2017 Şubat Anneleri

Öncelikle geçmiş olsun canım. Yaşadığını yaklaşık 3-4 haftadır bende yaşıyorum ara ara. Doktora sormak hiç aklıma gelmedi akıntı olacağını düşündüğüm için. Her kontrolümde de suyun normal olduğunu söylüyor. İnşallah seninde normal akıntıdır. sıkıntı yaşamazsın

Arkadaşlar 20li haftaların ortasında bizde 1 hafta geriden geliyorduk. 2 hafta sonraki kontrole kadar akşamları yatmadan önce muzlu süt yapıp içtim. Atladığım günlerde olmaına rağmen, 2 haftada aradaki farkı kapatıp 2 günde öne geçmişti. öneririm. Çalışıyorsanız ve imkanınız varsa mutlaka öğün yemeklerinizi evden götürün derim. birde öğünlerinizi saatli yapın bu hem bebeğinizin anne karnındaki gelişimi hemde ilerde oluşturacağı düzen için önemli bi detaymış.
çok önemli bi bilgi canım bu ilk kez duyuyorum ben hep geç kahvaltı yapardım sabah sadece süt içerdim kalkıp doktor erken kahvaltı yap demişti. şimdi senin dediğini mantıklı buldum.daha çok dikkat etmeliyiz demekki öğün saatlerine.cok teşekkürler canim

benimki o kadar sert vurmuyor cnm bu haftadan sonra guclenirmi bilmiyorum :süslü:

Canım vuruşları sert değil ama dönme hareketleri filan oluyor.Kolunu ,ayağını dayayıp ittiriyor gibi,onlar canımı iyice acıtmaya başladı.Hatta ayağını dayadığı yere geri basınca sert kemik hissediyorum :))

Slm kızlar herkese:)

Bugun moralim biraz bozuldu sabah

su gelmesi gibi bisey oldu dr a gittim

bende bebegimin kalp atısı ve suyu

normal gözukuyo dedi dr takibe alicaz dedi erken dogum riskine karşıda

ciger geliştirici igne wuruldum.önlem

amaçli yaptıgıni soyledi dr bunu.böyle

işte hic beklemedigim biseydi.yinede

bebegin suyu degildir diye umuyorum

ama tedbirli olmakta fayda var

hazirliklarida hızlandirsam biraz iyi olcak sanirim:işsiz:
çok geçmiş olsun canım üzülme önlem amaçlıdır sıkma canını.

günaydın millet :rapci:

30+5 ten bildiriyorum bel ağrısı beni mahvediyor :kızgın: gece boyunca sola yatmışım sol tarafım çürüdü resmen :confused: önceki haftalarda fark etmeden yönümü değiştiriyordum ama artık mümkün değil dönerken çok zorlanıyorum :KK34:kalkarken de biri beni çekse ne güzel olur :confused: koca karnımla şekilden şekle giriyorum. ani hareket yaparsam karnıma sancı saplanıyor.

gece de saçma sapan rüyalar gördüm araba sürerken stop ettim kalkamadım diye yabancı adamlar gelip beni dövüyordu :KK57: bu nasıl bir bilinç altı acaba :KK70:

Canım vuruşları sert değil ama dönme hareketleri filan oluyor.Kolunu ,ayağını dayayıp ittiriyor gibi,onlar canımı iyice acıtmaya başladı.Hatta ayağını dayadığı yere geri basınca sert kemik hissediyorum :))

evetttt ben de hissediyorum dizi ya da dirseği olduğunu düşündüğüm bir yer var birkaç gün dayadı orasını bana pozisyon da değiştirmedi günlerce sert kaldı orası :confused:

Ayrıca şu hamile eş sendromunu kabul etmiyorum ben,öyleyse eşimin tavrının herkese karşı ayni olması lazım.
Dili birtek bana uzun,kendi kardeşlerine annesine gayet normal davranıyor. Ve hamileliğimde çok stres yaşadiğim için acaba kızım çok yaramaz sinirli falan olur mu diye endişeleniyorum

Son düzenleme:
Ayrıca şu hamile eş sendromunu kabul etmiyorum ben,öyleyse eşimin tavrının herkese karşı ayni olması lazım.
Dili birtek bana uzun,kendi kardeşlerine annesine gayet normal davranıyor. Ve hamileliğimde çok stres yaşadiğim için acaba kızım çok yaramaz sinirli falan olacak diye endişeleniyorum
Malesef benim kocamı anlattın çekilmiyor böyle

30+5 ten bildiriyorum bel ağrısı beni mahvediyor :kızgın: gece boyunca sola yatmışım sol tarafım çürüdü resmen :confused: önceki haftalarda fark etmeden yönümü değiştiriyordum ama artık mümkün değil dönerken çok zorlanıyorum :KK34:kalkarken de biri beni çekse ne güzel olur :confused: koca karnımla şekilden şekle giriyorum. ani hareket yaparsam karnıma sancı saplanıyor.

gece de saçma sapan rüyalar gördüm araba sürerken stop ettim kalkamadım diye yabancı adamlar gelip beni dövüyordu :KK57: bu nasıl bir bilinç altı acaba :KK70:

evetttt ben de hissediyorum dizi ya da dirseği olduğunu düşündüğüm bir yer var birkaç gün dayadı orasını bana pozisyon da değiştirmedi günlerce sert kaldı orası :confused:
Ay ruyana cok guldum iyice kafamiz bi dunya olmaya basladi :halay: dun ben de arabayi kitlemeyi unutuyomusum sonra bi bakiyorum araba yerinde yok acayip panik oluyorum. Bu arada ehliyetim var ama aktif olarak araba kullanan biri de degilim henuz nerden cikiyosa boyle seyler

Kızlar benimde göbeğimin altında nohut büyüklüğünde morluklar oluşmaya başladı sebebini bilen ya da böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda?

az önce kızımın 32. hafta randevusuna gittim. bugün 32+1'im ve çalışabilir raporumu aldım. bebek 43 cm, 1909 gr olmuş. hala doğum pozisyonu almamış. ama şu anki yamuk yumuk duruşu doğum kanalına girmeye hazırlık pozisyonu, 38e kadar döner dedi doktor. erken doğum için herhangi bir belirti yok, bir daha 3 hafta sonra gel dedi.

az önce kızımın 32. hafta randevusuna gittim. bugün 32+1'im ve çalışabilir raporumu aldım. bebek 43 cm, 1909 gr olmuş. hala doğum pozisyonu almamış. ama şu anki yamuk yumuk duruşu doğum kanalına girmeye hazırlık pozisyonu, 38e kadar döner dedi doktor. erken doğum için herhangi bir belirti yok, bir daha 3 hafta sonra gel dedi.
Masalah Can'ım bebeğine .. döner inş

Rüyana bende çok güldüm acayip bu hamilelik ya
Bende saçma sapan ama korkunc rüyalar görmeye başladım çok anlatmak istemiyorum ama Allah hayırlısını versin inş

32+1 demi alıyoruz 32+0 da mı çok fark ediyor mu acaba ?

Günaydın kızlar,
ben de yarım saat önce uyandım dolanıp duruyorum. canım hiç kahvaltı falan istemiyor ama mecbur yapıcam tabi. okulda son 5 haftam. sağolsun idare 2 günümü boşalttı pazartesi ve salı. ben de keyfini çıkartıyorum.

Bebeğin kıyafetlerini geçen hafta yıkadım ama hala ütülemedim. bu hafta dolabı gelecek ona ayak sürtüyorum. çantayı da bu hafta hazırlıycam inşallah.

vuruşlar bi kaç haftadır çok acıtıyor. en çok da bi yerlerini dayayınca canım çok yanıyor. alan daraldıkça daha çok canımız yanacak galiba.

Yine Uykusuz bir geceden sonra Günaydın herkese
TuRuNCu TuRuNCu benimkide acıtıyor dönüyor falan,bazen kızıyorum ona:)) Birde çevredekiler ohooo doğur gör zorluğu falan diyip iyice sinirimi bozuyorlar. Sürekli korkutmaya yönelik hep bizim insanlarımız
Sen bi de bana sor her dayandığında eşşek diyorum çocuğa :halay:Tabi sevdiğimden. eşim de çok kızıyor deme çocuğa öyle diye. napim ben de öyle seviyorum işte.

Ferum fort ve devit 3 ampul kullananınız var mı?
ben ferrum fort kullanıyorum 2 aydır. kanımı çok da yükseltmedi sanki. 11.1di başlangıçta şimdi 11.5. doğuma kadar 12 yi bulsam bari. o kadar da dikkat ediyorum yoğurtla demir içerikli yiyecekleri yememeye. demekki bünye ancak o kadar yükseltebiliyor.

Back
X