- 16 Ağustos 2016
- 290
- 140
- 23
- 42
var ben
daha erken olduğu için doktorumla konuşmadım ama hastanenin doğum katını ziyaret ediyorum her gidişimde gözlemliyorum ve hiç içime sinmiyor ne yazık ki..nerde kitaplarda yazılanlar nerde bu yaşananlar maalesef canım sıkkın bu konuda, sen ne düşünüyorsun hastanen hakkında?
ben akdeniz bölgesindeyim,adana tr'de sezeryanın en çok tercih edildiği şehirmiş biliyor musun? bölge olarakta ne yazık ki başı çekiyoruz anne-bebek dostu hastane yok bulunduğum ilde ama sen şansşısın tobb etü anne bebek dostu gerçi gereksiz sezeryan yanlısı doktoru yok diyemem bi yakınıma sadece kordon dolandığı için sezeryan yapıldı ne yazık ki 2. bebeğinide bu şekilde ameliyatla aldılar (sezeryan oldu)benimde içime sinmiyor.. ben de iki kez gezdim doğum ve bekleme odalarını ama içime sinmiyor bir türlü.. ben aslında Erzurumda ikamet ediyorum ama ailem ankarada şu an da ankaraya ziyarete geldim.. burada bu şekilde dopum yapıulab,lecek hastane ve doktor mevcut ama fiyatları çok tuzlu.. o yüzden ne yapsam bilemiyorum.. siz nerede yaşıyorsunuz..?
ben akdeniz bölgesindeyim,adana tr'de sezeryanın en çok tercih edildiği şehirmiş biliyor musun? bölge olarakta ne yazık ki başı çekiyoruz anne-bebek dostu hastane yok bulunduğum ilde ama sen şansşısın tobb etü anne bebek dostu gerçi gereksiz sezeryan yanlısı doktoru yok diyemem bi yakınıma sadece kordon dolandığı için sezeryan yapıldı ne yazık ki 2. bebeğinide bu şekilde ameliyatla aldılar (sezeryan oldu)
ama sanıyorum zaten ankaradaki doğum fiyatları 3-5-7bin civarı o kadar para zaten çıkacaksa anne-bebek dostu bi hastane tercih et derim tabi erzurumda doğum yapmayı düşünmüyorsun dimi?
Evet fiyatlar cidden çok yüksek.
Bütçemize uyanı seçeceğiz artık ama inşallah hiç gerek kalmaz.
Benim de ilkinde hiç denecek kadar azdı sütüm.Mama ile büyüdü yavrum.
Bu defa da hayırlısını diliyorum...
burda da çok methedilen bi doktorumuz var özel muayenehnesinde yapıyor muayenelerini 250 tl onun da vizite ücreti bu yüzden bana çok gelmedi ankara ayrıca bu bahsettiğim doktora giden bi arkadaşım var bi dolu bi boş olarak ödeme yapılıyormuş onu iyice öğren derim her gittiğinde ödemiyor ücret sanıyorum tahlillere de para ödemiyordu,,memoriali bilmem ama sadece doğum ücreti değildir o hastane odası süsleme,bebeğe altın ve gelen giden için meşrubat ikramları vs de oluyordur diye düşünüyorum google'lladın mı bahsettiğin hastaneleri?Erzurumda doğum yapıp yapmama konusunda çok kararsızım.. bir yandan insan ne kadarda olsa kendi evinde olmak istiyor.. orada devlet hastanesi korkunç zaten, bir tane özel hastane var o da devlet hastanesinden daha yoğun.. küçük bir hastane.. muayene 50 tl doğum fiyatı 2000 tl.. gerçi doktor iyi hacettepe mezunu ama genel olarak hastane küçük bir hastane.. ankarada yeşim gürel ve sebahat turan var doğal doğumu destekleyen.. onlarda memorial ile anlaşmalılar bildiğim kadarıyla.. özel muayenehanede bakıyorlar hastalarına.. muayene ücretleri 250 tl.. memorial da doğum fiyatı yanılmıyorsam 6000 tl civarı.. sadece doğumun fiyatı bu.. buna birde son haftalarda sıklaşan muayeneler ve nst vs ücretleri eklenince 8-9 bini bulabilir gibi geliyor bana..çok kararsızım ya gerçekten kafam patlayacak.. bir an önce karar vermem lazım.. ona göre dönüş yapıcam ya da burda kalıcam..
ben edemiyorum üstelik sürekli baharatlı ve acı yerim buna rağmen ne burda yazıldığı gibi titreşim hissettim ne de başka bişeyBebeğin hıçkırıklarını nasıl ayırt ediyorsunuz kızlar ?
ben bebek bi süre ritmik şekilde pıt pıt ettiğinde hıçkırık tuttuğunu düşünüyorum.Bebeğin hıçkırıklarını nasıl ayırt ediyorsunuz kızlar ?
çok ayakta kaldığımda benim de akıntım normalden fazla geliyor. kıvamı nasıl?kizlar suyum her gittiğimde normal çıkıyor ama 1.5 aydır ara ara özellikle çok yürüyünce sıvı geliyor idrar gibi de değil kokusu rengi normal mi sizce
Doğumu Ankara'da Memorial hastanesinde yapmak istiyorum,daha önce orada doğum yapmış olan var mı aranızda ? Tavsiye eder misiniz ? Tobb hastanesi ve Memorial arasında kararsızım.
rengi kremsi ve tam su gibi değil bi tık daha koyuçok ayakta kaldığımda benim de akıntım normalden fazla geliyor. kıvamı nasıl?
o zaman korkmana gerek yok. benim de kıvamlı bir akıntı. zaten suyun da normalse hiç endişelenme.rengi kremsi ve tam su gibi değil bi tık daha koyu
Ayrıca şu hamile eş sendromunu kabul etmiyorum ben,öyleyse eşimin tavrının herkese karşı ayni olması lazım.
Dili birtek bana uzun,kendi kardeşlerine annesine gayet normal davranıyor. Ve hamileliğimde çok stres yaşadiğim için acaba kızım çok yaramaz sinirli falan olur mu diye endişeleniyorum
Ay ruyana cok guldum iyice kafamiz bi dunya olmaya basladidun ben de arabayi kitlemeyi unutuyomusum sonra bi bakiyorum araba yerinde yok acayip panik oluyorum. Bu arada ehliyetim var ama aktif olarak araba kullanan biri de degilim henuz nerden cikiyosa boyle seyler
Mama hakkında araştırma yapan var mı kızlar ?
Sanırım kafamı en çok bu soru kurcalıyor.
İnşallah bol bol sütümüz olur da hiç gerek kalmaz ama yine de aklımızın bir köşesinde bulunsun.
Ben ilk oğlumda sma kullandım ,büyüdükce tadını beğenmeyince aptamile geçtim.
1 yaşından sonra da bıraktım normal süte geçtim.
Bu defa ise kararsızım...
Kızlar benim 3 4 gündür ağrı sancı gibi birşeyim var. Gaz olunca da oluyor ama bazen çok hafif nedensiz oluyor geçiyor. Göbeğimin üst tarafına ve sağ tarafımda oluyor. Şu an da var hatta sızlama şeklinde 20 dk var hafif hafif. Belime sırtıma da vuruyor biraz.
Bende boyatmak istiyorum bildiğiniz birşey varsa onerebileceginiz çok sevinirim şimdiden Teşekkür arkadaslar. Bu arada göbeği acıyan var mı aranızda acidikca yağ sürüyorum bebe yağı
Benim doktorum Cemil Kaya,tobb hastanesinin doktoruydu bikaç gün öncesine kadar,artık tüm gün Çukurambardaki ATM'deki muayenehanesinde..Doktorun özel hastanelerin bir çoğunda anlaşması var,Acıbadem,Memorial,Güven vs. Tobb iyi bir hastane ama biraz konfor olarak eskidiğini düşünüyorum,Memorial daha yeni..Cemil Kaya'yı tavsiye ederim,çok iyi bir doktor..ben de merak ediyorum yeşim gürel ya da sebahat turan ile ya da başka bir doktor ile memorialda doğum yapan varmı acaba?
Ben de aynıyım jeli sürüyorum kuruyorum ve geriliyor derim Zaten gergin bebe yağı da fayda etmemeye başladı offffben de aynı endişeleri taşıyorum ve günüm günümü dakikam dakikamı tutmuyorsenin yüzünden kızım dengesiz olacak diyorum kocama
biliçaltımız bize oyunlar oynuyor
kuzenim bebelac gold kullanıyor gaz yapmıyormuş hiç. ama ben araştırmadım tabi ne kadar doğal ve kaliteli diye...
bende de var özellikle sabah uyandığımda tarif de edemiyorum tam ama tuhaf bir sancı bebeğin olduğu yerler acıyor gibi
karnımın heryeri davul gibi geriliyor lierac bile fayda etmiyor günde 3 kere sürdükten sonra kalıntılar pul pul dökülüyor. bebe yağı da kaşıntı yapıyor. bunu keşfettim ben harika nemlendiriyor ve acı kaşıntı olmuyor hiç bende. tavisye ederim.
https://www.minisepet.com/nivea-vucut-sutu-nourishing-milk-250ml.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?