2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

Galiba bugün gidip kan vereceğim canım aklımda kalmasın ne olacaksa olsun
Canim insallah guzel sonuclar alirsin insallah testte cikmamistir.5.gun embriyosu icin bazi doktorlar 9.gun icin test gunu veriyorlar senin artik bugun belli oldu Hakkinda hayirlisi olsun insallah:dua::dua:

Dün transferim yapıldı bugün kendimi kapatmıyım diye dışarı çıktım çünkü içim çok sıkıldı. Sizce iyi mi yapmışım yürüyüş yapmak bir yerler de oturmak için erken mi?

Dün transferim yapıldı bugün kendimi kapatmıyım diye dışarı çıktım çünkü içim çok sıkıldı. Sizce iyi mi yapmışım yürüyüş yapmak bir yerler de oturmak için erken mi?
Canimi normali senin yaptigin cunku nirmalde doktorlar normal hayatiniza donun sadece agir isler yapmayin derler.ben 3 transferimdede donemedim ilk 5 gun benim icin onemlidir cunku tutunma bu gun icinde gerceklesir.sanada tavsiyem ilk 5 gun biraz sabirli ol evde kendini oyalayacak bisiler bul cok kasma tabi arada cik yuru ama bence 5 gun sonra hakkinda hayirlisi olsun .kacinci gun embriyosu kactaneydi canim?

uzun süredir girmiyordum foruma 3. denemesinde ikizlerine kavuşmuş bir anneyim. aylarca süren normal denemeler, eşim ve bendeki sorunların bulunması 3. kez tüp bebek tedavisi, hamilelik sonrası ağır kanamalar ve düşük tehtidi, 1.5 ay erken doğum, 10 günlük küvöz bekleyişi ve sonrasında mutlu son. oğlum ve kızım 9 aylık oldular. konuyu okudum hepinize ayrı ayrı dua ettim. allahın izniyle hepiniz sonunda kavuşacaksınız yavrularınıza, hiç sıkmayın canınızı bu sıkıntılar bitince öyle bir unutuyorsunuz ki o kederli günleri sanki hiç yaşanmamış gibi oluyor. ben 3 yıl uğraştım tek öğrendiğim moral bu işin her kısmında çok önemli, herşey gönlünüzce olsun kızlar.

Canim insallah guzel sonuclar alirsin insallah testte cikmamistir.5.gun embriyosu icin bazi doktorlar 9.gun icin test gunu veriyorlar senin artik bugun belli oldu Hakkinda hayirlisi olsun insallah:dua::dua:
İnsallah canım bakalim.bakalim şimdi verdim kanı 1.5 saat içinde çıkacakmış artık hayırlısı olsun

uzun süredir girmiyordum foruma 3. denemesinde ikizlerine kavuşmuş bir anneyim. aylarca süren normal denemeler, eşim ve bendeki sorunların bulunması 3. kez tüp bebek tedavisi, hamilelik sonrası ağır kanamalar ve düşük tehtidi, 1.5 ay erken doğum, 10 günlük küvöz bekleyişi ve sonrasında mutlu son. oğlum ve kızım 9 aylık oldular. konuyu okudum hepinize ayrı ayrı dua ettim. allahın izniyle hepiniz sonunda kavuşacaksınız yavrularınıza, hiç sıkmayın canınızı bu sıkıntılar bitince öyle bir unutuyorsunuz ki o kederli günleri sanki hiç yaşanmamış gibi oluyor. ben 3 yıl uğraştım tek öğrendiğim moral bu işin her kısmında çok önemli, herşey gönlünüzce olsun kızlar.
canim iyiki yazmissin Allah razi olsun cocuklarini sana bagislasin insallah bizlerede o mutlulugu yasatsin

iki gün sonra tekrar tahlil iki katına çıkması gerekiyormuş. 12. gün için 174 iyi mi sizce, daha mı yüksek olması gerekiyordu yoksa.
Canim benimde 3.gun embriyosu 12.gun 85 degerim bugun 14.gun tekrar vericem deger artmis olmasi sanirim onemli olan.

o kadar çok zaman oldu öyle yıprandım ki ailemden uzak. şimdi çok mutluyum inş bu değer iyidir ve yükselir. Eğer yükselmesede pes etmek yok. sonucu negatif çıkan arkadaşlar sizi çok iyi anlıyorum bundan önce 4 ovulasyon 2 aşılama sonuç negatif. tüp bebeğe başladığımda ise yumurtalar geç gelişti sonra oniki yumurta toplandı. aynı gün embriyolog aradı anladım bişeylerin ters gittiğini sadece 2 yumurta kalmıştı. ertesi gün ise sadece bir tanesi döllendi. öyle ümitsiz başlamıştım ki, gözyaşlarımın hatti hesabı yoktu, gün yaklaştıkça da korktum test yaptırmaya bugün bile çok umutsuzdum ölesiye umutsuz. Bi yandan dua etmeyi hiç bırakmadım. Ama Yüce Rabbim isterse ol derse hiç bir engel olamazmış ve belki de adı mucize olurmuş. Ağlayın içinizi dökün ve pes etmeyin tekrar tekrar deneyin. benim içinde henüz hiçbir şey kesin değil ama hiç umudumu kaybetmeyeceğim artık.

Back
X