canim kacinci gun embriyosuydihımm anladım canım .inşallah pozitifleri görürüz hep beraber bu grupta.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim kacinci gun embriyosuydihımm anladım canım .inşallah pozitifleri görürüz hep beraber bu grupta.
iyi yapmissin canim hosgeldin :)şimdi görüp okudum mesajları bende hemen üye oldum:)
3.gün canımcanim kacinci gun embriyosuydi
hoşbuldum:)iyi yapmissin canim hosgeldin :)
ozman ilk gunu saymiyoruz 5.subat 1.gunum oluyo 13.subat 9.gunde yapmissin canim 12yi beklememissin :) ins artar testi tekrarla mutlaka 12.gun3.gün canım
öyle yapayım canım valla işte sabırsız davrandım inşallah yükselir:)ozman ilk gunu saymiyoruz 5.subat 1.gunum oluyo 13.subat 9.gunde yapmissin canim 12yi beklememissin :) ins artar testi tekrarla mutlaka 12.gun
insallah canim.öyle yapayım canım valla işte sabırsız davrandım inşallah yükselir:)
Cnm benım sabırla bekle hayırlısı olur hepimiz için inşolsun onun etkisi gtnistir ki yarin kan ver canim.bende bekliyorum 4.gunum bugun daha
İnş cnm bekliycez sabırlahımm anladım canım .inşallah pozitifleri görürüz hep beraber bu grupta.
belirti varmi kizlar peki yani agri siziCnm benım sabırla bekle hayırlısı olur hepimiz için inş
İnş cnm bekliycez sabırla
bende adet sancısı gibi ağrı var canım.bide karnım şişti sürekli serum aldım galiba ohss olmuştum.daha yeni yeni geçti çok şükür.belirti varmi kizlar peki yani agri sizi
gecmis olsum canim.adet sancilari iyiye isaret diyorlar ama ins ole olirbende adet sancısı gibi ağrı var canım.bide karnım şişti sürekli serum aldım galiba ohss olmuştum.daha yeni yeni geçti çok şükür.
Sagol canım İnşallah.sende güzel sonuçlar alırsin.burdaki herkese Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahgecmis olsum canim.adet sancilari iyiye isaret diyorlar ama ins ole olir
Slm canım çok sağol kızım daha iyi sanki bu akşam iyiye doğru gidiyor inşallah iyi olacak .Özel olmazsa sizde sıkıntı nedir merak ettim yani eşindenmi sendenmi kaynaklıydı??
Cnm benim az az batmalarım ve böyle adet sancısı gibi kısa kısa gıdıklamalarım var ama bakalımgecmis olsum canim.adet sancilari iyiye isaret diyorlar ama ins ole olir
gunaydin canim.insallah insallahKıslar günaydın bugun teste gideceklere pozitif sonuçlar olsun inş opuya ve transfere girenlere de hayırlı olsun Ins sabırla beklemeye devam edenlere bol sabır :)
Evet canim 12::30 da kan vercem 2 saat icimde cikar sonuc sanirim.ya size bole yapcamasyahayat test yapacak bugun baska test yapacal yok sanirim.
asya saka maka gunleri bitirdin hayirlisi neyse o olsun canim bu bekleyiste insani yipratiyor neyseki hersey belli olacak insallah pozitif cikar temennim ondan yana.cikmazsada canimiz sagolsun ama yapacak bsey yok.hadi hayirli haberler inaallahEvet canim 12::30 da kan vercem 2 saat icimde cikar sonuc sanirim.ya size bole yapcamyada bole yapcam
simdilik boyleyim
![]()