2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

kizini sana bagislasin rabbim 13 kilo yazmissimya sesli guldum daha agir ne is olabilir dimi masallah bide hoplayip zipliyo demissin:) rabbim nasip edecekse olur canim insallah
Aynen canım ya en ağır şey çamaşır asmakmış falan filan artık hiç bişey yani . Olacağı varsa olacak bir yanım umut bir yanım hüsran şimdiden bilemiyorum . İlk hamileliğin başımda koyu kanama olmuştu 3. Günden sonra . Doktor yatıp dinlenmemi söylemişti tabi Özakman keyfim kebaptı. Göğüsler hassastı . Şimdi sadece bel agrısı kaşık batması var . Ne kadar zor bir süreç . Rabbim bize sabır kolaylık versin .

Tramsfer den 3gün önce başladım gün aşırı progestan iğneye ve crinone jele ama yükseltmemiş demekki proluton vuruldum bugün yarında Progestan a devam edicem ama bilmiyorum ne kadar yükseltir
ins yukselir canim moralini bozma iyi dusun iyi olsun insallah

Aynen canım ya en ağır şey çamaşır asmakmış falan filan artık hiç bişey yani . Olacağı varsa olacak bir yanım umut bir yanım hüsran şimdiden bilemiyorum . İlk hamileliğin başımda koyu kanama olmuştu 3. Günden sonra . Doktor yatıp dinlenmemi söylemişti tabi Özakman keyfim kebaptı. Göğüsler hassastı . Şimdi sadece bel agrısı kaşık batması var . Ne kadar zor bir süreç . Rabbim bize sabır kolaylık versin .
Canım bide ben ilk gebeliğimde 4 aylıkken düşük riski yaşadım 1 ay yattım iğne vuruldum . Çok zorlu bir süreçti . Dikkat etmekte fayda var tabi . Bakacak kimseniz işginecek birileri varsa çok iyi . Hertürlü desteğe ihtiyacımız var .

Merhaba herkese. İnşallah hepimizin bebeği tutunur. Ben geçen ay doğum kontrol hapı kullandım günde 2 tane. Bu ayda adet olunca gel yumurta büyütücü ilaçlar kullanacaksın, yeterli büyüklüğe gelince yumurtaları toplayacağız dedi doktor. Yarın adetimin 3.günü. Gidicem doktora. 2 ay önce aşılama yaptık tutmadı. 3 tane de tedavisiz gebeliğim oldu ama düşükle sonuçlandı. Yarım rahimli olduğum ve sağ tüpümün olmadığı tespit edildi. Bu süre benim için biraz zorlu olacak anlaşılan. İnşallah bebeklerimiz tutarda, bugunler sadece birer anı olarak kalır. Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. İyi geceler.

Merhaba herkese. İnşallah hepimizin bebeği tutunur. Ben geçen ay doğum kontrol hapı kullandım günde 2 tane. Bu ayda adet olunca gel yumurta büyütücü ilaçlar kullanacaksın, yeterli büyüklüğe gelince yumurtaları toplayacağız dedi doktor. Yarın adetimin 3.günü. Gidicem doktora. 2 ay önce aşılama yaptık tutmadı. 3 tane de tedavisiz gebeliğim oldu ama düşükle sonuçlandı. Yarım rahimli olduğum ve sağ tüpümün olmadığı tespit edildi. Bu süre benim için biraz zorlu olacak anlaşılan. İnşallah bebeklerimiz tutarda, bugunler sadece birer anı olarak kalır. Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. İyi geceler.
hayirli olsun tedavin insallah canim .busefer tutar ve en onemlisi saglikli bir sekilde ilerleyip Allah kucagina almayi nasip eder

Insalah canım tedavin iyi geçer iyi düşün hiç bir zaman olumsuz düşünme sakın her şerde vardır bir hayır hepimiz en kısa zamanda en mutlu haberi alacagiz

Tatlım döllenmeyle ilgili sıkıntı Yok yerleşme olmuş Bthcg değerimde normal günüme göre sadece progesteron değerim düşük diye düşük yapabilirsin dedi doktorum
progestron yukselir insallah kotu dusunme dusuk falan aklindan cikar dinlen yat dikkat et

neyse ki simdi biliniyor canim Raabime sigin insallah bsey olmayacak nezman gdeceksin doktora
Cnm bugün akşam kendim tahlil vericem o doktora gitmeyi daha düşünmüyorum tahlillerle beraber başka bi doktora gidicem artık pazartesi o güne kadar yükseltmem lazım yoksa ilkinden biliyorum tutup kese görünmeden düşecek :(

Cnm bugün akşam kendim tahlil vericem o doktora gitmeyi daha düşünmüyorum tahlillerle beraber başka bi doktora gidicem artık pazartesi o güne kadar yükseltmem lazım yoksa ilkinden biliyorum tutup kese görünmeden düşecek :KK43:
canim rabbim yardimcin olsun.tahlil verince burayada yaz olurmu aksami neden bekliyorsun

Normalde haftasonu progesteron bakmıyorlar cnm ama tanıdık bi arkadaş bakacak oda akşam çalışıyormuş

Back
X