2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Screenshot_2017-02-09-14-02-09.webp
Screenshot_2017-02-09-14-02-09.webp
Kızlar test sonucum yok sanırım henüz doktorumdan haber alamadım...

Hayirlisi olsun arkadaşım.Bu isler nasip kismet.Teselli olur mu sizin icin bilmem ama Allah u Teala kullarina nasip etmeyecegi bi sey icin dua etme istegi de vermezmis.Eminim dualariniz sizinle.Bizimkiler de oyle.Üzülmeyin.Su an çok üzgün oldugunuzu tahmin ediyorum.Ama inanin hayirlisidir bu.Rabbim sinayacagi evlatlar vermesin.Hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin hepimize.Bugün guzelce uyuyup dinlenin.İnşallah yarin daha guzel bir gun olacak.

Canım hayırlısı neyse o olsun inşallah önümüz deki ay olur bi sorun var miydi peki 5 gün embriyosumuydu

Aslında hiç bir problem yoktu ama bu dünya da kısmeti yokmuş bu vakitte başını gelince gelir inşallah Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip eder inşallah 5. Gün embriyosu 4 transferdi Cnm

nasibin degilmis canim allahim birdakine nasip etsin insallah

Hayirlisi olsun arkadaşım.Bu isler nasip kismet.Teselli olur mu sizin icin bilmem ama Allah u Teala kullarina nasip etmeyecegi bi sey icin dua etme istegi de vermezmis.Eminim dualariniz sizinle.Bizimkiler de oyle.Üzülmeyin.Su an çok üzgün oldugunuzu tahmin ediyorum.Ama inanin hayirlisidir bu.Rabbim sinayacagi evlatlar vermesin.Hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin hepimize.Bugün guzelce uyuyup dinlenin.İnşallah yarin daha guzel bir gun olacak.

Çok sağolun kızlar bizde öyle diyoruz Rabbim hayırlı görseydi verirdi zaten zamanı var biliyorum eminim en hayırlı ve en güzel zamanda bizi sevindirecek inşallah Rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin inşallah

selam....transferi olan arkadaşları tebrik ederim,inşallah güzel sonuçlar alırsınız.ben 28.ocakta transfer oldum ve bugün merakıma yenilip idrar testi yapım ve negatif malesef.bu benim 3.cü denemem.ilki negatif olmuştu ve ben o zamanda aynı böyle olumsuz sonuç alacağımı düşünmüştüm bu dememin başından beri içime sinmeyen şeyler vardı ve onlarda benim olumsuz düşünmeme sebep oldu ve sonuç olarak bende test yaptım,negatif maalesef.ikinci tüp bebeğimden anne oldum onun 9.gün testim pozitifti ve sonuç pozitif çok şükür anne oldum.bu 3. denememde ise başından beri kötüyüm.hiç yatmadım diye kendimi suçluyorum...ve benim hastalığımdan dolayı bidaha doktorum izin vermez gebe kalmama.yaaa transferin ilk günü sayılıyor mu?kafamda deli sorular.gözlerim doluyor bişey izlerken,dinlerken..ruh halim berbat.çok istemiştim bu son şansımın pozitif olmasını.

neyse tedavileriniz hayırlı olsun,kendinize dikkat edin.bol şanslar..
test yaptinmi

Aslında hiç bir problem yoktu ama bu dünya da kısmeti yokmuş bu vakitte başını gelince gelir inşallah Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip eder inşallah 5. Gün embriyosu 4 transferdi Cnm
gunaydin kizlar.aradilar bugun 12 de transfer olcagim.2.gun embriyosu olacak ama en azindan transferim iptal edilmedi :)
Canım hayırlı olsun insallah guzel haberler alırsın

Çok sağolun kızlar bizde öyle diyoruz Rabbim hayırlı görseydi verirdi zaten zamanı var biliyorum eminim en hayırlı ve en güzel zamanda bizi sevindirecek inşallah Rabbim tüm isteyenlere hayırlısı ile nasip etsin inşallah
Canımmm üzülme sakın tatlım şimdi ne desek sana boş gelir ama vardır bundada bi hayır rabbim seni belkide daha kötü şerlerden korumuştur. İlk denemenmiydi sadece bunu merak etti

Back
X