2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

olsun canim neden uzuldun 5.gun embriyosu olacak oyleyse.kac yumurta toplamislardi
3.gun embriyosu canım 15 e yakın ilaç kullanıyorum progestan iğne ve fitil estrofem verdi. Igne beni mahvetti yuruyemiyorum oturmaya rum. Bi an once bitsin istiyorum artık. 6 yumurtam vardı 4 tanesini aldılar 2 tanesi dollenmis. Yarın transfer günüm

Merhaba arkadaşlar nerden başlayacağımı bilmiyorum ama tek diyeceğim bugün 3. Günüm transfer olalı . 5. Gün blastosist dondurulmuş transfer edildi . Beklemek çok zor . 2014 te ilk denemede hamile kaldım 5. Gün embriyosu ile . Sonra bu 3. Denemem olacak dondurulmuşlarla. Kızım 22 aylık . İnşalah tutar diyorum
allah kizini sana bagislasin neguzel anneligi tatmissin.insallah bundada pozitifi gorursun canim

3.gun embriyosu canım 15 e yakın ilaç kullanıyorum progestan iğne ve fitil estrofem verdi. Igne beni mahvetti yuruyemiyorum oturmaya rum. Bi an once bitsin istiyorum artık. 6 yumurtam vardı 4 tanesini aldılar 2 tanesi dollenmis. Yarın transfer günüm
canim gecer hepsini unutursun pozitifi gorunce insallah.benimde surec uzadikca uzuyor.yarin kpntrol yine carsamba toplarlar artik diye umuyorum

merita arkadsimizinda yarindi transferi yablis hatrlmiyorsam

tek embriyomu ikisidemi transfer edilecek

transfer olup bekleyen arkadslar test gununuz nezman ilk kimden habrr alacagiz herkes beklemede sanirim.bi ben kaldim opu olmayan :)

Unuturum ama çok zor yarın transferden sonra nasıl davraniyim sence yatmalimiyim
zor tabiki ama insallah rabbim karsiligini verecek.ben de kan sulandirixi ignelerden artik gobegimde yer kalmadi dizlere kollara vuruyorum simsiyah oldu.hamilelik olursa 9 ay kullacagim birde
tabi yat mumkun oldugunca kalkma ben oyle yapmistim ilk iki gun ozellikle dikkar et.banyo yapma sakin

canim ben ilk denemede 7 kilo aldim tam ama gebelikte olusmustu.sonra kayip stres falan 7 kilo aldim.3 ayda 7 kiloyu verdim.tedaviye basladigimdan buyana dikkqt etmeme ragmen 2 kilo aldom yine :KK43: aldiriyor bence.istahtim benimde cok acik
Canım sorma ya yemediğim şeyleri yiyorum. Sonra saat 7 den sonra birsey yemezdim şimdi 7 sonra deli gibi acıkıyorum offf bu kilo işi hiç iyi olmadi

transfer olup bekleyen arkadslar test gununuz nezman ilk kimden habrr alacagiz herkes beklemede sanirim.bi ben kaldim opu olmayan :)
Benim 15 subat test gunum canim tek beklemek sikici sizde gelin hayirlisi ile saglikli sihhatli hayirlisiyls hep baraber pozitifi gorelim;)

Canım sorma ya yemediğim şeyleri yiyorum. Sonra saat 7 den sonra birsey yemezdim şimdi 7 sonra deli gibi acıkıyorum offf bu kilo işi hiç iyi olmadi
neyse canim tutsunda insallah kiloyu veririz birsekilde.bende gece yarisi bile acikiyorum

insallah canim.ay cok var daha.carsamba toplansa bari
Canim hic sitres yapma acelede etme gec olsun guc olmasin belki yarin catlatma igneni vuurulursun carsambada toplarlar bol kaliteli yumurtalarin olur insallah.bu hafta seninde transferin olur Allah izin verirse ondan sonra hic gecmiyo canim zaman;)

Canim hic sitres yapma acelede etme gec olsun guc olmasin belki yarin catlatma igneni vuurulursun carsambada toplarlar bol kaliteli yumurtalarin olur insallah.bu hafta seninde transferin olur Allah izin verirse ondan sonra hic gecmiyo canim zaman:KK66:
dogru soyluyorsun canim.neyse bundads vardir bir hayir.dogru o transefr sonrsdi bekleyis herseyden zor

16194921_1478024608898007_2992232965420275212_n.webp

Back
X