2017 Şubat Anneleri

çitçitli yine aliyim ben ozaman birde uzun kollu daha mı kullanışlı olur acaba
ben uzun kollu çok almadım canım.. 4-5 tane aldım.. Ben evde içine kısa kollu çıtçıtlı, üzerine tulum ya da alt üst takım giydiririm diye düşündüm.. Uzun kollu çıçıtlıyı daha çok dışarı çıkarken giydirmeyi düşünüyorum.. benim 12 tane falan 0-3 ay, 12 tane de 3-6 ay var kısa kollu çıtçıtlı..

çok geçmiş olsun ödem kaçınılmaz sanırım sonunda hepimizin başına gelicek

geçmiş olsun cnm
Kızlar siz nasıl yatıyorsunuz sağa sola döndükçe tekme yiyorum . Tavana bakmaktan sıkıldım ve böyle uykum gelmiyor
sağa dönünce kımıl kımıl, sola dönünce sakinleşiyor benim sıpa, sırtüstü yatınca ben rahatsız oluyorum. genelde soluma yatıyorum solum çürüyücek bigün bacağıma ağrı giriyor bi yerden sonra ama mecbur doğuma kadar böyle
Uyuyan insanları pıçaklamak serbestmi ?
hayırrrrrrr onlardan biriside benim çünkü lavaboya 4-5 defa kalkmasam hiç uyanmam haralde yaşasın uyumak

cnm peki atlet gibimi bu kısa kollular ben yarım kol aldım tşört gibi atlet olanlardan alsam mı ?

Günaydın
Dana gibi uyudum ohh
Artık sırt üstü yatamıyorum midem bulanıyor ve sırtımda baskı hissediyorum
Göbeğin altına destek yastığı aldım ve inanılmaz rahat ettim
Bugün veli toplantısı var bi kahvaltı edip okula gidicem
Öptüm herkesi

Selam kızlar... Bi ara giriyodum ama uzun bi süre evde değildim hiç bakamadım umarım herkes iyidir. Cok birikmiş geçmisi okuyamıyorum Doğuranlar oldu mu aranîzda? Bugün 31 haftayı doldurdum. geçen hafta gittiğimde daha dònmemişti benim oğluş. daha vakti var dòner dedi doktor ama strese girdim var mı benim gibi olan?

günaydın kızlar inşallah bir güzel mübarek cumayı daha atlatıp bebeklerimize bir gün daha yaklaşıyoruz ...günler azaldıkça heyecan artıyor...yarın kontrole gidicem inşallah doktor güzel şeyler söyler ve bizi mutlu eder buna coookk
ihtiyacım var.

canım ben de otuzu bitiriyorum benim de dönmedi doktor bana da vakit var dedi kismetse bir iki haftaya dönerler insallah...keşke tek derdimiz bu olsun sıkma tatlı canini

destek yastığını nerden aldın galiba benim de almam gerekecek sırt üstü yatamıyorum sola yatsam göbusume baskı yapıyorum sabaha kadar cebellesip duruyorum hufff

kesinlikle insan hamileyken bir tas su vereni de bir dk huzur verenide bir dk huzur kaçıranıda unutmuyor...

Hipp in mamalarıyla ilgili duyduğum ve okuduğum şok edici olumsuz yorumlardan sonra marka olarak direk gözümden düştüğü için şampuanına da diğer ürünlerine de hiç sıcak bakamıyorum malesef.
ben de mustela yı istiyodum fakat biraz araştırınca vazgeçtim.. bebek bakım ürünlerinin en sağlıklısı kokusuz olanlarmış.. mustelanın kokusu çok yoğunmuş.. Trukid e bakmanı öneririm.. Tamamen orhanik ve fiyatları mustela gibi.. ben burdan birinin tavsiyesi üzerine araştırdım ve bebek için en doğal ürünün earth mama olduğunu öğrendim o yüzden tercihimi ondan yana kullanıcam..

ben de ilk aylar şampuan kullanmayı düşünmüyorum dediğin gibi.. Daha sonra da hafta da 1 kez şampuanlarım.. Ek gıdaya geçene kadar kirlenmezler de kolay kolay..

allah yardımcın olsun.. Dikkat et kendine.. alışveriş işine sıkma canını internette herşey elinin anltında nasılsa bi şekilde halledersin.. seyahat etmeden önce iyice dinlenmeye çalış bari..

Ben de kimse bebeğime, aldığıma sattığıma karışmasın istiyorum.Ama maşallah bizim ülkemizde herkesin her şey hakkında bi fikri var karışmadan yapamıyolar.. eşim şehir dışında olduğu için kaynanam benimle kaldı 10 gün kadar.. o süreçte ben de senin hissettiklerini hissettim.. kadın kötü niyetli değil biliyorum ama yine sinir oluyodum o karıştıkça.. hormonlardan galiba

Hayatta kimsenin de işine karışmamışımdır. Hayır birinin bedduası dicem mümkün diil yani:))

cnm peki atlet gibimi bu kısa kollular ben yarım kol aldım tşört gibi atlet olanlardan alsam mı ?
canım ben tecrübeli değilim maalesef öncelikle onu belirteyim kendi aldıklarımdan fikir veriyorum sana da.. benim 4 tane sıfır kol var diğerleri yarım kollu.. bizim ev doğalgazlı istediğimiz ayarda yakarız.. Sıcak olur yani.. O yüzden bebeği çok bunaltmak istemiyorum üst üste giydirerek. bence sen de yarım kollu tercih edebilirsin..

günaydın herkeseee

sabah bankanın araması yüzüden uyandım yoksa ne güzel 11 e kadar yatacaktım nedense geceleri uyuyamıyorum bir wc bir su içme derken ama gündüz bunlar daha az oluyor. sabahları rahat uyuyorum o da malum çalışınca ele geçmiyor acayip bir kuruluk başladı bende bütün vücudum gerim gerim geriliyor kel kel olmuş derim böyle sürekli kaşınıyorum. havalardan mıdır acaba?

sağol canım gideyim de yaptırayım bakalım. ebe zaten baya ilgili benim sürekli gel tahlil yapalım diyor

yalnız değilsin canım. ben de kendi ailemden değil de eşimin ailesinden yana korkuyorum. zırt pırt kucaklarına alacaklar kaynım ve kp sigara içiyor kokularından ben bile yaklaşamıyorum miniğimi ellemesinler istiyorum. ayrıca kv de normalde çok hoşlandığım biri olmadığı için onun da bana bakmasını ilgilenmesini istemiyorum Allahım iyi ki annem var diyip dua ediyorum habire insanın etrafında yardım edecek kişilerin olması çok güzel ama umarım herkes bize karşı anlayışlı olur. hislerimi her zaman dile getirmeye çalışıyorum sinirlendiğimde ya da birşey istemediğimde açık açık söylüyorum. beni çok rahatlatıyor sen de içinde tutma derim. daha da büyüyor içimizde söyle karşı taraf düşünsün

Yavrum uyu artık dönüp durma
Kımıl kımıl mesaneme baskı yapıyo benim kız.
Aynen şu modda》
Oyüzden son 1 saattir 3. Kez wc.ye gitcem şimdi.
Keşke uyku saatlerimiz uyuşsa be kuzucumm...

aynı benim kız

aynen canım insan yapılanı unutmuyor. bizimkiler de evlenirken hiçbir şey yapmadılar maddi anlamda çok zorlandık kimse necisiniz demedi şimdi de ne kv ne kp çocuğuma bir çöp almadılar sonra da vay torunum dicekler o zaman da ben sevdirmem çocuğumu

Günaydın arkadaşlar.Oda takımı alan arkadaşlar hangi markayı aldınız ne kadara mal oldu bende düşünüyorum fikir verirseniz çok sevinirim aklımda hiçbirşey yok çok geciktim mi.

canım geç kalmış sayılmazsın ama alacağın mağazayla konuş stokta yoksa gelmesi 1 ayı alır demişti aldığımız yer bize. biz bütün markaları satan bir mağaza var ordan pierre cardin almıştık yatak+dolap+büyüyen beşik+uyku seti 2500 e geldi. ama tam oda fiyatları genelde 2000 ve 3500 arası değişiyor. ben çekmecelik almadım odamda yer yok diye. orta kalite ürünler vardı mesela babi diye bir markanın 2000 tl bütün oda artı sepet beşik hediyeli mesela. ama mobilyanın heryeri suntaydı.

aynen çalışıyorum yarım gün ama olsun gerekli birşey bence de.... 3 ay falan evde olcam sanırım sonrasında şart.... inşallah sütümüz olur da sağar veririz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…