• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok geçmiş olsun sonuç ne dedi dr u bulamadım o kısmı Gaitada gizli kan çıkmıştı ozamanlar ne dedi drunuz
Hiçbir şey. Alerji kaynaklıydı. Test yapılmadı küçük çocuklarda yanıltıcı olduğu için. Doktorla beraber kanlı kaka takibi yaptık. Bezlerin fotoğrafını çekip mail atıyorduk kendisine. Ek gıdada azalarak bitti. Mukus ve cıvıma hala alerji yapan besinlerde devam ediyor. 4,5 yaşında

Hiçbir şey. Alerji kaynaklıydı. Test yapılmadı küçük çocuklarda yanıltıcı olduğu için. Doktorla beraber kanlı kaka takibi yaptık. Bezlerin fotoğrafını çekip mail atıyorduk kendisine. Ek gıdada azalarak bitti. Mukus ve cıvıma hala alerji yapan besinlerde devam ediyor. 4,5 yaşında
Alerjiden olurmuymus normal mi dedi

Evet ama tabii çocuk gastro profesörü, çocuk doktorunun yaptırdığı tüm tahlillere baktı. Gelişimini takip etti. Ek gıdaya geçişi de o yönetti her şeyiyle
Anladım. Sukur tek alerji imiş hani başka sağlık sorunlari olmasın tek

Anladım. Sukur tek alerji imiş hani başka sağlık sorunlari olmasın tek
Benim oğlum doğuştan aniridili. Gözlerinde iris yok. Yaşıtları kadar iyi göremiyor ve ciddi seviyede ışık hassasiyeti var. Kışın bile güneş gözlüğü kullanıyor. Bunun dışında da d vit hassasiyeti nedeniyle yedi aylıktan bu yana on tane böbrek taşı düşürdü (sayabildiklerimi bu kadar). Allah tüm çocuklara sağlık sıhhat versin 🙏

Back
X