2017 Son Kilo Gunlugum...

Kimse takmadı valla kuzum. Bana uyar ben 15 gün diyet 15 gün hominigırtlak:-)
anaaa... ay sanki beni tarif ettin . :D bizim adain aksam cayi illa olur , ona karsi direnemiyorum, katiliyorum ister istemez. e aksam saatleride sakat tabi diyet icin.
bak biz seninle devam edelim madem, bir ayda 1 kilo bile iyi , zaten yavas yavas vermek dogru degilmi?

anaaa... ay sanki beni tarif ettin . :KK70: bizim adain aksam cayi illa olur , ona karsi direnemiyorum, katiliyorum ister istemez. e aksam saatleride sakat tabi diyet icin.
bak biz seninle devam edelim madem, bir ayda 1 kilo bile iyi , zaten yavas yavas vermek dogru degilmi?
Öyle valla, tamam devam edelim öyleyse :)
Ayda 1 kilo bile iyi bizim gibiler için (:

kis zaten cokta degil ama iste versek iyi olur :KK66: anlastik canim :KK66: iki haftada bir yapalim ozaman, ay icin sevinmistim ama, lackaliyoruz galiba
Evet ay olunca salıyoruz (: tamamdır 2 hafta sonra bildirelim :)

Son olabilir ama olmayabilir de:)

Hic bir zorunluluk yok, paylasim serbest , spor serbest . Sadece belirtilen tarti gunlerinde tarti resimlerimizi gondermek gerekiyor. Yani 1 SUBAT , 1 MART , 1 NISAN

Yardimcim M e g g M e g g sorularinizi ona sorabilirsiniz .

Kolay gelsin hepimize.

[TR][TH]Uye adi[/TH][TH]1 Subat 2017 Kilo/kg. [/TH][TH]1 Mart 2017 Kilo/kg. [/TH][TH]Kaybedilen Kilo/kg.[/TH][TH]Kaybedilen Kilo Orani %[/TH][/TR]

[TR]
[TD] A AklinYolu1 [/TD]
[TD1]74.9[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1]
[/TR]

[TR]
[TD] M e g g M e g g [/TD]
[TD1]62.2[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1]
[/TR]

M e g g M e g g nostalji:)

Back
X