Doğuma Hazırlık 2017 Şubat anneleri için geri sayım!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Canim belirti illa olucak diye kendini şartlama , bak mesela benim ne suyum geldi ne de kanama . Hepsi nst ve çati muaynesi için gittiğimde ortaya cikti, sadece son 2 gecedir uyutmayan bacak agrilarim vardi düşün
O yuzden önce Rabbime , sonra doktoruna güven. Mesela sanci esnasinda sana iyi gelen seyleri düsün ve ya yanina çagir . Ben esimi ve annemi istedim ❤
Pozitif ol hepsi gecicek hayirlisi ile
Belki de almissindir bebeğini eline ❤❤

36+4 bazen bir an önce doğsun istiyorum bazen de beni anlamsız bi korku alıyo kızlar ne yapacağımı şaşırıyorum aslında bütün hazırlıklar tmm gibi ama ne bileyim işte size de oluyo mu böyle

Oluyor tabii ama pozitif düşünmek lazım hep sonuçta herşey güzel olacakk Sadece zaman geçmiyor son haftalarda o strese sokuyor beni.. 38+6 bugün ama oğlum sanırım bugün de gelmek istemiyorr

Bu salı çatı muaynem var.. Bakalım herşey o gün belli olacak gibi.. Biraz daha aşağıda hissediyorum bugün hareketlerini..Dün akşam çok hareketliydi ve onun sonucunda oldu sanırım.. Bu ikinci aşağı inişi.. Geçen hafta cuma günü indiğini hissettim, salı kontrolümde dr biraz girmiş kanala dedi.. Biraz daha var demişti sanırım dün gece de öyle oldu.. Küçük sertleşmeler dışında sancım da hiç olmadı bakalım beklemekten başka yapacak bir şey yok.. Çok şükür herşey hazır ama aklımda tek bi düşünce hiçbirşeyi hazır olmasa da sağlığı yerinde olsun yeterr

Merhaba arkadaşlar.. Bugün dolu dolu 40+1 günlük hamileyim.. Günlerdir geçmek bilmeyen hafif hafif sancılarım, bel ve sırt ağrılarım dışında hiç bir belirtim yok bekliyorum.. Geçen salı çatı muayenemde 2 cm açıklık görülmüştü.. Perşembe sabahı nişanım geldi.. O gün de açılmam kontrol edildiğinde yine 2 cm idi..Yani 2 günde hiç açılma olmamıştı.. Nişandan sonra 48 saat içinde doğum olur diye okuyorum hep.. Ama doktorum bunun bir genelleme olduğunu söylüyor çünkü bu sabah 4. gün ve bizde hala tık yok :/ Doktorumla son görüşmemizde yarın sabah için anlaştık.. Bu süreye kadar kendiliğinden başlamazsa suni sancı ile doğumu başlatacakmış.. Çok kararsızım.. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ve bu da beni iyice strese sokuyor.. Sürekli okuyorum doğumu normal yollarla başlatabilmek için ne yapmalı diye ama maalesef hiçbir şey sonuç vermiyor..(Yürüyüş,hurma,sıcak duş vs.) 1 haftadır sancı çekip bir sonuca ulaşamamaktan yoruldum artık Umarım hakkımızda hayırlısı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…