evet canım çalışmaya devam.....
bugün canım çok sıkıldı ama bunaldım artık yaptığım işten, insanlarla uğraşmaktan.....
berbat ötesi bir sınıfım var ne laftan ne durdan sustan anlıyorlar. ceza ödül hiçbiri fayda etmiyor.... tamemen karaktersiz birkaç erkek çocuğu yüzünden her ders boğazım ağrıyor. bugün de bir tane elebaşı var sınıftaki diğerlerine küfür ediyor dersi sabote ediyordu ben de çok sinirlendim tahtanın yanında ayakta beklesin diye tuttum çektim bunu kendini yerlere atmaya başladı kafasını duvara vurdu. ben de korktum pişman oldum niye elledim onu diye.
neyse ders bitti evlerine gittiler müdür beni çağırdı öğleden sonra. çocuğun dayısı gelmiş şikayet edecem bilmem ne diyor.... müdür konuşmuş öğretmenimiz öyle birisi değil falan filan diye bir daha olmaz demiş halletmişler. çocuk zaten bütün okulun illahlah ettiği terbiyesiz yalancı bir çocuk. yok kafası şişmiş mosmor olmuşmuş adım gibi eminim ki çıkışta gidip kafasını biryerlere vurup öğretmen vurdu dedi.... birşey yapmadığım halde çok utandım böyle bir itham yemekten
hele ki böylesine terbiyesiz bir çocuğun dayısından.... çocuk da yalancı bir çocuk sınıfta ıslık çalıp şu çocuk ıslık çaldı diye şikayet eden bir çocuk. zaten çalıştığım bölge çok zor böyle olaylar beni mahvediyor... eve geldim ağladım sinirimden

kanı ciğeri beş para etmeyen çocuklar yüzünden çocuğum içerde strese giriyor

offff offfff