2017 Şubat Anneleri

anneleri yıllar önce bizim gibi heyecan içinde bebeklerini beklerken nerden bilebilirlerdi Rabbim in bugün o minik canları yanına şehit olarak alacağını 29 evlat 29 kuzu 29 can çok üzgünüm biz lisede 29 kişiydik sınıfta kocaman bir sınıftik şimdi düşünüyorum da o sınıf tüm şehit olmuş dile az dile kolay 29 kuzuyla 29 ana öldü bugun

@ivo bebek ve suyum iyidi haftaya kontrole gel dedi takip edicez dedi valla inşallah degildir ya gunluk 2 lt içiyorm su içmeye ozellikle dikkat ediyorm canim oncesindede hiç sorun yoktu belkide gereksiz yere telaş ettim attim kendimi dr a bilmyorm:KK43:
Çok geçmiş olsun canını sıkma doktorlar öyle az az diyorlar ama o sıvı kendini yenileyen bi sıvı yenileniyor yani.sen bol bol sıvı al ve dinlen inş.sorunsuz geçecek Allahın izniyle.

anneleri yıllar önce bizim gibi heyecan içinde bebeklerini beklerken nerden bilebilirlerdi Rabbim in bugün o minik canları yanına şehit olarak alacağını 29 evlat 29 kuzu 29 can çok üzgünüm biz lisede 29 kişiydik sınıfta kocaman bir sınıftik şimdi düşünüyorum da o sınıf tüm şehit olmuş dile az dile kolay 29 kuzuyla 29 ana öldü bugun

38 oldu malesef canım....

Kızlar karinlariniz aşağı indi mi ? Dün kayinvalidem karnin aşağı inmiş doğum yakın dedi bana :KK35: eşime sordum oda bende farkettim bi kacgundur inmiş aşağı dedi :eek:

Çok geçmiş olsun canını sıkma doktorlar öyle az az diyorlar ama o sıvı kendini yenileyen bi sıvı yenileniyor yani.sen bol bol sıvı al ve dinlen inş.sorunsuz geçecek Allahın izniyle.
Insallah canm saolasin 1 kere oldu zaten tekrarlamadi inşallh bi siknti olmaz daha tesekkr ederm

Evet ben de aşağı indiğini gözlemliyorum bir kaç gündür
Bazıları bana da dıyor bende strese gırıyorum acaba erken mı gelıcek diye doktora sordum normal dedı zaten daha bebısın kafası yukarıda ters yanı donmemıs bile acaba buyumesı ile alakalı cok yukarda nefes almak zor oluyor zaten

Güzel yorumlar duymak içimi rahatlattı çok sağol indirim var mıydı peki ?
Cnm benim kredi kartım yoktu kapıda ödeme arti kargo ücreti de verdim 72 ye bana geldi toplamda. Tabi ben rengini desenini çok beğendim. Bu sefer farklı şeyler almak istiyorum cidden sıkıldım çok fazla. Biraz fazla Mi oldu bilmiyorum ama çok ciciler:KK68:

Eksiklerimi hepsiburada dan sepete ekledim. 500 liralık masraf çıktı iyi mi :eek:

-bebek telsizi
-bebek bezi
-bebek bakım örtüsü
-bebek kulak çubuğu
-bebek tırnak makası
-bebek emzirme önlüğü
-bebek ıslak mendili 12li
-bebek silikon kaşık
-dalan roxy deterjan
-avent emzik
-avent tekli biberon
-burun aspiratörü
-göğüs pedi
-göğüs kremi
-göğüs kalkanı
-hastane için ped

Var mı unuttuğum bir şeyler ? :kahve:

Eksiklerimi hepsiburada dan sepete ekledim. 500 liralık masraf çıktı iyi mi :eek:

-bebek telsizi
-bebek bezi
-bebek bakım örtüsü
-bebek kulak çubuğu
-bebek tırnak makası
-bebek emzirme önlüğü
-bebek silikon kaşık
-dalan roxy deterjan
-avent emzik
-avent tekli biberon
-burun aspiratörü
-göğüs pedi
-göğüs kremi
-göğüs kalkanı
-hastane için ped

Bu yenıdogan göbek bakım kitlerı varmıs ondan kullanmayı düşünüyor musunuz kızlar kararsız kaldım da ben

Evet ben de aşağı indiğini gözlemliyorum bir kaç gündür
erken doguma sebep olurmu ki bu cnm dr hiç öyle biseyden bahsetmedi ama tedirgin oldum şimdi :anne:

Benim de aşağıda yapisaldir ys. Bi de rahat nefes almak açısından da iyi oluyor.
aynen benim göbeğim normalde de asagidaydi cnm ama şimdi daha da inmiş diyolar nefes almakta hiç sorun yaşamadım çok şükür ama erken doğum falan olur mu bilemedim şimdi :110:

Bu yenıdogan göbek bakım kitlerı varmıs ondan kullanmayı düşünüyor musunuz kızlar kararsız kaldım da ben

Oğlumda babusol marka set kullanmıştım.
Bu defa sadece batticon ve pamuk kullanırım diye düşündüm ama bakalım.
Temiz tutmak lazım göbeği..

erken doguma sebep olurmu ki bu cnm dr hiç öyle biseyden bahsetmedi ama tedirgin oldum şimdi :anne:

aynen benim göbeğim normalde de asagidaydi cnm ama şimdi daha da inmiş diyolar nefes almakta hiç sorun yaşamadım çok şükür ama erken doğum falan olur mu bilemedim şimdi :110:

Benim oğlan aşağıda olduğu için normaldir sanmıştım ben ama erken doğuma sebebiyet vereceğini sanmıyorum ya..
Gebeliğin normal bir evresi kabul edip canımızı sıkmayalım bence ;)

Kızlar buda 2 gün önceki göbüşüm :anne:

Eklentiler

• 20161209_203916-1.webp
    20161209_203916-1.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 136
Cnm benim kredi kartım yoktu kapıda ödeme arti kargo ücreti de verdim 72 ye bana geldi toplamda. Tabi ben rengini desenini çok beğendim. Bu sefer farklı şeyler almak istiyorum cidden sıkıldım çok fazla. Biraz fazla Mi oldu bilmiyorum ama çok ciciler:KK68:
Bende acımıyorum nedense içime sinsin istiyorum o dönemde kendimizi şımartma ihtiyacı duyarız büyük ihtimal bizim iyi hissetmemiz De önemli:KK76:

-bebek telsizi
-bebek bezi
-bebek bakım örtüsü
-bebek kulak çubuğu
-bebek tırnak makası
-bebek emzirme önlüğü
-bebek silikon kaşık
-dalan roxy deterjan
-avent emzik
-avent tekli biberon
-burun aspiratörü
-göğüs pedi
-göğüs kremi
-göğüs kalkanı
-hastane için ped

Turuncu Hepsi çok güzel ama ben bu listedeki bazı şeyleri ihtiyaç oldukça alacağım çünkü aynı böyle bazı şeyleri ablamlarda doğumdan önce aldılar lazım olacak zaten diye ama inan hiç ambalajlarını bile açmadıkları çok oldu.Her yer artık alışveriş merkezi ihtiyaç olunursa hemen alınır. Bi daha düşün yine de sen bilirsin.

Back
X