- 4 Ağustos 2015
- 304
- 223
- 53
Amin cnm inş hepimiz için sende ve ısteyen tum arkadaşlarımız içinBen demostim hamilesin diyehadi saglicakla kucagina almayi nasip etsin Rabbim sonuc bekleyen herkezi sevindirsin insallah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm inş hepimiz için sende ve ısteyen tum arkadaşlarımız içinBen demostim hamilesin diyehadi saglicakla kucagina almayi nasip etsin Rabbim sonuc bekleyen herkezi sevindirsin insallah
![]()
Amin cnm cok sagolHayirli olsun.Tebrik ederim.Saglikla kucaginiza da alin inşallah
canim 5 6 gun sonra cikar sonucunKız 13 gün nasıl sabrettin bende çok şükür 2 günü bitirdim kaldı 8 gün![]()
kan mi vereceksin canm idrar testimiBilmiyorum canım yarın sabah yapacağım bakalım çıkacak mı biraz da korkuyorum galiba
ben aci biber yedim bol bol valla kimse bsry demedi bana :)[/QU![]()
Amin canım inşallahhadibakalım hayırlı haberler veririsin inşallah![]()
Ben idrarda çıkacakmı çıkmayacakmı stresini yaşayamam çok korkuyorum zaten günleri geçiremiyorum seninle aynıyız sen ne yapmayı düşünüyosunkan mi vereceksin canm idrar testimi
canimBen idrarda çıkacakmı çıkmayacakmı stresini yaşayamam çok korkuyorum zaten günleri geçiremiyorum seninle aynıyız sen ne yapmayı düşünüyosun
bizimle ayni olan biri daha vardi kimdi canimBen idrarda çıkacakmı çıkmayacakmı stresini yaşayamam çok korkuyorum zaten günleri geçiremiyorum seninle aynıyız sen ne yapmayı düşünüyosun
propektusunu bi oku istersen canm ignenin icerigi hakkinda hic bi bilgim yok b hcg iceriyormikiKızlar choriomon iğne mi en son cumartesi oldum ben 5 gün olacak sizce yarın yaptiracagim test yanıltıcı olabilir mi
Beta hcg içeriyor canım üstünde yaziyordupropektusunu bi oku istersen canm ignenin icerigi hakkinda hic bi bilgim yok b hcg iceriyormiki
1 hafta sureuyor diye biliyorum ama benBeta hcg içeriyor canım üstünde yaziyordu
hatrlatsaydin bu igneyi lullandigini herkese vermiyorlarya unutmus olabilir bi onu sorup oyle kan ver canimAnlamadım canım ya doktorun bir bildiği vardir illaki artık
Canım benim bizi bizden başkası anlamaz dua edicez tabii Rabbım hayırlıysa versın dıycez Ins yarın guzel hbrler alcaz beklıyorum sonuclarınıZıHamile olan sevgili anne adaylarımız lütfen hamileyiz diye bizden vazgeçmeyin hamilelerin duaları daha çok kabul olur lütfen bize dua edin lütfen lütfen
sagol cnm benımGentille