2017 Şubat Anneleri

Fullialein Fullialein 37+0 da izine ayrılıyorsun. İdare yanlış bilgilendirmiş seni. İzinde olman gereken zamanda fazladan çalışma dikkat et.

Fullialein Fullialein canim ben bugun 32+0dim gittin aldim calisabilir raporunu kiz dedi ki 10 ocak sali yani 37+0 da tekrar gelip calisamaz raporu aliyorsunuz yami idare işi bilmiyo sen onlara bakma

iş kanununda var ben yarım saat erken çıkıyorum hergün

Pöff çalıştırmıyolarmıymış. Ben doğum iznine ayrılıcam 2 hft snr diye millet üstüne izne çıktı 1 er hafta. bende tırmalıyom burda iş yetiştiricem ve öğreticem diye. Siz ne şanslısınız yaa

Fullialein Fullialein canim ben bugun 32+0dim gittin aldim calisabilir raporunu kiz dedi ki 10 ocak sali yani 37+0 da tekrar gelip calisamaz raporu aliyorsunuz yami idare işi bilmiyo sen onlara bakma
benim tahmını doğum tarihim 1 şubat aramizda 1 gün var ben yarın alıcam rapor 32+0 yarın doluyo sizin nasıl bugun 32+0 oldu anlamadım o_O

bende de çok o ya. hele de bende faranjit var gece wc uyanıyorum resmen gırtlagım yırtılacak diyorum :KK43:

Ya ilte gece uyanınca batıyor normalde batma Yok
Neden sadece gece acaba? Ne yapmak lazım?

Bu gece alt bölge çok ağridi ya :KK43: bebegi
henuz dönmeyenlerdede varmı vajinal

ağrı bi ilgisi varmıki acaba pozisyonla:KK53:

Dönmedi canm benim de
Vajina değil de alt karnım ağrıyo. Doktor normal sadece su gelirse kasılmalar belli aralıklarla olursa ve 24 saat hareket yoksa gel dedi

Fullialein Fullialein ayrıca wp ye niye gelmiyorsun bakim :sinirli:

Ya şarjım bitiyordu çıktım dayansın diye
Şimdi de sınava çalışıyorum 10 günüm kaldı :( bi ara elif beni alsın yazdım çıkarken demedi mi kimse?

Ben duymuşdum ki çoçuk çok haraketliyse rahatsiz demekdir. Bende çok düşünüyorum acaba bir problemi var çoçukda. Kimi de aksine çoçuk sağlıklı olursa çok haraketli olur diyorlar. Haraketli olduğu için seviniyimi üzülüyimi bilemiyorum. Doktorunuzun söylediklerini paylaşırsınız sevinirim. Benim birinci çoçuğum kız çok haraketliydi şimdidi de öyle MAŞALLAh bir yerde dayanamıyor çok şükür çokda sağlıqlı doğdu. Şimdiki de erkek MAŞALLAH çok haraketli geceleri nefes aldırmıyor
Evet tam tersi hareketliyse iyidir dedi doktorum.endiselenmeyelim

Benim kızda cok hareketli gece gündüz ne zaman uyansam oda uyanık :)
Ben duymuşdum ki çoçuk çok haraketliyse rahatsiz demekdir. Bende çok düşünüyorum acaba bir problemi var çoçukda. Kimi de aksine çoçuk sağlıklı olursa çok haraketli olur diyorlar. Haraketli olduğu için seviniyimi üzülüyimi bilemiyorum. Doktorunuzun söylediklerini paylaşırsınız sevinirim. Benim birinci çoçuğum kız çok haraketliydi şimdidi de öyle MAŞALLAh bir yerde dayanamıyor çok şükür çokda sağlıqlı doğdu. Şimdiki de erkek MAŞALLAH çok haraketli geceleri nefes aldırmıyor

Benim kızda cok hareketli gece gündüz ne zaman uyansam oda uyanık :)

çok güzeller güle güle giysin bebiş ne kadar acaba bunların fiyatları?
geçmiş olsun cnm benım bebeğim 30+3 te kontrole gittiğimde dönmüştü.

ben hissettim sanki döndüğünü yatakta uzanıyodum baya bi sarstı beni normal tekme gibi değildi sağlı sollu tekme yedim :) bi kaç gün sonra kontrolde dönmüş dedi dr.
çok geçmiş olsun.. benim bebişim kel mi doğacak acaba hiç midem yanmadı şimdiye kadar :110:

toplam da 8 saat mı çalışıyorsunuz ?
Benim midede aşırı bulanıyor kız saçlı olucak diyor annemler inşallah sirma saçlı olur fıstığım ben raziyim bulanti ondansa :)

kızlar bu arada benim doktor magnezyum yazdı ama kalsiyum yazmadı. sizde durumlar nasıl kalsiyumu bıraktınız mı? ikisini beraber mi kullanıyorsunuz?
Ben kalsiyum aldığım halde kalsiyum nerdeyse sınırda yani son 3 aylık dönemde bebek kalsiyum u ve demiri çok alıyor bence git aile hekiminde baktır eğer azsa kullan çünkü beslenmeden alınan yeterli olmayabilir

Çalışan arkadaşlar 32 hafta da çalışır raporu alıyoruz ya izne ayrılma 37 hafta bitimi diyor mevzuatta yani 37+6 imiş bilginiz olsun okul idaresi öyle söyledi bana[/QUOöyle olsa benim için daha iyi ileri doğru kayar zaten yarıyıl tatiline denk geliyordu ama bence idaren yanlış biliyor olabilir çünkü 40 hafta baz alınıyor 38-39-40 haftaları zorunlu

Merhabalar kızlar ben 32 ye girmek üzereyim yürürken merdiven çıkarken bazen de geceleri karnım sertleşiyor doktor eğer dinlenirken geçiyorsa normal dedi ama su internet yok mu her şeyi okuyorum tabi sizde de böyle durumlar var mi acaba

Aynen bende 37+0 diye biliyorum keşke 37+6 olsa tam ikinci dönem ilk haftasına denk gelirdi. Şimdi bi hafta şubat tatilinde ziyan oluyor:işsiz:

Merhabalar kızlar ben 32 ye girmek üzereyim yürürken merdiven çıkarken bazen de geceleri karnım sertleşiyor doktor eğer dinlenirken geçiyorsa normal dedi ama su internet yok mu her şeyi okuyorum tabi sizde de böyle durumlar var mi acaba
Ben iki kere farkettim sertleşme yoruldugum anlardi ikisi de uzandim hemen bi dakikada filân geçti normaldir diye düşündüm açıkçası.

Back
X