2017 Şubat Anneleri

Aynı benimde öyle sürekli hafif kasık ağrım var

Canım inşallah hamilesindir bende 3 aydır kasık ağrısı yaşıyorum ve sonuç hüsran psikolojik diyorum bende ilk gebeliğim benimde tamamen seninki gibiydi 3. hafta daöğrendim ve içime doğmuştu

20 aydır bekliyorsun canım doktora gidiyosun dimi

Hamile olanlar belirtilerinizi yazarmısınız???

Merhaba canım.
İlk bebeğimde de ve şuanda da hamileliğimi göğüslerin ağrısından ve sızlamasından anladım.
Diğer ağrılarım regl olacakmış gibi ağrılardı.

Merhaba canım.
İlk bebeğimde de ve şuanda da hamileliğimi göğüslerin ağrısından ve sızlamasından anladım.
Diğer ağrılarım regl olacakmış gibi ağrılardı.
Bende de göğüslerimde acı var ama çok değil. Yani elleyince var. Çok erken ve psikolojik biliyorum. Vardır bunda da bir hayır

ewt cnm bütün tahliller yapıldı eşime ve bana hersey normal gözüküyor.... sebebsiz infertilite dedi doktorum.... klomen tedavisine başladım ....

ewt cnm bütün tahliller yapıldı eşime ve bana hersey normal gözüküyor.... sebebsiz infertilite dedi doktorum.... klomen tedavisine başladım ....

Ptesi baktığımda 220 di senin kac

İnşallah canım ya. Allah tüm isteyenlere nasip etsin. Ben yumurta takibi yaptırdım. Beklemedeyim. Siz tedavi uyguladınız mı?
Hayır doğal yolla hamile kaldım 3,5 yaşında bir kızım var. İkinciyi istiyoruz Allah nasip ederse tabi

Kızlar sizin hcg ler kac doktora gittinizmi

Kızlar sizin hcg ler kac doktora gittinizmi
Ben adetime 4 gün kala gittim ilk 9.56ydı. İki gün sonra tekrar gittim 46.49du. Cuma günü de doktora gitcem bakalım. Senin kaç gittinmi sen?

Ptesi baktığımda 220 idi inşallah yukselmistir cuma yine bakicam

`