Canım bana da böyle olmuştu bikaç gün önce doktoruma göründüm ertesi günü uyuyordu bişeyi yoktu şükür kendini yorduysan bu aralar ondan olabilir yine de bi git için rahat etsinKizlar 30+5 gunluk bebegim iki gundur hareketlerinde yavaslama azalma goruyorum normal mi sizde durumlar nasiill yarin doktora gitcem
Siteye ulaşılamıyor diyor verdiğin linkhttps://www.kadinlarkulubu.com/saglikliyasiyoruzcom/?hc_ref=PAGES_TIMELINE
çok faydalı bilgiler var takip etmenizi öneririm...
Benim doktorum Cemil Kaya,tobb hastanesinin doktoruydu bikaç gün öncesine kadar,artık tüm gün Çukurambardaki ATM'deki muayenehanesinde..Doktorun özel hastanelerin bir çoğunda anlaşması var,Acıbadem,Memorial,Güven vs. Tobb iyi bir hastane ama biraz konfor olarak eskidiğini düşünüyorum,Memorial daha yeni..Cemil Kaya'yı tavsiye ederim,çok iyi bir doktor..
Şöyle bir yazıya denk geldim. Okumanızı tavsiye ederim.
ANNE ADAYLARI DİKKAT!
Anne adayı ne kadar çok şeker ve işlenmiş yiyecek tüketirse çocuğunda davranışsal ve ruhsal bozuklukların görülme oranı da o kadar artıyor.
Beslenme ve depresyon arasında öyle önemli bir ilişki var ki, annenizin size hamileyken nasıl beslendiği bile sizin depresyona olan eğiliminizi belirliyor. Sonuçları 2013 yılında Journal of American Academy of Child & Adolescent Psychiatry dergisinde yayınlanan ve 23.000 anne adayının beslenme alışkanlıklarının araştırıldığı geniş kapsamlı bir çalışma (1) bunun en iyi kanıtı. Anne adayı ne kadar çok şeker ve işlenmiş yiyecek tüketirse çocuğunda davranışsal ve ruhsal bozuklukların görülme oranı da o kadar artıyor.
Orijinal kaynak: (1) “Maternal and Early Postnatal Nutrition and Mental Health of Offspring by Age 5 Years: A Prospective Cohort Study” Felice N. Jacka, Eivind Ystrom, Anne Lise Brantsaeter, Evalill Karevold, Christine Roth, Journal of the American Academy of Child & Adolescent Psychiatry, Vol. 52, Issue 10, p1038-1047.
Kaynak: Aktaş, Dr. Ümit, Mutluluk Kürleri, HayyKitap, İstanbul, 2011, Sayfa 62. ISBN: 978-605-9841-65-8
Kalsifikasyon plesentanin kireclenip yaslanmasiydi degilmi grade olark puanladilarmi 2 yada 3 gibi bide kacinci haftandaydin bu aradaKızlar bugün bende rapor almaya gittim doktorum özel de olduğu için devletten rapor aldım ama gerçekten devlet çok kötü ve çok kalabaliki ilgi sıfır bence haftam yine bir hafta önde çıktı ve plesentada kalsifikasyon mevcutmus doktorum bu hsfts da normal dedi sizde böyle bir durum yaşayan var mi acaba
4 5 gundur bende ayni seyi yasiyorum dun gittim dr dogum pozisyonundayken makat durusuna gecmis ayaklari rahmin dar kismina denk geldigi icin eskisi kadar hissedemiyomusum sende git bakalim bisey yoktur ama aklimda kalmasinKizlar 30+5 gunluk bebegim iki gundur hareketlerinde yavaslama azalma goruyorum normal mi sizde durumlar nasiill yarin doktora gitcem
burda da çok methedilen bi doktorumuz var özel muayenehnesinde yapıyor muayenelerini 250 tl onun da vizite ücreti bu yüzden bana çok gelmedi ankara ayrıca bu bahsettiğim doktora giden bi arkadaşım var bi dolu bi boş olarak ödeme yapılıyormuş onu iyice öğren derim her gittiğinde ödemiyor ücret sanıyorum tahlillere de para ödemiyordu,,memoriali bilmem ama sadece doğum ücreti değildir o hastane odası süsleme,bebeğe altın ve gelen giden için meşrubat ikramları vs de oluyordur diye düşünüyorum google'lladın mı bahsettiğin hastaneleri?
erzurumu düşünme derim haklısın insanın evi gibisi yok bende bu yüzden ankarayı tercih etmedim hatta bazen banyomu gözüme kestirdiğim oluyorsuda doğum heyooo
Makat durusu yani ters mi donmus bebisin cnm hic aklima gelmemisti bu bizim bebis zaten ters duruyordu 29.haftada dogum pozisyonu almisti gene donmesn ya normal dpgum cok istiyorumm4 5 gundur bende ayni seyi yasiyorum dun gittim dr dogum pozisyonundayken makat durusuna gecmis ayaklari rahmin dar kismina denk geldigi icin eskisi kadar hissedemiyomusum sende git bakalim bisey yoktur ama aklimda kalmasin
20 haftadan beri dogum pozisyonundaydi 30. Haftada tekrar degistirmis malesef pozisyonunu siz kacinci haftadasinizMakat durusu yani ters mi donmus bebisin cnm hic aklima gelmemisti bu bizim bebis zaten ters duruyordu 29.haftada dogum pozisyonu almisti gene donmesn ya normal dpgum cok istiyorumm
Bende seker yuklesinde seker yuksek cikinca bir hafta diyet yapmistim.sonraki olcumde dusuk cikinca resmen saldirdim tatliya,cikolataya.tabi sonucu bir ayda 4 kilo almisim.Ve bu yazıyı okuyan ivo az önce iştahla gömdüğü 3 tane çikolatanın üstüne bi soğuk su içmek için mutfağa ilerler...
Evet öyle yazıyor internette doktor haftaya göre normal dedi radyoloji 2 3 yazmış 32 +3 normalde ultrason 33+3ciktiKalsifikasyon plesentanin kireclenip yaslanmasiydi degilmi grade olark puanladilarmi 2 yada 3 gibi bide kacinci haftandaydin bu arada
onu bende yaptım fırçayı yedim doktordan ama napiym ekmeksiz doymuyorum yarım bile yetmiyor kizartma borek poğaça tatlı pasta aşırı meyve tuketiyorum kızım da kilo olarak önden gidiyor hep :)Bende seker yuklesinde seker yuksek cikinca bir hafta diyet yapmistim.sonraki olcumde dusuk cikinca resmen saldirdim tatliya,cikolataya.tabi sonucu bir ayda 4 kilo almisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?