- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
Kimse takmadı valla kuzum. Bana uyar ben 15 gün diyet 15 gün hominigırtlakAaaa niye canım, biz devam edelim sinsim? Bi ben mi ciddiye almışım?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse takmadı valla kuzum. Bana uyar ben 15 gün diyet 15 gün hominigırtlakAaaa niye canım, biz devam edelim sinsim? Bi ben mi ciddiye almışım?
anaaa... ay sanki beni tarif ettin .Kimse takmadı valla kuzum. Bana uyar ben 15 gün diyet 15 gün hominigırtlak![]()
Öyle valla, tamam devam edelim öyleyse :)anaaa... ay sanki beni tarif ettin .bizim adain aksam cayi illa olur , ona karsi direnemiyorum, katiliyorum ister istemez. e aksam saatleride sakat tabi diyet icin.
bak biz seninle devam edelim madem, bir ayda 1 kilo bile iyi , zaten yavas yavas vermek dogru degilmi?
kis zaten cokta degil ama iste versek iyi olurÖyle valla, tamam devam edelim öyleyse :)
Ayda 1 kilo bile iyi bizim gibiler için![]()
Evet ay olunca salıyoruzkis zaten cokta degil ama iste versek iyi oluranlastik canim
iki haftada bir yapalim ozaman, ay icin sevinmistim ama, lackaliyoruz galiba
Evet ay olunca salıyoruztamamdır 2 hafta sonra bildirelim :)
Son olabilir ama olmayabilir de:)
Hic bir zorunluluk yok, paylasim serbest , spor serbest . Sadece belirtilen tarti gunlerinde tarti resimlerimizi gondermek gerekiyor. Yani 1 SUBAT , 1 MART , 1 NISAN
YardimcimM e g g sorularinizi ona sorabilirsiniz .
Kolay gelsin hepimize.
[TR][TH]Uye adi[/TH][TH]1 Subat 2017 Kilo/kg. [/TH][TH]1 Mart 2017 Kilo/kg. [/TH][TH]Kaybedilen Kilo/kg.[/TH][TH]Kaybedilen Kilo Orani %[/TH][/TR]
[TR]
[TD] A AklinYolu1 [/TD]
[TD1]74.9[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1]
[/TR]
[TR]
[TD]M e g g [/TD]
[TD1]62.2[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1][TD1]?[/TD1]
[/TR]
Bende katılabilir miyim ?