2017 Şubat Anneleri

Şükür bulantı döneminde vermemişin bari.
Ben o dönemde 5 kilo verdim de geri aldım çok şükür.
Tüh yaa sen de ben gibi iştahsızsın demek.
Doktorun bişey demedi mi peki.
Kanın kaç şuanda?

Oooohh, nası olsa bi sendrom bulmuşlar herşey mübah ozaman.
Adamlar nası bi bencilse artık bizim hamileliğmizi bile lehlerine çeviriyolar...

Aaa benimkinin aynısııııı :)))
Ya ben çok beğendim rengini tarzını.
Denemeden koydum dolaba okadar güzel göründüki gözüme büyük de olsa sallamam sanırım :)
Evwt güzel rengi kumaşı filân içime sindi benimde .Ben az önce denedim de kendimi fazla küçük görmüşüm meğerse göbeğin ustune kadar çekip lastiği ayarlayinc her taraf bir oluverdi :confused:

evet canım hatta fazlasıyla tüketiyorum sadece eti hafta da bi gün balığı bir gün ama yoğurt süt pekmez ceviz badem kuru üzüm kayısı meyve yumurta yeşillik hergün düzenli tüketiyorum ama işte ancak bu kadar oluyor demek
Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağınıza almayı nasip etsin sen elinden geleni yapmışsın canım. Gerisini Allaha tevekkül edeceğiz. Bir şey olmaz zayıf da doğsalar yeter ki sağlıklı olsunlar

İyi geceler herkese.. az önce aralık annelerine baktım ne güzel heyecanlar yaşanıyor. .biz de öyle oluruz inşallah :KK16: pazartesi beşik siparişi vereceğiz hayırlısıyla ama henüz bebek arabasi almadık ve araştırmadik.hemen kullanılıyor mu acaba ? doğumdan sonra alsam olmaz mı? şimdi alırsam ucz bise almam gerekecek tüm masraflar üst üste geldi :skandal:. bu arada benim karnım baya baya büyüdü bıkac günde eskisi kadar iştahım kalmadı. bebeğim de sığınamiyor sanki dalgalanır duruyor içeride :KK68:

Bi tanede bende var kızlar nikah gunu ağladım dış cekimim mahvoldu hicbir destekleri olması üstüne düğün kredisi çekmişti eşim ondan kendi ihtiyaçlarını harcamışlardı sıkıntıya girdik ev dizildi perde hali parası kısmı için parayı onlar yeyince boşa düştük babam dayanamamış gitmiş almış getirmişti imam nikâhı olduğu gün ayrı dert nişanımda dengesiz küstü gitti arkasından eşim rica minnet getirdi kac kaç kez evden kovdu eşimi geri kendi geldi yada aradı ki hastayız rahatsiziz annnen fenalaştı gelin diye şimdi de torunum çok kıymetli şöyle böyle diyor biri iddia sigara parasına kadar ister çalışmaz yatar dengesiz öbürü bu hafta sirf nevresim takımlarını perdeleri koltuk örtülerini yeniliyor hanımefendi torununa aldığı tek çöp yok güya kıymetli olur çok severmiş hihiiii kulahıma anlatin onu diyorum

Yazık yaa gerçekten çok düşüncesizce... şimdi de senden birşey olmamış gibi davrananı beklerler değil mi? bana alınan altının bile parasının bir kısmını ben ödedim nasıl bir yüzsüzlükle torunum da torunum diyorlarsa....

Şu an o kadar üzgün, öfkeliyim ki kocamı boğasım var. Sabahtan beri bi garip zaten. Kahvaltıdayken kahvaltı takımımın fincanını kırdı. Üzüldüm diye de bana nankör dedi. Ağrıma gitti çok.geldim odaya uzandım ağladım uzunca süre. Sonra yanıma geldi bi dünya cilve yaptı ilgilenmedim. Sonra dışarı çıktık beraber. Yarın gideceğimiz bir Doğum günü için hediye almamız lazımdı. E bebekten hediyeyi aldık tabi benim iki ayağımı bi pabuca soktu hadi akşam maç var diye diye. Kendisi Fenerli ama maç Bursa'nın. Takımı bile değil. 6da trafikteydik.ne yiyelim diye sordu ben de pazara gitmemiz lazım dedim pzt gideriz dedi, dominos mu istesek dedi ben de canm istemiyor dedim sonra başka bir şey geldi aklıma söyledim. Off yanına da şunu söyleriz bana bana ne yenir şimdi sen deyince benim de canım istedi dedi. Sonra ben telefona bakıyordum trafik sıkıştı başladı söylenmeye. Ne olurmuş marketten alsaymışız maç da kaçacakmış şimdi bilmemne. Dedim yürü eve bu kadar söylenince yemem zaten. Yok artık evin yolundan çıkmışız bi dünya laf yine. Neyse mekana geldik otoparkı doluydu.bi aracın çıkmasını bekledi biraz, o da baya ağır davrandı bu söylendi bastı gaza arka sokaklara gitti koydu arabayı. Sonra mekana gittik tıklım tıklım. Biri kalkıp biri oturuyor. Bi boş masa bulduk 10 dk dolanıp dedim gel oturalım Yok büyük masaymış orası kalabalık grup otururmuş ben de sanki başka yer var derken garson geldi ukala ukala kapıda sıraya gireceksiniz dedi, bu bi sinirlendi yürü diye bağırdı çıktı dışarı.ama hiç beklemiyor geliyor muyum yetiştim mi yok.ben de ağlaya ağlaya gittim arkasından.arabada da ağladım. Durdu markette dediğim şeyi almış bakmadım bile. Eve geldik kendime 2 yumurta kırdım. Yatak odasına gelip kıçımı döndüm yattım
Bana gel ye diyor! Dedim sen ye ben doydum sayende!
Düşüncesiz uyuz! Buraya da yazdım ki bana bugün yaptığını unutmayayım!

Bu kocaların hepsini boğazlayacam ben önce benimki sonra hamile kadınları üzen diğerlerini :sinirli::sinirli::sinirli:

Ne tarafa ne şekilde kaç yastıkla yatarsam yatayım hep bi tarafım ya ağrıyo ya kasılıyo ya kızım yatırmıyo.. bazen geceleri uyumaya çalışırken aaaaayyyy yeter diye çığlık atmak istiyorum. Kocam da ne güzel uyuyo yanımda. Deli olucam ya uykularımı geri istiyorum!!! Gerçekten yoruldum :KK43:

Ne tarafa ne şekilde kaç yastıkla yatarsam yatayım hep bi tarafım ya ağrıyo ya kasılıyo ya kızım yatırmıyo.. bazen geceleri uyumaya çalışırken aaaaayyyy yeter diye çığlık atmak istiyorum. Kocam da ne güzel uyuyo yanımda. Deli olucam ya uykularımı geri istiyorum!!! Gerçekten yoruldum :KK43:
Bende bu sekıldeydım araştırıp hamile yastıgı almaya karar verdım doktorumda rahat edersın demıstı basta gereksız bulduğum ıcın almadım Sımdıkı aklım olsa ılk alıcaklarımdan son Bır aydır eskı uykuma kavuştum tabı yatak da bıraz fazla yer kaplıyor☺️Ama uyku ıcın değer

İyi geceler herkese.. az önce aralık annelerine baktım ne güzel heyecanlar yaşanıyor. .biz de öyle oluruz inşallah :KK16: pazartesi beşik siparişi vereceğiz hayırlısıyla ama henüz bebek arabasi almadık ve araştırmadik.hemen kullanılıyor mu acaba ? doğumdan sonra alsam olmaz mı? şimdi alırsam ucz bise almam gerekecek tüm masraflar üst üste geldi :skandal:. bu arada benim karnım baya baya büyüdü bıkac günde eskisi kadar iştahım kalmadı. bebeğim de sığınamiyor sanki dalgalanır duruyor içeride :KK68:

Ben bebek arabasını listeye bile almadım şimdilik.
Zaten şubat çocuğu, buz gibi havada bebek arabasını napcam, nisana kadar pusette idare eder.
Nisanda falan alırım.
Zaten o aralar bez vs. temizlik malzemeleri dışında giderimiz olmaz, gönül rahatlığıyla iyi bi model alabilirim :))
Şimdi herşey üstüste geldi bi de ona bütçe ayırmıcam oyüzden :KK66:

Eşinin uyyabilmesi de bi nimet canım.
Benimki resmen civciv uykusu uyyo, tık desem uyanıyo, insanı strese sokuyo :KK53::KK53:
Akşam uyumadan onun stresi basıyo beni, acaba bu gece kaç kere wc.ye kalkarım, naapsam da gece dönüp durmasam da onu da uyandırmasam.....vs vs..
Ben okadar hesap yaparken dün gece diyoki: bu gece nolur uyanma çok yorgunum, istersen karşılıklı kanepede yatalım en azından yatağa girip çıkmandan uyanmam:KK53::KK53:..
Dedim olmaz, şimdiden oyunbozanlık yapma :KK20:
Şükürki bu gece ilk defa biraz önce uyandım da üstümden büyük yük kalktı, darısı diğer günlere ve tabi tüm uykusuzlara:dua::dua::dua:

Bende bu sekıldeydım araştırıp hamile yastıgı almaya karar verdım doktorumda rahat edersın demıstı basta gereksız bulduğum ıcın almadım Sımdıkı aklım olsa ılk alıcaklarımdan son Bır aydır eskı uykuma kavuştum tabı yatak da bıraz fazla yer kaplıyor☺️Ama uyku ıcın değer

Ya bende aldım ama kullanamıyom.
Yani bel göbek kısmı güzel ama boyun kısmı rahatsız etti, normalde boynum için ortopedik yastık kullanıyom sanırım oyüzden boyum tutuldu bunla.
Seninki de şu kocaman u şeklinde olanlardan demi? 5 bölgeli destek yastığı diye geçiyo.

Son düzenleme:

Ya bende başlarda alacaktım baktım idare ediyorum almadım. Şimdide az kaldı boşuna almayayım sonra bi de onu koyucak yer ararım evde diyorum.. bilemedim be yapsam.

Zaten şubat çocuğu, buz gibi havada bebek arabasını napcam, nisana kadar pusette idare eder.
Nisanda falan alırım.
Zaten o aralar bez vs. temizlik malzemeleri dışında giderimiz olmaz, gönül rahatlığıyla iyi bi model alabilirim :))

Benimki resmen civciv uykusu uyyo, tık desem uyanıyo, insanı strese sokuyo :KK53::KK53:
Akşam uyumadan onun stresi basıyo beni, acaba bu gece kaç kere wc.ye kalkarım, naapsam da gece dönüp durmasam da onu da uyandırmasam.....vs vs..
Ben okadar hesap yaparken dün gece diyoki: bu gece nolur uyanma çok yorgunum, istersen karşılıklı kanepede yatalım en azından yatağa girip çıkmandan uyanmam:KK53::KK53:..
Şükürki bu gece ilk defa biraz önce uyandım da üstümden büyük yük kalktı, darısı diğer günlere ve tabi tüm uykusuzlara:dua::dua::dua:

Yani bel göbek kısmı güzel ama boyun kısmı rahatsız etti, normalde boynum için ortopedik yastık kullanıyom sanırım oyüzden boyum tutuldu bunla.
Seninki de şu kocaman u şeklinde olanlardan demi? 5 bölgeli destek yastığı diye geçiyo.

Uyuyo da ses çıkarmazsam uyuyo:)) en ufak ay desem bi panik fırlayıp noldu kasıldın mı kramp mı girdi iyimisin gibi bilimum sorular:)) geçen kramp girdi bacağımı tutarak ay dedim kurulu robot gibi fırladı yatağın içinde bacağıma masaj yaptı yattı:)) gülesim geldi bu sefer de:) ay ne bilim zor işmiş vesselam hayırlısıyla bi tamamlasaydık..

Bilgisayar başında ödev yetiştiemeye çalıştığım bi pazar sabahından
(sabah deyip kendimi rahatlatıyom, daa zifiri gece oysaki :KK53:)
Herkeşe meğrhabaağğğğ:rapci:

:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Hadi sen ödev yapıyosun bana n'oluyo da yatıp uyumak varken bu saatte hortladım :bicak:

Günaydın herkeslereeee:KK46::kahve:

Nisanda falan alırım.

Seninki de şu kocaman u şeklinde olanlardan demi? 5 bölgeli destek yastığı diye geçiyo. Evet faırydust olan dan herkes cok ıyı dedı Diye aldım cok rahat oldu bencede ortopedık yastıga alıştığın ıcın olmus olabılır

Bende aylarca nereye koyucam ne gerek var dedim ama gecelerı uyumak ıcın 5 yastıkla bile olmayınca tavsiye uzerıne aldım sımdı Bır hamıle görsem 4 aylıkken soylerım kı hep uyusun☺️Bız şuan yarısını da esım kullandığı Icın dogum sonrası da kullanırız herhalde ☺️

Günaydınlar hanımlar. ..
Ben emzirme sütyeni bonprix alacağım sanırım diğerlerini hiç sevemedim :işsiz: iç çamaşırına karşı birz hassasiyetin var sanırım mutlu etmesini hissediyorum beni. 2 li 60 tl biraz pahalı ama ne yapayım önce benim mutluluğum :halay:Eki Görüntüle 1923465
Bende lohusa pijama takımı aldım bugün geldi kargo alt çok büyük sanki şöyle bi baktım small aldım bi de :bicak:Eki Görüntüle 1923467
Canm bonprix ten aldım. Hatta bugün denedim çok rahat. Kumasu cok guzel.askıları kalin asagi sirt bandi genis ve kalin ana rahatsiz olmadim ben.Göğsü topluyor ama tabi balenliydi kalpli gibi dgil. Ben sevdim şahsen. İki tane aldım .bi daha siparis vericem sanırım. Bir tane kalipli dışarı için alınabilir tabi sürekli disardaysan dağa çok da alınabilir.
Şükür bulantı döneminde vermemişin bari.
Ben o dönemde 5 kilo verdim de geri aldım çok şükür.
Tüh yaa sen de ben gibi iştahsızsın demek.
Doktorun bişey demedi mi peki.
Kanın kaç şuanda?

Oooohh, nası olsa bi sendrom bulmuşlar herşey mübah ozaman.
Adamlar nası bi bencilse artık bizim hamileliğmizi bile lehlerine çeviriyolar...

Aaa benimkinin aynısııııı :)))
Ya ben çok beğendim rengini tarzını.
Denemeden koydum dolaba okadar güzel göründüki gözüme büyük de olsa sallamam sanırım :)
Canim benim k çok karışık. İlk üç ay kilo verdim 4 sanırım verdim. İkinci uç ay geri aldım üstüne 7 kilo aldım. Üçüncü üç ayın ilk ayında ise hiç Kilo almadım. İkinci üç ayda ekmek aşırı tüketim. Tek yediğim gibi bişeydi. Şimdi onu da yiyemiyorum. Bu sabah yumurta haşlayıp daha da duruyor. İkinci oğlan da da son trimestir da hiç Kilo almadım ama karnım büyümüştür bunda karnım büyümedi gerçi ablam normal defi amà.

Merhaba kızlar Doğum sonrası korse kullanmayı düşünüyor musunuz hangi markaları öneriyorsunuz

Dikkat et canim. İdrarda proteine baktılar mi. Ben de ilk doğumda 23 Kilo ödem topladım. Bir haftada o kadar kilo verdim düşün yani

Dikkat et canim. İdrarda proteine baktılar mi. Ben de ilk doğumda 23 Kilo ödem topladım. Bir haftada o kadar kilo verdim düşün yani.

Çok teşekkür ediyorum cevabın için .. bakılmadı yakın zamanda idrara yeniden baktırayım..

Günaydınlar hanımlar. ..

Canm bonprix ten aldım. Hatta bugün denedim çok rahat. Kumasu cok guzel.askıları kalin asagi sirt bandi genis ve kalin ana rahatsiz olmadim ben.Göğsü topluyor ama tabi balenliydi kalpli gibi dgil. Ben sevdim şahsen. İki tane aldım .bi daha siparis vericem sanırım. Bir tane kalipli dışarı için alınabilir tabi sürekli disardaysan dağa çok da alınabilir.

Canim benim k çok karışık. İlk üç ay kilo verdim 4 sanırım verdim. İkinci uç ay geri aldım üstüne 7 kilo aldım. Üçüncü üç ayın ilk ayında ise hiç Kilo almadım. İkinci üç ayda ekmek aşırı tüketim. Tek yediğim gibi bişeydi. Şimdi onu da yiyemiyorum. Bu sabah yumurta haşlayıp daha da duruyor. İkinci oğlan da da son trimestir da hiç Kilo almadım ama karnım büyümüştür bunda karnım büyümedi gerçi ablam normal defi amà.
Güzel yorumlar duymak içimi rahatlattı çok sağol indirim var mıydı peki ?

Ben emzirme sütyeni bonprix alacağım sanırım diğerlerini hiç sevemedim :işsiz: iç çamaşırına karşı birz hassasiyetin var sanırım mutlu etmesini hissediyorum beni. 2 li 60 tl biraz pahalı ama ne yapayım önce benim mutluluğum :halay:Eki Görüntüle 1923465
Bende lohusa pijama takımı aldım bugün geldi kargo alt çok büyük sanki şöyle bi baktım small aldım bi de :bicak:Eki Görüntüle 1923467
pijamanın rengi nasıl tatlım kırmızı pek sevmem de ben bordosu güzelse bende düşünüyorum almayı ..

Back
X