- 30 Mart 2013
- 378
- 181
- 103
- Konu Sahibi extraterrestrial
-
Merhaba canım ben de şubat annesi olacağım inşallahhazırlıklarımız da bitti sayılır. Gün saymaya başladık artık prensesimizi bekliyoruz
Merhabalar 34. Haftadayım ben deeeehazırlıklar Tmm gibi ama tahmini Doğum zamanım mart ayının ilk haftası olarak görünüyor. Ama ben ısrarla şubatta doğuracağımı düşünüyorum nedense
Merhaba güzel anneler , benim de tahmini doğum tarihim 10/02/2017 heyecandan ölmek üzereyim ve artik başka gundemim kalmadi.
Öte yandan minnağım başta dönmeyip , Rabbimin izni ile dönünce ; sezaryene alişan ben , simdi normal doğuma odaklandim .
Korkuyormuyum evet azicik , bilmedigim bir sey çünkü. Ama Rabbimin izni ile insâllah doguran guzel anneler gibi bende elime alicam yavrumu saglikla . Persembe son olarak çati muaynem var. Allahtan hayilrisi olsun hepimize
Normal doğumu kolaylaştırmak için bişi yapıyor musunuz
İnşallah allahın izniyle sağlıkla miniğini kucağına alırsın canım.. Zaman geçmek bilmiyor gerçekten son haftalarda.. Seni çok iyi anlıyorum.. Normal doğum olabilmesi ne kadar güzel.. Ben de çok istiyorum ve inşallah başarıcaz.. Sonunda yavrularımıza kavuşmak varsa doğum sancısı, acısı hiiiçç umrumda değil.. Sancılanman flan var mı hiç? Doğumun yaklaştığını hissettiğin herhangi bir belirtin ya da? Benim henüz hiçbir farklı belirtim yok sanki daha aylaaarr varmış gibi hissediyorum böyle olunca :)
Gez tabii :) sonrasında da inşallah güze bir annelik dönemi bekler bizi.. Son ayda bebeğin kilo alması için birşeyler araştırıyorum bi yandan bende.. Var mı bildiğin bir yöntem? Bu ay 700 gr almış.. 2700 kg olmuş oğlum.. Son ayda da alırsa aynı şekilde sorun yok ama biraz daha az alıyor diye duydum.. O yüzden ekstra ne yapabilirim diye araştırıyorum..
Canim , kilo icin ne yapilir bilemedim ama son 1 ayi günde 1 litre süt ve 4 tane ceviz yiyerek geçirdim.
Bu arada bir kaç gun once yazmistim agrilarim var diye , 26/01/2017 tarihinde 21.00 sularinda oglusumu aldim kucagima. Cok sukur ikimizde iyiyiz. Dilerim rabbim hepinizi tek nefeste sihhatle kurtarsin.
Geçer canim günler güzelce geçer , bir de bakarsin can parçan kucaginda. 38. Haftaya dikkat alarm veriyorlar o haftalarda ❤Ayy hadi hayırlı olsunn darısı başıma :) Sağlıklı huzur dolu bi ömrü olur inşallah yavrucuğunun.. Ben hala sabırsız beklemelerde.. Değişen bir halim yok.. Sadece artık çantamı da hazırladım tam anlamıyla bekliyorumm.. Bugün 36+5 olduk.. Geçsin bu zamanlar bakalım.. Renklensin artık bizim de hayatımız :)
Geçer canim günler güzelce geçer , bir de bakarsin can parçan kucaginda. 38. Haftaya dikkat alarm veriyorlar o haftalarda ❤
Hayirlisi ile al kucağina.
Bugun hastaneye gittim nst temiz çıktı ama doktor heran başlıyabilir dedi sancıların tam 40 haftalık şu an hastaneden geldikten sonra kahverengi sümüksü jel gibi akıntım oldu ve sürekli adet sancısı gibi sancılarım var sanırım bugun yarın doğuracakmışım gibi geliyor inşllh hayırlısıyla doğururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?