2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

:KK17::KK17:Kızlar çok gerginim Bu aksam dua edin bana Cumartesi ye odaklanmisken erken oldu bu test sanırım yarın biraz gec gitcem hastaneye. Bi de herkesin biliniz bana da bi fikir yürütün bakalim

Kızlar hamiş olanlar Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah .Umutla bekleyen arkadaşlar ve ben inşallah bizde olumlu sonuçlar alırız

Hamile olan sevgili anne adaylarımız lütfen hamileyiz diye bizden vazgeçmeyin hamilelerin duaları daha çok kabul olur lütfen bize dua edin lütfen lütfen

Ben idrarda çıkacakmı çıkmayacakmı stresini yaşayamam çok korkuyorum zaten günleri geçiremiyorum seninle aynıyız sen ne yapmayı düşünüyosun
canim asyahayat asyahayat a gore hesapladim cumartesi o silikte olsa gormustu c.tesi yapmayi planliyorum.test gunune kadar yaparim cikmazsa uzulmem cunku ornegi cok idrarda cikmayip kanda cikan.cikarsa srpriz olur

Kızlar choriomon iğne mi en son cumartesi oldum ben 5 gün olacak sizce yarın yaptiracagim test yanıltıcı olabilir mi

Hamile olan sevgili anne adaylarımız lütfen hamileyiz diye bizden vazgeçmeyin hamilelerin duaları daha çok kabul olur lütfen bize dua edin lütfen lütfen
Canım benim bizi bizden başkası anlamaz dua edicez tabii Rabbım hayırlıysa versın dıycez Ins yarın guzel hbrler alcaz beklıyorum sonuclarınıZı

Back
X