kızlar bir sürü sayfa birikmiş yine akşam okuyacağım ama yazmadan da duramadım.
dün göğüs pompası, ateş ölçer, bebek arabası, telsiz, havlu, ıvır zıvır bir sürü şey aldık çok şükür yavaş yavaş halloluyor. beni bir heyecan aldı

bebek arabasını casual cadillac travel set aldık ve gerçekten fiyat performans olarak aralarında en iyisi olduğunu düşünüyorum. 1100 tlye bıraktılar nakitte. simsiyah oldu kırmızılı vs istemedim çok güzel durmuş eve gelince daha da sevdim.
bir de bilen bilir anne bakım çantası maceram vardı 3 aydır zaradan almak istiyordum da eşim çok basit bulmuştu o paraya

onu da krafttan aldık siyahlı kremli. akşam foto atıcam inşallah. kalan listeyi de yazarım fikir olur belki.
bu arada 1-2 kişiyle konuşmuştuk ama ben kayseri'ye gelin gelmiştim. annem dayanamadı toruna ve benim hasrete 3 aylığına ev tuttu burdan. kendisi aşırı hassas olduğu için yanımızda kalmaya ikna edemedik

olsun o rahat etsin de. dün de babam geldi her gün görüşmek nasıl bir duyguymuş. şu an ütü yıkama yerleştirme vs uğraştığımız için bana çok yardımı oluyor. kvalide anne gibi olmuyor yahu. bunu da paylaşmak istedim bugün konuşasım var

Allahım sevdiklerimizi yanımızdan ayırmasın