aynen cnm evlerimiz kışın sıcak olucak zaten sıfır kol hiç almadım aslında o kafama takıldı biraz da ondanmı alsam diyecanım ben tecrübeli değilim maalesef öncelikle onu belirteyimkendi aldıklarımdan fikir veriyorum sana da.. benim 4 tane sıfır kol var diğerleri yarım kollu.. bizim ev doğalgazlı istediğimiz ayarda yakarız.. Sıcak olur yani.. O yüzden bebeği çok bunaltmak istemiyorum üst üste giydirerek. bence sen de yarım kollu tercih edebilirsin..
ke sin lik leeekesinlikle insan hamileyken bir tas su vereni de bir dk huzur verenide bir dk huzur kaçıranıda unutmuyor...
allah yardımcın olsun.. Dikkat et kendine..alışveriş işine sıkma canını internette herşey elinin anltında nasılsa bi şekilde halledersin.. seyahat etmeden önce iyice dinlenmeye çalış bari..
Suyu çok tüket, tuzu azalt ve mümkün olduğunca ayaklarını yukarıya dikerek uzanmaya çalış. ayakta çok kalma. belki bi nebze faydası olur.
dediklerinizi yapmaya çalışıyorum umarım bir faydası olur teşekkür ediyorum..
sıfır kol ile yarım kol arasında pek bi fark yok bence.. istersen hiç alma..aynen cnm evlerimiz kışın sıcak olucak zaten sıfır kol hiç almadım aslında o kafama takıldı biraz da ondanmı alsam diyeyarım kol ve uzun kollulardan aldım bende
Çok sağolgünaydın herkeseee
sabah bankanın araması yüzüden uyandım yoksa ne güzel 11 e kadar yatacaktımnedense geceleri uyuyamıyorum bir wc bir su içme derken ama gündüz bunlar daha az oluyor. sabahları rahat uyuyorum o da malum çalışınca ele geçmiyor acayip bir kuruluk başladı bende bütün vücudum gerim gerim geriliyor kel kel olmuş derim böyle sürekli kaşınıyorum. havalardan mıdır acaba?
sağol canım gideyim de yaptırayım bakalım.ebe zaten baya ilgili benim sürekli gel tahlil yapalım diyor
yalnız değilsin canım.ben de kendi ailemden değil de eşimin ailesinden yana korkuyorum. zırt pırt kucaklarına alacaklar kaynım ve kp sigara içiyor kokularından ben bile yaklaşamıyorum miniğimi ellemesinler istiyorum. ayrıca kv de normalde çok hoşlandığım biri olmadığı için onun da bana bakmasını ilgilenmesini istemiyorum Allahım iyi ki annem var diyip dua ediyorum habire insanın etrafında yardım edecek kişilerin olması çok güzel ama umarım herkes bize karşı anlayışlı olur. hislerimi her zaman dile getirmeye çalışıyorum sinirlendiğimde ya da birşey istemediğimde açık açık söylüyorum. beni çok rahatlatıyor sen de içinde tutma derim. daha da büyüyor içimizde söyle karşı taraf düşünsün
aynı benim kız
aynen canım insan yapılanı unutmuyor. bizimkiler de evlenirken hiçbir şey yapmadılar maddi anlamda çok zorlandık kimse necisiniz demedi şimdi de ne kv ne kp çocuğuma bir çöp almadılar sonra da vay torunum dicekler o zaman da ben sevdirmem çocuğumu
canım geç kalmış sayılmazsın ama alacağın mağazayla konuş stokta yoksa gelmesi 1 ayı alır demişti aldığımız yer bize. biz bütün markaları satan bir mağaza var ordan pierre cardin almıştık yatak+dolap+büyüyen beşik+uyku seti 2500 e geldi. ama tam oda fiyatları genelde 2000 ve 3500 arası değişiyor. ben çekmecelik almadım odamda yer yok diye. orta kalite ürünler vardı mesela babi diye bir markanın 2000 tl bütün oda artı sepet beşik hediyeli mesela. ama mobilyanın heryeri suntaydı.
aynen çalışıyorum yarım gün ama olsun gerekli birşey bence de.... 3 ay falan evde olcam sanırım sonrasında şart.... inşallah sütümüz olur da sağar veririz :)
Aynen öyle. Görmek istemiyorum işte o yüzden huzurumu kaçıranlarıkesinlikle insan hamileyken bir tas su vereni de bir dk huzur verenide bir dk huzur kaçıranıda unutmuyor...
Sıfır kol bence kış bebeklerinde çokta gerekli değil. Yaza doğru ileriki aylarında alırsın. Uzun ve kısa kol tercihi daha doğru. Benim oğlumda da hiç sıfır kolum yoktu. bunda da yok.aynen cnm evlerimiz kışın sıcak olucak zaten sıfır kol hiç almadım aslında o kafama takıldı biraz da ondanmı alsam diyeyarım kol ve uzun kollulardan aldım bende
Göğüs pompam geldi :))
Bi müddet inceledikten ve kendimi inek gibi hissettikten sonra, listede onun da üstünü çizebilirim artık :)))
Hangi marka almıştın pompayı. BEn ilkinde arkadaşımın pompasını kullanmıştım, medela marka çok memnun kalmıştım. Şimdi kendime almam gerekecek sanırım ama çok para vermek istemiyorum. Kararsız kaldım
sıfır kol ile yarım kol arasında pek bi fark yok bence.. istersen hiç alma..mayıs haziran için sıfır kol alırsın..
ozaman sıfır kolluları yaza almak daha mantıklı kızlarSıfır kol bence kış bebeklerinde çokta gerekli değil. Yaza doğru ileriki aylarında alırsın. Uzun ve kısa kol tercihi daha doğru. Benim oğlumda da hiç sıfır kolum yoktu. bunda da yok.
ateş ölçer hangi marka aldınız kızlar
Bende fiyat olarak bakınca lansinohu düşünüyorum ama memnun kalanda var, hiç beğenmeyen deCanım lansinoh elektrikli tekli aldım.
Medela ve avent iyi diyolar ama çok pahalı onlar.
Ben n11den 144tl ye aldım.
Hatta 20 tl indirim çekim de vardı 124e geldi.
Şuan süt olmadığı için anlamadım nasıdır ama bi denedim vakumu iyi gibi :) inşallah sütüm bol olur da işe yarar :)
Bende fiyat olarak bakınca lansinohu düşünüyorum ama memnun kalanda var, hiç beğenmeyen deİnşallah iyidir memnun kalırsın, sanırım bende lansinoh alacağım... Teşekkürler
Ben şahinlerden almayı düşünüyorum hem fiyatı uygun hemde çok rahatmış çevremden böyle yorumlar aldım,görerek almak istiyorsanda dagiyi öneririm ama iki katı fiyatı şahinlere göre.iyi geceler kızlar. emzirme sütyeni vs ile ilgili soru sormuştum kimse görmemiş herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?