Mama hakkında araştırma yapan var mı kızlar ?
Sanırım kafamı en çok bu soru kurcalıyor.
İnşallah bol bol sütümüz olur da hiç gerek kalmaz ama yine de aklımızın bir köşesinde bulunsun.
Ben ilk oğlumda sma kullandım ,büyüdükce tadını beğenmeyince aptamile geçtim.
1 yaşından sonra da bıraktım normal süte geçtim.
Bu defa ise kararsızım...
Bende sma kullandim,aptamil yaramadi benim kiza,sma hem topladi hemde severek icti tadi guzeldi ben begenmistim aptamil gibi acimsi tad yoktu,sma aklimda ama su yeni cikan evolia miydi hatirlayamadim onu da arastirmak lazim ama aklimdaki sma
günaydın kızlar bugun sabaha kadar resmen ağrı yaşadım afedersiniz çatı kemiğim kırılacak sandım öyle bi baskı sancımı ney anlayamıyorum ki bebek yer açıyor diyorlar.. doktora sordum çatı ağrısı normal demişti. yaşıyormunsnız sizde
chicco liteway plus aldım canım. tavsiye edebilirim. ana kucağı monte edilebiliyor. ilk zamanlar ana kucağı ile kullanacağım inşallah. sonrasında da ana kucağını çıkarıp. baston hafif olduğu için tercih ettim.
Allah kolaylık versin canım.
İyi çalışmalar diliyorum...
Dün bu mama olaylarını konuşunca şikayet sitelerine girip bi inceleme yaptım.Piyasada ki bütün mamalar hakkında bir şikayet var maalesef...
İnşallah bol sütümüz olur diye dua ettim sadece.Eğer olmazsa da bunlardan birini seçeceğiz işte...
chicco liteway plus aldım canım. tavsiye edebilirim. ana kucağı monte edilebiliyor. ilk zamanlar ana kucağı ile kullanacağım inşallah. sonrasında da ana kucağını çıkarıp. baston hafif olduğu için tercih ettim.
Gule gule kullan cnm internetten mi aldn esim soobe de soo baby litewing bastonlu puset eklenebilir bakti ikisi 500 liraydi oonu dusunuyrm ama hic kullananlarin yorumlarini bulamadim kararsz kaldm
Herkese gunaydin kizim 20. Haftadan beri hep bas asagi duruyordu son bi kac gundur hareketlerinin degistigini farkettim daha az ve ciliz olmaya basladi korktum... Onceden gayet hareketliyken sert tekmeleri baslamisken neden boyle oldugunu anlayamadim dun dr gittim bebegin pozisyon degistirdigini ters durdugunu rahiminde armut seklinde oldugunu dusununce ayak kisimlarinin dar alan kisima denk geldigini o yuzdende sert tekmeleri yapamadigini soyledi bu haftada neden ters dondu onuda anlayamadim bebisi hala ters duran anneler sizde hareketler nasil?
Gule gule kullan cnm internetten mi aldn esim soobe de soo baby litewing bastonlu puset eklenebilir bakti ikisi 500 liraydi oonu dusunuyrm ama hic kullananlarin yorumlarini bulamadim kararsz kaldm
sağolasın canım evet internetten aldık. fiyatı da uygunmuş. gidip görme imkanınız varsa bi bakarsınız kafanıza yatarsa netten ya da mağazadan alabilirsiniz. güzel günlerde kullanın inşallah.
aa dinlen sen yorma kendını bence.daha erken.ıns bende cıkmaz ıkıncı sezaryen bıde benım son son bır ay kalaya kadar çalışmak ıstıyorum eve gtsem daha cok iş yapacagımı bılıorm:)
Yıkamak mı :) İki hafta önce yıkadım geçen haftasonu ütüledim. bu haftada çantamı hazırlamaya başladım. Sabırsızlık bende de bayaaa var. Herşey hazır olsun aklımda kalmasın istiyorum sanırım. Bezini falan da aldım. Çok tatlı heyecanlar içinizden geldiği gibi yapın erken geç size kalmış sindire sindire yaşayalım bu zamanlarımızı