belki gerek kalmaz ilaca 16 olmus gumde yaklasik 2 ml buyuyolarmis bakalim ins olgunlasmistir sende gonal f kullaniyordun degilmi kac mlCanım dün dr dedi ki 15 16 14 bu boyutlardaymis yarın tekrar gidecegim ve yarın tekrar ilaç alacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki gerek kalmaz ilaca 16 olmus gumde yaklasik 2 ml buyuyolarmis bakalim ins olgunlasmistir sende gonal f kullaniyordun degilmi kac mlCanım dün dr dedi ki 15 16 14 bu boyutlardaymis yarın tekrar gidecegim ve yarın tekrar ilaç alacağım
amin insallah.hayirlisi olsun arkadasimMerhabalar.Benim 3. Denemem olacak.Dondurulmus embriyo transferi yapilacak.Subat sonu gibi olacak sanirim.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun inşallah.
Evet canım gonal f 225 ünite kullanıyorum birde cetrodite kullanıyorumbelki gerek kalmaz ilaca 16 olmus gumde yaklasik 2 ml buyuyolarmis bakalim ins olgunlasmistir sende gonal f kullaniyordun degilmi kac ml
belki gerek kalmaz ilaca 16 olmus gumde yaklasik 2 ml buyuyolarmis bakalim ins olgunlasmistir sende gonal f kullaniyordun degilmi kac ml
sorun ne canim fshin nasil benim 225 unitede gec olgunlasmisti 300 de daha erken olgunlasti buseferEvet canım gonal f 225 ünite kullanıyorum birde cetrodite kullanıyorum
Hiç bir sorun yok canım herşeyim normal dr da normal gelişiyor dedi ama sanki biraz uzun gibi geldisorun ne canim fshin nasil benim 225 unitede gec olgunlasmisti 300 de daha erken olgunlasti busefer
nezmandir olmuyor benimde ayni canim sebepsiz yaptrmadigimiz sey kalmadi esimle.son tahlilimde fsh biraz yuksek cikmis oda amhyle uyumlu degil amh cok iyi dedi lab hatasi olabilir dedi.amh baktrdinmi o nasil.Hiç bir sorun yok canım herşeyim normal dr da normal gelişiyor dedi ama sanki biraz uzun gibi geldi
Canım herşeyim iyo hiç sorun yok biz 4 yıllık evliyiz ama eşimin işinden dolayı sürekli dışarda 2 yıl disardaydi son 1.5 senedir istiyoruz ama olmuyor 2 kez asılama yaptık olmadı takip yaptirdik olmadı en son da tüp bebek yaptırmaya karar verdik bakalım bu ay ne olacak canimnezmandir olmuyor benimde ayni canim sebepsiz yaptrmadigimiz sey kalmadi esimle.son tahlilimde fsh biraz yuksek cikmis oda amhyle uyumlu degil amh cok iyi dedi lab hatasi olabilir dedi.amh baktrdinmi o nasil.
canim bende ayni 4 senelik evliyim .1 sene korunduk tam karar vermistikki saglik aorunlarim cikti ilac kullanfim mecbur 1 sene daha korunduk.sonrasi 2 takip 1 asilama.1.5 sene olmayinca ilk tup bebek denemesi yaptim tuttu ama kalp atislari durdu eylul ayinda kurtaj oldum.bu 2Canım herşeyim iyo hiç sorun yok biz 4 yıllık evliyiz ama eşimin işinden dolayı sürekli dışarda 2 yıl disardaydi son 1.5 senedir istiyoruz ama olmuyor 2 kez asılama yaptık olmadı takip yaptirdik olmadı en son da tüp bebek yaptırmaya karar verdik bakalım bu ay ne olacak canim
yumurta toplama transfer tarihlerimiz yakin olacak canim tahminimce ben persembe gdecegim bakalim.ne diyecekCanım herşeyim iyo hiç sorun yok biz 4 yıllık evliyiz ama eşimin işinden dolayı sürekli dışarda 2 yıl disardaydi son 1.5 senedir istiyoruz ama olmuyor 2 kez asılama yaptık olmadı takip yaptirdik olmadı en son da tüp bebek yaptırmaya karar verdik bakalım bu ay ne olacak canim
Canım çok üzüldüm inşallah bu sefer sağlıklı bir hamileliğin olur ve sağ salim kucağına alırsın inşallah bende yarın gidecegim belki bi tarih verir dr inşallah isteyen herkes için bu süreç güzel ve mutlu bir şekilde son bulurcanim bende ayni 4 senelik evliyim .1 sene korunduk tam karar vermistikki saglik aorunlarim cikti ilac kullanfim mecbur 1 sene daha korunduk.sonrasi 2 takip 1 asilama.1.5 sene olmayinca ilk tup bebek denemesi yaptim tuttu ama kalp atislari durdu eylul ayinda kurtaj oldum.bu 2
denemem olacak
hayirlisi olsun hakkimizda.sanirim benimde adetin 10.gun topalrlar.en son kac ml di canim.sayiya dedgim gbi takilmiyorim artik.ben ilkinde o telefoni actiklaronda 1 yumurta var oda bolunmezse iptal dediklerini unutamiyorum hic.1 tane transfer edilecek yumurta olsun raziyim
Amin canım insallah yarın ve diğer günler güzel haberler alırsın bize de yaz mutlakaValla caniim ben hic hatirlamiyorim ml olarak sadece 5 yumurta var dedi tabii toplandiginda onlarda isleme alinacak kalitedemi bilmiyorum sadece dua ediyor Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin baska bir duam yok.yarin sabah 11:30 da opu var cok heyecanliyim
canım antalyaya geldi. beklemedeyim, ilaçlarımı kullanıyorum. yarında kan vercem bir iki test istemişler. çarşamba transfercanim pardon emily e atacaktim antalyaya gecmisti sana atmisim
Yazarim canim insallah guzel olur hersey hepimiz icin saten buyuk bir ihtimalle sonuclarimizi beraber beklicez hayirli sonuclarimiz olsun insallahAmin canım insallah yarın ve diğer günler güzel haberler alırsın bize de yaz mutlaka
Hakkinda hayirlisi olsun insallah hersey cok guzel olur kactane kacinci gun embriyosu transfer olcak canim?canım antalyaya geldi. beklemedeyim, ilaçlarımı kullanıyorum. yarında kan vercem bir iki test istemişler. çarşamba transfer
İnsallah canımYazarim canim insallah guzel olur hersey hepimiz icin saten buyuk bir ihtimalle sonuclarimizi beraber beklicez hayirli sonuclarimiz olsun insallah
amin canim ins.doktordan gelince yaz buraya buarada yaş kacCanım çok üzüldüm inşallah bu sefer sağlıklı bir hamileliğin olur ve sağ salim kucağına alırsın inşallah bende yarın gidecegim belki bi tarih verir dr inşallah isteyen herkes için bu süreç güzel ve mutlu bir şekilde son bulur
insallah kaliteli olur canim.rabbim yardimcin olsun.Valla caniim ben hic hatirlamiyorim ml olarak sadece 5 yumurta var dedi tabii toplandiginda onlarda isleme alinacak kalitedemi bilmiyorum sadece dua ediyor Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin baska bir duam yok.yarin sabah 11:30 da opu var cok heyecanliyim
hadi insallah hayirli haberler vereceksin bize canimcanım antalyaya geldi. beklemedeyim, ilaçlarımı kullanıyorum. yarında kan vercem bir iki test istemişler. çarşamba transfer
Yazarı canım 29 yaşındayım senin yaş kaçamin canim ins.doktordan gelince yaz buraya buarada yaş kac