2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Kizlarrrrrrrr inananamiyorum hamilesin dedi hemsireeeee bana deger dusuk geldi ama o gayet iyi bir deger dedi 12.gun 85 mis kizlar ya ben hamilemiyim
Kizzzz shahida senin o cizgi goren gozlerini veren kurban olayim kiz oldu galiba:halay::halay::halay::halay::halay::KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:
Ay çok sevindim canım benim hayırlı olsun gözün aydın.Bizede dua et canım benimde test günüm yarın

Kizlarrrrrrrr inananamiyorum hamilesin dedi hemsireeeee bana deger dusuk geldi ama o gayet iyi bir deger dedi 12.gun 85 mis kizlar ya ben hamilemiyim
Kizzzz shahida senin o cizgi goren gozlerini veren kurban olayim kiz oldu galiba:halay::halay::halay::halay::halay::KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:
hayirli olsun canimm darisi bize insallah ignemin son uc gunu kaldi sonra opuu beklemek ne zor yaa

:KK67:
Evde yok ama alırım 7. Güne transferden sonra 7. Gün dimi tatlım
Canım benimde 5. Gün transferiydi ama yinede cesaret edip yapamadım test olurken çıkmaz test gününe kadar üzülmeyeyim diye . Bence bekle sabret rabbim nasip edecekse edecek zaten ona güven ona sığın bekle derim sonra idrara geçmediyse test gününe kadar ha böyle mi ha şöyle mi diyim kendini paralayacaksın . Herkesin vücudunun tepkisi aynı degilki . Düşünsene kimisi gebeliğin ilk ayı mide bulantılarıyla mahvoluyor kimisi 3 ay sonra başlıyor . Aynı şey hormonlarla alakalı değilim zaten . Bence test yapma sabret . Ne çok konuştum

Gentille Gentille canim kizinin durumu nasil daha iyidir insallah
slm canim bugun daha iyi çorba istedi benden yedi uyudu . İyileşiyor kuzum . Sen nasılsın sende test yapmaya hazırlanıyorsun yapma canım sonra erkenden üzülüp olacaksa bile kendimizi etkiliyoruz hormonlarımıza yan etki oluyor üzüntü . Ne kaldıki şunun şurasında .

slm canim bugun daha iyi çorba istedi benden yedi uyudu . İyileşiyor kuzum . Sen nasılsın sende test yapmaya hazırlanıyorsun yapma canım sonra erkenden üzülüp olacaksa bile kendimizi etkiliyoruz hormonlarımıza yan etki oluyor üzüntü . Ne kaldıki şunun şurasında .
cok sukur canim sevindim.haklisin cok sabirsizim bakalim dayanabildigim kadar dayanacagim :)

Çok tşk ederim , bu aralar baş ağrım anormal arttı :KK43:
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlar alırsın . Benimde çok başım agrıyordu ama bende kullanmadım ilaç . Eğer migrenin falan varsa sen yinede doktoruna danış dayanılmaz agrılarda çaresiz bir yolu vardır illaki . Salatalık ye başın ağarınca bak hafifleyecek

Oh şükürler olsun canım benim hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşalalh . Bence de gayet iyi sonucun benim kızımdada sonuç böyleydi . :anneadayı::halay::halay::halay::KK46:Hayırlı olsun

Canım hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlar alırsın . Benimde çok başım agrıyordu ama bende kullanmadım ilaç . Eğer migrenin falan varsa sen yinede doktoruna danış dayanılmaz agrılarda çaresiz bir yolu vardır illaki . Salatalık ye başın ağarınca bak hafifleyecek
ay Allah razı olsun , çok teşekkür ederim. senin tedavin ne aşamada?

Kızlar birşey soracam baharatlı yemek falan yemeyin denilmişti transferden sonra ne zamana kadar yiyemiyoruz bilen var mı
Kim dedi doktor mu . Ben herşey yedim yiyorumda önemli olan sağlıksız maddeleri yememek içmemek . Transferin ilk eve geldigimde yemek YÖK bişey yoktu eşim işe döndü mecbur . Bende pizza siparişi verdim bi baktım yanında kola aman allahım bala senelerdir içmiyordum sanki Allah göndermişti yedim içtim yattım . Kötü örnek olmak istemem ama İnan bana o kadar da değil . Eğer varsa bir hastalığın alerjin okey ama bu kadarı bana saçma geldi . Herşeye kulak asmamak Laz'ım

Kim dedi doktor mu . Ben herşey yedim yiyorumda önemli olan sağlıksız maddeleri yememek içmemek . Transferin ilk eve geldigimde yemek YÖK bişey yoktu eşim işe döndü mecbur . Bende pizza siparişi verdim bi baktım yanında kola aman allahım bala senelerdir içmiyordum sanki Allah göndermişti yedim içtim yattım . Kötü örnek olmak istemem ama İnan bana o kadar da değil . Eğer varsa bir hastalığın alerjin okey ama bu kadarı bana saçma geldi . Herşeye kulak asmamak Laz'ım
Aslında haklısınız doktor dedi banada saçma geldi ne alaka baharat diye ama yinede yemedim ama artık yicem ya bide alerjim falanda yok teşekkürler canım:-)

Back
X