he evet 5.gun onunki cuma dogruBenim cumartesi @Merita cuma gibiydi sanki öyle hatırlıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he evet 5.gun onunki cuma dogruBenim cumartesi @Merita cuma gibiydi sanki öyle hatırlıyorum
Ay çok sevindim canım benim hayırlı olsun gözün aydın.Bizede dua et canım benimde test günüm yarınKizlarrrrrrrr inananamiyorum hamilesin dedi hemsireeeee bana deger dusuk geldi ama o gayet iyi bir deger dedi 12.gun 85 mis kizlar ya ben hamilemiyim
Kizzzz shahida senin o cizgi goren gozlerini veren kurban olayim kiz oldu galiba![]()
Galiba ben yarınEn yakın test günü kimde şimdi .sırada ki gelsin![]()
hayirli olsun canimm darisi bize insallah ignemin son uc gunu kaldi sonra opuu beklemek ne zor yaaKizlarrrrrrrr inananamiyorum hamilesin dedi hemsireeeee bana deger dusuk geldi ama o gayet iyi bir deger dedi 12.gun 85 mis kizlar ya ben hamilemiyim
Kizzzz shahida senin o cizgi goren gozlerini veren kurban olayim kiz oldu galiba![]()
insallah sendende pozitif haberini aliriz canim test yapmadin sonradan degilmiGaliba ben yarın
canim seninki artik belli olmusturKızlar benim de transferimin olalı bir hafta oldu kasiklarim da küçük batma arada ağrı var acaba var mıdır son iki günüm kaldı ama merak dan öleceğim
Canım benimde 5. Gün transferiydi ama yinede cesaret edip yapamadım test olurken çıkmaz test gününe kadar üzülmeyeyim diye . Bence bekle sabret rabbim nasip edecekse edecek zaten ona güven ona sığın bekle derim sonra idrara geçmediyse test gününe kadar ha böyle mi ha şöyle mi diyim kendini paralayacaksın . Herkesin vücudunun tepkisi aynı degilki . Düşünsene kimisi gebeliğin ilk ayı mide bulantılarıyla mahvoluyor kimisi 3 ay sonra başlıyor . Aynı şey hormonlarla alakalı değilim zaten . Bence test yapma sabret . Ne çok konuştumEvde yok ama alırım 7. Güne transferden sonra 7. Gün dimi tatlım
Yok canm yapmaya cesaret edemedim 12. Gün olsun kesin olsun dediminsallah sendende pozitif haberini aliriz canim test yapmadin sonradan degilmi
slm canim bugun daha iyi çorba istedi benden yedi uyudu . İyileşiyor kuzum . Sen nasılsın sende test yapmaya hazırlanıyorsun yapma canım sonra erkenden üzülüp olacaksa bile kendimizi etkiliyoruz hormonlarımıza yan etki oluyor üzüntü . Ne kaldıki şunun şurasında .Gentille canim kizinin durumu nasil daha iyidir insallah
cok sukur canim sevindim.haklisin cok sabirsizim bakalim dayanabildigim kadar dayanacagim :)slm canim bugun daha iyi çorba istedi benden yedi uyudu . İyileşiyor kuzum . Sen nasılsın sende test yapmaya hazırlanıyorsun yapma canım sonra erkenden üzülüp olacaksa bile kendimizi etkiliyoruz hormonlarımıza yan etki oluyor üzüntü . Ne kaldıki şunun şurasında .
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlar alırsın . Benimde çok başım agrıyordu ama bende kullanmadım ilaç . Eğer migrenin falan varsa sen yinede doktoruna danış dayanılmaz agrılarda çaresiz bir yolu vardır illaki . Salatalık ye başın ağarınca bak hafifleyecekÇok tşk ederim , bu aralar baş ağrım anormal arttı![]()
Oh şükürler olsun canım benim hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşalalh . Bence de gayet iyi sonucun benim kızımdada sonuç böyleydi .Kizlarrrrrrrr inananamiyorum hamilesin dedi hemsireeeee bana deger dusuk geldi ama o gayet iyi bir deger dedi 12.gun 85 mis kizlar ya ben hamilemiyim
ay Allah razı olsun , çok teşekkür ederim. senin tedavin ne aşamada?Canım hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlar alırsın . Benimde çok başım agrıyordu ama bende kullanmadım ilaç . Eğer migrenin falan varsa sen yinede doktoruna danış dayanılmaz agrılarda çaresiz bir yolu vardır illaki . Salatalık ye başın ağarınca bak hafifleyecek
Sağol canım benim . Sabret inşallah ben inanıyorum pozitifi göreceksin inşallahcok sukur canim sevindim.haklisin cok sabirsizim bakalim dayanabildigim kadar dayanacagim :)
Kim dedi doktor mu . Ben herşey yedim yiyorumda önemli olan sağlıksız maddeleri yememek içmemek . Transferin ilk eve geldigimde yemek YÖK bişey yoktu eşim işe döndü mecbur . Bende pizza siparişi verdim bi baktım yanında kola aman allahım bala senelerdir içmiyordum sanki Allah göndermişti yedim içtim yattım . Kötü örnek olmak istemem ama İnan bana o kadar da değil . Eğer varsa bir hastalığın alerjin okey ama bu kadarı bana saçma geldi . Herşeye kulak asmamak Laz'ımKızlar birşey soracam baharatlı yemek falan yemeyin denilmişti transferden sonra ne zamana kadar yiyemiyoruz bilen var mı
Canım bende dün pozitifi aldım hamileyim dünden beriay Allah razı olsun , çok teşekkür ederim. senin tedavin ne aşamada?
Aslında haklısınız doktor dedi banada saçma geldi ne alaka baharat diye ama yinede yemedim ama artık yicem ya bide alerjim falanda yok teşekkürler canımKim dedi doktor mu . Ben herşey yedim yiyorumda önemli olan sağlıksız maddeleri yememek içmemek . Transferin ilk eve geldigimde yemek YÖK bişey yoktu eşim işe döndü mecbur . Bende pizza siparişi verdim bi baktım yanında kola aman allahım bala senelerdir içmiyordum sanki Allah göndermişti yedim içtim yattım . Kötü örnek olmak istemem ama İnan bana o kadar da değil . Eğer varsa bir hastalığın alerjin okey ama bu kadarı bana saçma geldi . Herşeye kulak asmamak Laz'ım