2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Özel olmazsa sizde sıkıntı nedir merak ettim yani eşindenmi sendenmi kaynaklıydı??
Slm canım çok sağol kızım daha iyi sanki bu akşam iyiye doğru gidiyor inşallah iyi olacak .
Benim tüplerim alındı canım ikisi peş peşe tıkandı ondan tedavi görmemin sebebi bu genel anlamda ikimizdede bi sorun yok. Ama iş bu sürece girince sıkıntı artıyor . Kızımdan sonr 3. Denemem simbiyotik benim . Bu sefer oldu şükür .35 yaşındayım benimde tedirgin eden bundan sonrası . Rabbim neylerde güzel eyler hepie rabbim dualarımızda bile hayırlısını istemeyi nasip etsin

Anladım canım çok geçmiş olsun tekrardan ve hayırlı olsun. Olsun bu kadarına kadar geldin bundan sonrasıda iyi olur inşallah

Kıslar günaydın bugun teste gideceklere pozitif sonuçlar olsun inş opuya ve transfere girenlere de hayırlı olsun Ins sabırla beklemeye devam edenlere bol sabır :)

Evet canim 12::30 da kan vercem 2 saat icimde cikar sonuc sanirim.ya size bole yapcam:halay::halay::halay::anneadayı::anneadayı::anneadayı:yada bole yapcam:KK61::KK61::KK61::KK42::KK42: simdilik boyleyim:KK17::KK17::KK17:
asya saka maka gunleri bitirdin hayirlisi neyse o olsun canim bu bekleyiste insani yipratiyor neyseki hersey belli olacak insallah pozitif cikar temennim ondan yana.cikmazsada canimiz sagolsun ama yapacak bsey yok.hadi hayirli haberler inaallah

Back
X