- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
Afferin kiz sana akil akildan ustundurcanim eczaneden al deki yaziricam pazartesi cogu yer oyle kabul ediyor.sonrsdan receteyi veriyorsun para versende geri veriyo parasini anladin oyle yap

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afferin kiz sana akil akildan ustundurcanim eczaneden al deki yaziricam pazartesi cogu yer oyle kabul ediyor.sonrsdan receteyi veriyorsun para versende geri veriyo parasini anladin oyle yap
sagol kuzum amin tuttum tuttum :)aklinda olsun bende parayla aliyodum sagolsun bi eczane kendi soylemisti yazdirrsiniz sonra dieAfferin kiz sana akil akildan ustundurAllah tuttugunu bebek etsin insallah(artik tut bi yerini
) tamam canim hic aklima gelmezdi boyle bisi yarin hemen alayim sagol canim
![]()
Canımmm hadi gözün aydın darısı bixim başımıza olsun inşallahh..Canim ya kusura bakma sehir disindan ailem baskin yapti sonucu size bildiremedim cok sukur canim sonucum 210 Artik darisi basiniza insallah![]()
Evet yavrum sıkıntı etme aynen öyle yapıyolarcanim eczaneden al deki yaziricam pazartesi cogu yer oyle kabul ediyor.sonrsdan receteyi veriyorsun para versende geri veriyo parasini anladin oyle yap
Benimbenimde 3. gün embriyosu inş artar değerlerimiz
canım yumurta kalitesini düşüneren faktörlerden uzak durmakta fayda var .Evet canım kalitesiz benimde bal tarçın çörek otu dıyor arkadaslar ama yapan deneyen varmı bilmiyorum canım. Ben 36 yaşındayım o yüzden bekletmiyolar
Benim test günümden 15 gün sonraya vermişti randevu canım herkeste aynıdır 6. Haftadan sonra bakılıyor kalp atışınaSlm kızlar doktorum aradı ve önümüzdeki ayın 16 sına randevu verdi ultrason için çok geç değil mi keseyi görmek için sizce . Acabaatışıyla aynı zaman mınayarladı
Yerlesme lekelenmesi mi acaba canim?gunaydin kizlar sabaha dogru bir sanciyla uyandim kalktim adet olmusum gbi hissettim cok az leke gelmis.devami gelmedi adetimede 5 gun var daha ama kafam karisti
Bende bilemedim zaten bu konularda oldukça tecrübesizim ama ben hastaneden çıkarken bana kahverengi pembe kanamalar olabilir demişlerdi onlar rahim kanaması olmadığı için çok önemsemeyin demişlerdigunaydin kizlar sabaha dogru bir sanciyla uyandim kalktim adet olmusum gbi hissettim cok az leke gelmis.devami gelmedi adetimede 5 gun var daha ama kafam karisti
canm yerlesme icin gec degil mi artik.cok oksurmeye basladim oksuruk krizleri mahfetti cok zorladim ondanmi oldu anlamadim neyse hayirlisi artikYerlesme lekelenmesi mi acaba canim?
sagol canim srn nasilsin varmi belirti falan.gribin ne seviyedeBende bilemedim zaten bu konularda oldukça tecrübesizim ama ben hastaneden çıkarken bana kahverengi pembe kanamalar olabilir demişlerdi onlar rahim kanaması olmadığı için çok önemsemeyin demişlerdi
benimde oksurukmekten karnim aciyo artik okadar.nasil hasts oldum onuda bilmiyorumya buda Allahtan neyse vardir bundada bir hayir diyorum artik.Rabbim ne derse o olurValla hiçbişey hissedemiyorum sadece bazen karnımda batışmalar oluyo bide tuvaletim geldiğinde hiç tutamayacakmışım baskı var. Grip desen en üst seviyede sen öksürdüysen bende dünyalar kadar hapşırdım çokta üzüldüm nasıl oldu bu böyle diye kendi kendimi yiyp bitirmekten kendimi alamıyorum..eğer bu bebek tutunamadıysa sırf benim hapşırmalarım yüzünden tutunamadı
Sana katılıyorum ama üzülmektenfe alamıyorum kendimibenimde oksurukmekten karnim aciyo artik okadar.nasil hasts oldum onuda bilmiyorumya buda Allahtan neyse vardir bundada bir hayir diyorum artik.Rabbim ne derse o olur
Canım hatırlamıyormuşum bende kanamayla uyandım gece hatta sanırım 8. Gün falanmışsın unuttum . Bak gör yumoşun saklandı içinde inşallah sıkıntınyapma şakıngunaydin kizlar sabaha dogru bir sanciyla uyandim kalktim adet olmusum gbi hissettim cok az leke gelmis.devami gelmedi adetimede 5 gun var daha ama kafam karisti
hatrladim evet canim insallah.hyirlisi olsunCanım hatırlamıyormuşum bende kanamayla uyandım gece hatta sanırım 8. Gün falanmışsın unuttum . Bak gör yumoşun saklandı içinde inşallah sıkıntınyapma şakın