidecegim ve yarın tekrar ilaç alacağımcanim degisebiliyor benim ilk tedavimde adetin 3.gunu baslamistim adetin 16.gunu opu oldu 11 gun igne kullandim.suan nasil boyutlari
Hayırlısı olsun canım insallah bu sefer olur peki bi sorun mu var yoksa sebepsiz infertile miMerhabalar.Benim 3. Denemem olacak.Dondurulmus embriyo transferi yapilacak.Subat sonu gibi olacak sanirim.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun inşallah.