2017 OCAK-ŞUBAT TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR...

canim eczaneden al deki yaziricam pazartesi cogu yer oyle kabul ediyor.sonrsdan receteyi veriyorsun para versende geri veriyo parasini anladin oyle yap
Afferin kiz sana akil akildan ustundur;) Allah tuttugunu bebek etsin insallah(artik tut bi yerini:halay::halay:) tamam canim hic aklima gelmezdi boyle bisi yarin hemen alayim sagol canim:KK60:

Afferin kiz sana akil akildan ustundur:KK66: Allah tuttugunu bebek etsin insallah(artik tut bi yerini:halay::halay:) tamam canim hic aklima gelmezdi boyle bisi yarin hemen alayim sagol canim:KK60:
sagol kuzum amin tuttum tuttum :)aklinda olsun bende parayla aliyodum sagolsun bi eczane kendi soylemisti yazdirrsiniz sonra die

Slm kızlar doktorum aradı ve önümüzdeki ayın 16 sına randevu verdi ultrason için çok geç değil mi keseyi görmek için sizce . Acaba ❤️ atışıyla aynı zaman mınayarladı

Slm kızlar doktorum aradı ve önümüzdeki ayın 16 sına randevu verdi ultrason için çok geç değil mi keseyi görmek için sizce . Acaba ❤️ atışıyla aynı zaman mınayarladı
Benim test günümden 15 gün sonraya vermişti randevu canım herkeste aynıdır 6. Haftadan sonra bakılıyor kalp atışına

gunaydin kizlar sabaha dogru bir sanciyla uyandim kalktim adet olmusum gbi hissettim cok az leke gelmis.devami gelmedi adetimede 5 gun var daha ama kafam karisti

gunaydin kizlar sabaha dogru bir sanciyla uyandim kalktim adet olmusum gbi hissettim cok az leke gelmis.devami gelmedi adetimede 5 gun var daha ama kafam karisti
Bende bilemedim zaten bu konularda oldukça tecrübesizim ama ben hastaneden çıkarken bana kahverengi pembe kanamalar olabilir demişlerdi onlar rahim kanaması olmadığı için çok önemsemeyin demişlerdi

Bende bilemedim zaten bu konularda oldukça tecrübesizim ama ben hastaneden çıkarken bana kahverengi pembe kanamalar olabilir demişlerdi onlar rahim kanaması olmadığı için çok önemsemeyin demişlerdi
sagol canim srn nasilsin varmi belirti falan.gribin ne seviyede

Valla hiçbişey hissedemiyorum sadece bazen karnımda batışmalar oluyo bide tuvaletim geldiğinde hiç tutamayacakmışım baskı var. Grip desen en üst seviyede sen öksürdüysen bende dünyalar kadar hapşırdım çokta üzüldüm nasıl oldu bu böyle diye kendi kendimi yiyp bitirmekten kendimi alamıyorum..eğer bu bebek tutunamadıysa sırf benim hapşırmalarım yüzünden tutunamadı

Valla hiçbişey hissedemiyorum sadece bazen karnımda batışmalar oluyo bide tuvaletim geldiğinde hiç tutamayacakmışım baskı var. Grip desen en üst seviyede sen öksürdüysen bende dünyalar kadar hapşırdım çokta üzüldüm nasıl oldu bu böyle diye kendi kendimi yiyp bitirmekten kendimi alamıyorum..eğer bu bebek tutunamadıysa sırf benim hapşırmalarım yüzünden tutunamadı
benimde oksurukmekten karnim aciyo artik okadar.nasil hasts oldum onuda bilmiyorumya buda Allahtan neyse vardir bundada bir hayir diyorum artik.Rabbim ne derse o olur

O kadar zormuş Ki bu süreç bir de eşinle aran bozuk olunca Öyle kötü kavga ettik ki üzülmemek için ne yaparsam yapayım fayda Yok elinde değil insanın transferimin 2. Günü yalvardım Rabb'ime beni bırakmasın diye lütfen dualarınız eksik etmeyin

Canım hatırlamıyormuşum bende kanamayla uyandım gece hatta sanırım 8. Gün falanmışsın unuttum . Bak gör yumoşun saklandı içinde inşallah sıkıntınyapma şakın

Kızlar benim bugün moralimde enerjimde çok düşük sanki olmadı gibi hissediyorum sürekli hapşuruyorum bugün öksürükte başladı tutunduysada düştü diye korkuyorum hiç keyfim yok yaa ne yapsam bilemiyorum

Back
X