- 2 Kasım 2015
- 175
- 121
- 33
Canım sen hamilesinnn daha boşuna stres yapma bizede yazıkCanim yoldayim yeni gidiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen hamilesinnn daha boşuna stres yapma bizede yazıkCanim yoldayim yeni gidiyorum![]()
Canım hayırlınolsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah . Benimde 12. Günüm 195 .5 ti gayet iyi yani iki gün sonra 400 oldu değerin çok maşşalah Allah devamına erdirsin inşallah .iki gün sonra tekrar tahlil iki katına çıkması gerekiyormuş. 12. gün için 174 iyi mi sizce, daha mı yüksek olması gerekiyordu yoksa.
Transferin hayırlı olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırsın . Bence çok yatmadan kendimi aşırı yormadan geçir sürecini şimdiden sitres yapma derim sonra günler geçmek bilmiyor zaten .Arkadaşlar bugün dolaştım kendimi yormadan eve geldim akıntım oldu beyaz renk de biraz da kahverengilik vardı top top gibi korktum doktorumu aradım kullandın jel dedi sizde oldu mu? Emrio tutunamazsa akıntı olarak mı akıyor
Canım hayırlısı böyleymiş demekki inşallah devamında hayırlısıyla olacak zaten rabbim dualarını kabul eylesin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin sanaKızlar malesef negatif günü beklememe gerek yok galiba
Çok teşekkür ederim Trans uzak duruyorum beklemek zor ama güzel düşünüyorum Crinone jel kullanan var mı normal mi akıntı 2. Günden en merak ettimTransferin hayırlı olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırsın . Bence çok yatmadan kendimi aşırı yormadan geçir sürecini şimdiden sitres yapma derim sonra günler geçmek bilmiyor zaten .
Amin canım insallah olur hepimiz biliyoruz ki yıpratıcı zor bir surec Allah hepimizin yardımcısı olsunCanım hayırlısı böyleymiş demekki inşallah devamında hayırlısıyla olacak zaten rabbim dualarını kabul eylesin inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin sana
teşekkür ederim. hepimizin inş.tebrik ederim canim insallah saglikli bir sekilde ilerler
teşekkür ederim sizede hayırlı olsun. içime su serptiniz :)Canım hayırlınolsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah . Benimde 12. Günüm 195 .5 ti gayet iyi yani iki gün sonra 400 oldu değerin çok maşşalah Allah devamına erdirsin inşallah .
aynı şeyleri bende yaşadım. crinone %8 lik jel sabah akşam kullanıyorum. partiküllü değişik bi akıntı bende çok korkmuştum banada dr normal dedi jel kaynaklı. için rahat olsunÇok teşekkür ederim Trans uzak duruyorum beklemek zor ama güzel düşünüyorum Crinone jel kullanan var mı normal mi akıntı 2. Günden en merak ettim
slm canim hayirli olsun tedavin.kurtajdan sonra biraz ara versydin canim bende eylulde kurtaj oldum bu aya kadar bekledim.ins busfrr once pozitifi goruruz sonra saglikli birsekilde ilerler.valla canm benm hicbi bilgim yok.yumurta kalitesizligimide tup bebek denmesryle anlamis oldumSelamlar bugun bende iğnelere başladım menegon ve gonolf benim 2. Denemem ocak ayında kürtajım oldu inşallah bu kez sonucum iyi olur. Yumurta kalitesini artırmak için neler yaptınız canlar![]()
Evet canım kalitesiz benimde bal tarçın çörek otu dıyor arkadaslar ama yapan deneyen varmı bilmiyorum canım. Ben 36 yaşındayım o yüzden bekletmiyolarslm canim hayirli olsun tedavin.kurtajdan sonra biraz ara versydin canim bende eylulde kurtaj oldum bu aya kadar bekledim.ins busfrr once pozitifi goruruz sonra saglikli birsekilde ilerler.valla canm benm hicbi bilgim yok.yumurta kalitesizligimide tup bebek denmesryle anlamis oldum
ben ilk tefavimdr kullandim canim ama bu sefer kullanmadim.ilkinde 11 yumurtadan 1 olgun cikti bundada 9 yumurtadsn 2 olgunEvet canım kalitesiz benimde bal tarçın çörek otu dıyor arkadaslar ama yapan deneyen varmı bilmiyorum canım. Ben 36 yaşındayım o yüzden bekletmiyolar
digerleri direk isleme bile alinmadiben ilk tefavimdr kullandim canim ama bu sefer kullanmadim.ilkinde 11 yumurtadan 1 olgun cikti bundada 9 yumurtadsn 2 olgun
Canim ya kusura bakma sehir disindan ailem baskin yapti sonucu size bildiremedim cok sukur canim sonucum 210 Artik darisi basiniza insallahasyahayat asyaaaa nerdesin
bak deddim sana 2 katindan fazla artti cok sukur canim.ee simdi keseye gun verdimiCanim ya kusura bakma sehir disindan ailem baskin yapti sonucu size bildiremedim cok sukur canim sonucum 210 Artik darisi basiniza insallah![]()
Canim 10 gun sonraya dedi sanirim o zaman sadece keseyi gorcem kalp atisi daha sonrabak deddim sana 2 katindan fazla artti cok sukur canim.ee simdi keseye gun verdimi
canim eczaneden al deki yaziricam pazartesi cogu yer oyle kabul ediyor.sonrsdan receteyi veriyorsun para versende geri veriyo parasini anladin oyle yapCanim 10 gun sonraya dedi sanirim o zaman sadece keseyi gorcem kalp atisi daha sonrabu arada canim benim hergun kullandigin jel bitti doktor devam dedi saglikocagina yazdirmak icin gittim ama yetisemedim sence 2 gun kullanmadam bisi olur mu yoksa yarin parasiyla alayimmi?