2017 Şubat Anneleri

Merhabalar kızlar ben 32 ye girmek üzereyim yürürken merdiven çıkarken bazen de geceleri karnım sertleşiyor doktor eğer dinlenirken geçiyorsa normal dedi ama su internet yok mu her şeyi okuyorum tabi sizde de böyle durumlar var mi acaba

O sertleşme (yani aslında kasılma) bende 20. Haftadan beri oluyor. Kasılmaların ne aralıkta olduğu , düzenli aralıklarla gelip gelmediği ve pozisyon değiştirildiğinde geçip geçmediği önemli. Otururken kasılma yaşadıysanız ayağa kalkınca, ayakta yaşadıysanız oturduğunuzda yada uzandığımızda geçiyor olması önemli. Sıklaştığını düşünüyorsanız ve dakika aralıkları aynıysa doktorunuza haber vermeniz gerekir. Ama genel olarak bu haftalarda olması normaldir ve rahmi Doğuma hazırlar. Yani faydalıdır bile. Ben son dönemde sıklaştığını doktoruma söylediğimde erken Doğum riski olup olmadığını anlamak adına rahim ağzı uzunluğunu ölçtü sıkıntı çıkmadı çok şükür.. ama sık değil arada oluyor sanırım sizinki. Endişe etmeyin o yüzden.

Kızlar merhaba zaman ne kdr çabuk geçiyo doğum yapacağınız hastaneler belli mi 32. Hafta hastaneye kontrole giden varmı doktor neyle ilgili bilgi veriyo nst alıyolar mı

Bu toplanma dediğimiz nasil birşey kızlar karnında ara ara sertlik oluyor bebek oraya geliyor hareketlidir diyorum içten kaşınır gibi oluyor dıştan belli oluyor bazen farklı yerlerin de oluyor karnımın bu değil demi

Bu toplanma dediğimiz nasil birşey kızlar karnında ara ara sertlik oluyor bebek oraya geliyor hareketlidir diyorum içten kaşınır gibi oluyor dıştan belli oluyor bazen farklı yerlerin de oluyor karnımın bu değil demi

Toplanma bebeğin oraya gelmesi gibi değilde karnının istemsizce bi yana yamuluyor mesela ve onun bebek olmadığını anlıyorsun rahmin kasılıp kalıyor bariz şekilde ve bi süre sonra yumuşayıp normale dönüyor ama o sertleşme anında karnından bişey çıkacak gibi rahim itiyor kendini baya bi tarafa doğru. Pozisyon değişince geçiyor.

Ben hafif sızı ile hissettim sertliği karnıma baktığımda orada şişlik gibi birşey çok net görünüyordu.iki kere oldu şimdiye kadar farklı zamanlarda.

benim bildiğim belli bir haftadan sonra uçağa bindirmiyorlar canım. belli zaman kadar da doktordan kagıt istiyorlar. ama tabi tam haftalarını bilemedim şimdi. çok çok geçmiş olsun dikkat et bol bol dinlen
baktım da 28. haftadan sonra uçakla yolculuk için izin istiyorlarmış, 35. haftayı doldurduktan sonra da yasakmış. çok teşekkür ederim dün 16 saat uyumuşum zaten davul gibi şiştim ama iyi geldi:KK45:

Bide ben aynı anda sol alt kasıgımda ve midemin sağ tarafında hissediyorum hareketleri bu cadi döndü mu dönmedi mi hiç anlamıyorum hareketleri cok farklı yerlerde hissettiğim oluyor ama en güçlü midemin kaburganın orda

Okurken ben de yoruldum Allah yardım etsin canım. Kan değerlerin ile mi ilgili acaba. Bilmem ki benim de bu sefer 10 à 7 çıkıyor. Çabuk yorgunluk yapıyor bu da. Sinüzit ben de de var sanırım o da tetikliyor. Geçmiş olsun.

Çarpan tünel sendromu mu acaba

Canim bebeği döndüren dr lar da oluyor. Yaşadığın yerde bir araştır derim. İstanbulda zeynep Kamil de ömer bey var o yapıyormuş mesela. Sezeryan için geçerli sebep değilmiş. Allah hayırlısıyla kendiliğinden dönmeyi nasip etsin
Allah Allah hiç duymamıştım canım araştırayım. doktorum normal doğum yanlısı o bakımdan endişeli değilim ama işte:/ hayırlısı inşallah

Saçla mide yanmasının alakası yok canım. Çok şükür benim de hiç yanmadı ama geçen kontrolde dr diken diken kocaman saçlarını gösterdi kızımın:) o yüzden yanmadığı için sevin sadece :))
ben de gördüm saçlarını çok komik değil miydi bak annesi parlayan yerler saçları dedi:KK45:

Ben doktoruma sordum 34 haftada özel rapor ister havayolu şirketi dedi 35 haftada uçaklar almıyor dedi eşim ankara otobusle 7 saat ama kendi aracımızla gitsek olur mu dedi oda mutlaka iki saatte bir mola vererek yürümelisin dedi

Ben doktoruma sordum 34 haftada özel rapor ister havayolu şirketi dedi 35 haftada uçaklar almıyor dedi eşim ankara otobusle 7 saat ama kendi aracımızla gitsek olur mu dedi oda mutlaka iki saatte bir mola vererek yürümelisin dedi

ben de gördüm saçlarını çok komik değil miydi bak annesi parlayan yerler saçları dedi:KK45:

Ay evet diken dikendi havada saçları:KK200: herseferinde yeni bi şaşkınlık yaşıyorum, her defasında ilk kez görecek gibi heyecanlanıyorum. Bi dahaki randevu 12 gün sonra falan. Bu sefer ne görücem acaba diye merak içindeyim yaa :KK46: zaman da geçmiyo :anneadayı:

image.webp Merhabalar. Birkac gun giremedim foruma neler eler olmus meger. Banlanan arkadaslar donebildiler mi acaba?
Reflu sorunu yaşayan varmiydi kizlar? Doktorlar gaviscon öneriyordu sanirim genel olarak di mi??
Ben dun gece ilk defa cok ciddi bir reflu yasadim. Uykuda agzima kadar gelen siviyla panikleyip bir kismini soluk boruma kacirip nerdeyse kendi kendimi boguyordum, sonra da korkudan uyuyamadim, artik baya yuksek bir yastiklka yaticam. Elbetteki gavisconum da hep yanibasimda bu saatten sonra..

Enerjiniz nasil kizlar.ben cok gucsuzum gece tuvalete kalkmaktan uykumu alamiyorum erkenden ise gitmek, gelip yemek yapmak,camasir,bulasik cok zor geliyor artik .37 ye kadar calismak istiyorum,nasil guc yetiricem bilmiyorum.
Benim de calistigim yer cok yorucu, fizikseli gectim, kafami da o kadar yoruyorlar ki.. Hergun izne ayrilmak istiyorum diyerek eve geliyorum ama mantigim az daha dayan diyor. Insallah dayanabiliriz..

Mothercare yatagi sordum ama nerdeyse cevaplari beklemedem gidip ikeadan almis oldum. Siz ne aldiniz? Lulworth mu?

Ben Ayse Onerin kitabini aldim. Cok okuyabiLdigimi soyleyemem ama inceledigim kadariyla guzel gorunuyordu.. Bebek guncesini de D&rdan aldik, ekleyenilirsem fotosunu ekleyeyim hemen.. Cok da begendim..

E bebekten bebek karyola ve yatağı aldım ve ikisindede istediğim modeli göndermemişler bide heyecanlanmıştım kurulumunu yapacağız diye çok sinirliyimmmm :mad:

E bebekten bebek karyola ve yatağı aldım ve ikisindede istediğim modeli göndermemişler bide heyecanlanmıştım kurulumunu yapacağız diye çok sinirliyimmmm :mad:

Başkasının siparişiyle mi karıştı acaba. İnsan heveslenince de siniri bozulur gerçekten..

Toplanma bebeğin oraya gelmesi gibi değilde karnının istemsizce bi yana yamuluyor mesela ve onun bebek olmadığını anlıyorsun rahmin kasılıp kalıyor bariz şekilde ve bi süre sonra yumuşayıp normale dönüyor ama o sertleşme anında karnından bişey çıkacak gibi rahim itiyor kendini baya bi tarafa doğru. Pozisyon değişince geçiyor.

Benim karnım öne doğru üçgen oluyor resmen ve az önce 2 defa oldu panikledik baya, o toplanma mı? Bebek rahatsız mı demek oluyor?

Back
X