2017 Şubat Anneleri

Lohusa takımın çoookk yakışmış çok tatlı görünüyosun maşallah:)) sepetler de çok cici güle güle kullanın:)

canım ya üzme kendini nolur niye böyle anlayışsız oluyorlar anlamıyorum. üst üste gelmiş biraz da haklısın.

Tsh ın kaç benim 0.12 ilaç vermedi bana sadece 3 haftada bir kan veriyorum bakıyor ama pek artmadi umarım bebeğe zarar vermez

Benimki de yüksek çıkıyo baştan beri ilaç kullanıyom inşallah bişey olmaz canım içimizi ferah tutalım.
Düşük olunca da ilaç veriyo mu dr?

Ay çok tatlı olmuşsuunnn :)

Onla geçmiş olsun canım.
Önemli bişey değil gibi sanki.
Suyunla bebeğin de iyiymiş çok şükür.
İnşallah bidaha olmaz.
Allah korktuklarımızdan korusun.

Daha onunde kac hafta var canim,strese girme,ceviz muz sut yogurt protein ile devam et ayrica kiz cocugu narin olur ben 2bucuk kg dogmusum ve guzel emmisim sikma canini saglikli olmasi daha onemli

Ayy ne tatlısınız yaw herkes seferber oldu :)
Dediklerini uygulicam canım benim çok sağol :*

Kızlaağğrrr Seviyom siziiiii :)))))

bugün bakındım az biraz nbb var bikaç marka daha vardı pasajlarda içlerini beğenmedim dikişleri vardı rahat edemem gibi geldi, birinin fiyatı 17tl'di uygundu ama bilemedim
senin aldığın nasıl, nesi rahatsız etti?

Al bi tane daha benimkinden ben birşey alırken hesaplıyor o kadar anne baba kardeşleri sürekli birşeyler istiyor para istiyor offff of gelde soğuma

Yok iştah bende sıfır geçen ay hiç Kilo almadım. Yani 7. Ayda sıfır kilo. Vitaminlerini kullanıyorum . Ben de düzen kuracağım kendim için.

Bu erkekler bizden çok hamile sendromu yaşıyor desek yeridir vallahi benimki birşey diyor bağırıyor sonra geliyor gönlümü alıyor dengesiz diyorum küstüm bugün tüm evi temizledi elektrikledi ben ortalığı düzenlerken geri şebeklik yaptı gönlümü almaya

Kızlar takmayın kafanıza eşleri onların hallerinin sebebi kanıtlanmış bir durum couvade sendromu ( hamile eş sendromu) diye birşey var malesef bazen bizden de beter olabiliyorlar

Ben emzirme sütyeni bonprix alacağım sanırım diğerlerini hiç sevemedim iç çamaşırına karşı birz hassasiyetin var sanırım mutlu etmesini hissediyorum beni. 2 li 60 tl biraz pahalı ama ne yapayım önce benim mutluluğum
Bende lohusa pijama takımı aldım bugün geldi kargo alt çok büyük sanki şöyle bi baktım small aldım bi de

Bende bunu beğenmiştim canım ama sitenin indirimi vardı geçen gün o sona ermiş mi 50 tl üstü alışveriş için 20 tl indirimdi

Bende bunu beğenmiştim canım ama sitenin indirimi vardı geçen gün o sona ermiş mi 50 tl üstü alışveriş için 20 tl indirimdi
Hadi ya siteyi indirimleri takip etmedim hiç üzüldüm şimdi kaçmasına. ayın 15inden sonra almayı planlıyorum sira ona ve bakım çantasına geldi bu ay. Her ay parça parça tamamlamaya çalışıyorum.

Hadi ya siteyi indirimleri takip etmedim hiç üzüldüm şimdi kaçmasına. ayın 15inden sonra almayı planlıyorum sira ona ve bakım çantasına geldi bu ay. Her ay parça parça tamamlamaya çalışıyorum.
Burdan biri paylaşmıştı canım onda gördüm ve çok beğendiğim bu modeliydi bi çeşit daha vardı hoşuma gitti cesaret edemedim almaya internet alışverişi diye yoksa kaçırmazdıl

Burdan biri paylaşmıştı canım onda gördüm ve çok beğendiğim bu modeliydi bi çeşit daha vardı hoşuma gitti cesaret edemedim almaya internet alışverişi diye yoksa kaçırmazdıl
Ben hep internetten alıyorum genelde pijamayi da n11 den aldım hatta. Kaçırmısım sanırım bazen çok yoğun oluyor yazışmalar.

Yok iştah bende sıfır geçen ay hiç Kilo almadım. Yani 7. Ayda sıfır kilo. Vitaminlerini kullanıyorum . Ben de düzen kuracağım kendim için.

Şükür bulantı döneminde vermemişin bari.
Ben o dönemde 5 kilo verdim de geri aldım çok şükür.
Tüh yaa sen de ben gibi iştahsızsın demek.
Doktorun bişey demedi mi peki.
Kanın kaç şuanda?

Kızlar takmayın kafanıza eşleri onların hallerinin sebebi kanıtlanmış bir durum couvade sendromu ( hamile eş sendromu) diye birşey var malesef bazen bizden de beter olabiliyorlar

Oooohh, nası olsa bi sendrom bulmuşlar herşey mübah ozaman.
Adamlar nası bi bencilse artık bizim hamileliğmizi bile lehlerine çeviriyolar...

Aaa benimkinin aynısııııı :)))
Ya ben çok beğendim rengini tarzını.
Denemeden koydum dolaba okadar güzel göründüki gözüme büyük de olsa sallamam sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…