• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Son Kilo Gunlugum...

Bir haftada 4 kilo vermek isteyenler buraya!

11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Ahh adını yazdım sadece..Kontrol etmedim , umarım kızmaz diğer sinsirella. Önümüzdeki ay veririz inşallah :KK66:
Ya ben ekleyemiyorum yardım edin

Ben bugün evde değilim, kaldığım evde de tartı yok malesef :KK43: katılamıyorum

Selam diyetseverler,

Banliydim yazamadim ama tarti resmimi M e g g M e g g yukledi sagolsun. Ayrica arkadaslari gruba katilmalari icin cok ugrasmis . Herkesi etiketlemis , ona tesekkur ediyorum.

Ayrica tarti resmini yukleyen herkese de tesekkur ederim.

Tam bir ayimiz var. 26 gunde diyebiliriz. Listemizde de ilk sayfada yer alan 8 kisi:

A AklinYolu1 74.9
M e g g M e g g 62.2
Pembis Hayaller Pembis Hayaller 61.0
@libBiBido 120.o
Bexy Bexy 60.2

@braindamage 55.3
OriginalNIKITA OriginalNIKITA 66.4
@arwen evenstar 69.7

Topigin kurali kuralsiz olmasidir. Tarti resmi disinda. Bunu atlattiginiza gore topikte cirit atmakta serbestsiniz artik. :deli:Nerden baksaniz, bir mesaj 3 kalori goturebilir. :KK53:

Bir sonraki tarti gunumuz 1 Mart. Iyi olan kazansin. :cool:

kesin o ben değilim :KK70:

Aaa niye final yapiyoz bea :KK70: burda final olursa kızlar yeni bi topikte devam edelim :KK70:
Ve Pembis Hayaller Pembis Hayaller
Kızlar öylesine alıntıladım yine
Yarın 1 nisan
Son tartı şeysi
Şakalamadan yani çok kilo vermiş olmadan atın kilolarınızın fotosunu :KK53: :D

PhotoGrid_1491041335031.webp

Eklentiler

• PhotoGrid_1491041335031.webp
    PhotoGrid_1491041335031.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 33
Back
X