2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Amh testi yapılmadı. Zaten çok acele oldu bir anda karar verdik yaşım 27 eşim de 35. Bugün bir yumurta iyi gibi diğeri 3 hücreli dedi doktor tek enjeksiyon 2 emriyo transfer oluyor mu? Ultrason baktım tek bir yer işaretli hatta şaşırıp 2 tane emriyo dimi dedim evet dedi. İlk kez yaptırdığım için de uzaktan gidip geliyoruz hiç birşey adam akıllı soramıyorum zaten heyecandan utanıyorum

kızlar dondurulmuş transferlerin tedavi süreci nasıl oluyor. ilk tedavi gibi zor mu hani iğne ilaç falan mı tekrar kullanıyoruz.ay korkuyorumda ohss olmuştum çok zor günler yaşadım.
Bu grubu kuran arkadaşım S Shahida çok teşekkürler:)
Canım ben dondurulmuşlarla iki denemede paç ve aspirin falan olmuştu tutmayınca bu sefer iğne tedavisi uygulandı tuttu . Sanırım hormonlara göre tedavi uygulanıyor . Bunakşam tekrar acildeyiz kızım çok kötü . Hamile olduğumu bile unutuyorum . Rabbim kimseyi evlatla sınamasın . İsteyen herkese nasip etsin . Hasta olana tüm yavrulara hastalara şifa versin inşallah .

Amh testi yapılmadı. Zaten çok acele oldu bir anda karar verdik yaşım 27 eşim de 35. Bugün bir yumurta iyi gibi diğeri 3 hücreli dedi doktor tek enjeksiyon 2 emriyo transfer oluyor mu? Ultrason baktım tek bir yer işaretli hatta şaşırıp 2 tane emriyo dimi dedim evet dedi. İlk kez yaptırdığım için de uzaktan gidip geliyoruz hiç birşey adam akıllı soramıyorum zaten heyecandan utanıyorum
canim amh testine gore rezerv belli oluyo.senin 3.gun embriyo biri iyi evet ama birinin bolunmesu yavas.benimkide ayni oyle canim nasip hayirlisi olsun hakkimizda.evet ikisi birden veriliyor

Canım ben dondurulmuşlarla iki denemede paç ve aspirin falan olmuştu tutmayınca bu sefer iğne tedavisi uygulandı tuttu . Sanırım hormonlara göre tedavi uygulanıyor . Bunakşam tekrar acildeyiz kızım çok kötü . Hamile olduğumu bile unutuyorum . Rabbim kimseyi evlatla sınamasın . İsteyen herkese nasip etsin . Hasta olana tüm yavrulara hastalara şifa versin inşallah .
ya canim cok uzuldum sende sevincini bile yasayamadin.allahim sifa versin

Senin kaç günün kaldı? Bana 28 subat test günü dedi nasıl beklicem bilmiyorum Bir de dikkat edilecek birşey demedi doktor ama sizin önerileriniz var mı?

Senin kaç günün kaldı? Bana 28 subat test günü dedi nasıl beklicem bilmiyorum Bir de dikkat edilecek birşey demedi doktor ama sizin önerileriniz var mı?
Cnm protein ve sebze tüket kafein den uzak dur tuzdan asırı baharatlar uzak dur bol su iç ağır iş yapma evde yavas yavas tur at kafanı takma cok hayırlısı olsun cnm

C
Arkadaslar merhaba. Icinizde hic calisan yokmu. 2 yildir bebegim olmuyo sebepsiz interfile grubundaniz. Ancak isten izin alip tedaviye gidemem diye korkuma ne asilama ne tup bebek yaptiramiyorum.
Cnm gizli tutmak istiyorsan söylemeyeceksin genelde 3 kez yumurta buyumeye 1 gun toplamaya gıdıyosun 1 gun transfere ctesıye denk gelen olursa IZIN gerek olmaz ama sıkma canını bı an once gir cnm hallet kimse senden önemli değil

kızlar dondurulmuş transferlerin tedavi süreci nasıl oluyor. ilk tedavi gibi zor mu hani iğne ilaç falan mı tekrar kullanıyoruz.ay korkuyorumda ohss olmuştum çok zor günler yaşadım.
Bu grubu kuran arkadaşım S Shahida çok teşekkürler:)
Ben dondurulmuslarla yaptiricam insallah transferimi.Adetin oldugunda gidiyorsun bir muayene yapiliyor.Bana sinra dogum kontrol ilaci verdiler adet olunca gel dediler.Gittim ama e2 im yuksek cikti kan tahlilinde.2. Ayda tekrar dogum kontrol ilaci ve lucrin igne verdiler.Simdi onlari kullaniyorum.25 inde kontrolum var.Rahim agzi da uygun olursa sanirim 28 i gibi transfer yapilacak.Sureci hastaya gore ayarliyolar canim.Tamamen sana ve hormonlara bagli.Ben de ohss oldum. bu durumda zaten transfer erteleniyor.Seninki niye ertelenmedi anlamadim.Ben uc kez oldum ohss.ucunde de transfer ertelendi.Gebelik olusursa ohss daha da siddetlenip annenin hayatini tehlikeye sokuyor cunku.Aslinda ben yazdiklarindan gebelik olusmadigini tahmin etmistim senin.Cunku gebelik olussaydi ohss artacakti.sebebi de kanda hcg nin yukselmesi oluyo.yani gebelik hormonu aslinda ohss yi artiriyor.Sen sisligim gecti dediginde olmadigini tahmin etmistim.Cok fazla tecrubeden tabi.keske olmasaydi boyle tecrubelerim.ama korkma olacagina inaniyorum.Rabbim her seyin hayirlisini versin.moladaki aylarinda iyice dinlen vucudun toparlansin.rahatla ve bebegine hazirlan.insallah olacak Allahin izniyle

Le
Gerçektende canımm allah acil şifalar versin biz deli gibi gün sayarken sen sevincini bile yaşayamadın
sagolun kızlar İnan'ın sevinmeyi bırak unutuyorum bile . Ne yapayım kızım 1 haftada elimde eridi . Enteresan olan 400g kaybetmiş . Peki nasıl oluyord bu çocuk kuş kadar kaldı elimde . Ben onunkoluöda uyutsamnkolum agrırdı . Şimdi pamuk gibi . 1 haftadır bişey yemiyor . Kusması durdu ama ishal devam . İlaç verirken yapma anne yapma dediğinde kalbimden vuruluyorum . Bençocuguma işkence mi ediyorum acaba derken iyileşmesimiçin ne yapacağımı şaşırmış durumdayım . Büyük bir hastalık olmasa bile anne karnım agrıyor dediğinde dayanamıyorum . Konumuz bu değil biliyorum ama rabbim kimseyi evlatla sınamasın . Rabbim isteyen herkese nasip etsin cuma günün hürmetine

Kızlar hepinize günaydın galiba hamile değilim bugün transfer gününü de sayarsak 10. Gün şimdi test yaptım ama çıkmadı kan mı versem acaba yada idrar için erken mi daha :(

Kızlar hepinize günaydın galiba hamile değilim bugün transfer gününü de sayarsak 10. Gün şimdi test yaptım ama çıkmadı kan mı versem acaba yada idrar için erken mi daha :KK43:
canim eminmisin silik de olsa yokmu.senin kandada cikmistr artik canim istersen gununu beklr ama

Back
X